Sta uzeti do 160E?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Re: Sta uzeti do 160E?

Post od cvoruga »

Navigacija radi isto na svim uređajima, nevezano od ova 2 modela :) .
Par aplikacija u pozadini takođe fercera bez problema. Primer, vremenska prognoza, mp3 ili radio, kucaš sms, ili surfuješ , sve istovremeno :D .
Ako mene pitaš šta bi ja uzeo, bilo koji mob sa 4"(ili većim) ekranom + fotoaparat, oni su sad bar jeftini, a opet daju bolje slike od svih telefona.
Meni recimo kamera na mobu nije bitna uopšte, zato sam i uzeo LG L7, koji ima VGA snimanje, al zabole me, imam kameru pravu, ne treba mi na mobu.
Najbolje ti je da pročitaš temu o jednom i drugom telefonu, tamo pitaš šta te zanima, korisnici koji ih poseduju će ti najpreciznije reći,
zatim odeš u radnju, pogledaš oba uređaja i koji ti se više dopadne a ispunjava tvoje uslove, pazariš :roll: .

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

palantir, imam ARC S i navigacija na njemu radi bez problema. Slike koje pravi su super, a u pozadini mi uvek radi mnogo vise aplikacija nego sto si ti pitao, čak preko 10 do 15 koje su stalno aktivne. Takodje sam zadovoljna i trajanjem baterije. Svaka preporuka. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Sta uzeti do 160E?

Post od toda81 »

Ja sam isto za Arc i mislim da bi bio prezadovoljan. To sto nece i ne moze da dobije JB veruj mi ni malo nije bitno. Bitno je da bi u svakom pogledu bio prezadovoljan tim telefonom i naravno navigacijom koju bismo skockali raznim dodacima
Note IV N9100 dual

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

A zaboravila sam i to da napišem da je u mom ARC S-u jos uvek Gingerbread i ne planiram ni da prelazim na ICS pa samim tim vidiš da ni nedostatak JB-a nije prevelik problem. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 29. Jan 2010. 16:28

Post od palantir »

Ok,uzecu onda Arc S,moram da kazem da ga pre pola sata drzao u ruci i telefon izgleda bas bas lepo.
Vidim da je ovaj Alcatel isto dobar,dual core i 1gb ram-a,to nema ni moj racunar na poslu,ali vidim na nekom drugom forumu da se zale da je kvalitet slika los. 997 sa svojih 8mp pravi slike od plafon 800 do 900kb.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ninolina, zasto nisi upgradovala Arc S na ISC?Ja sam se naslusao nekih prica da telefon dosta lose radi na 4.0.4,mada moj Neo ok radi na istom iako mu je procseoer 1GHZ a na Arc S 1,4.
Inace i moja preporuka ide za Arc S. :)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Sale_M, pa ovako mi super radi, baterija traje duze nego na bilo kom tel do sada, imam na njemu savršenu temu koja ne radi na ICS-u. S obzirom da sam presla na Galaxy S3, ARC S sam ostavila na tom stanju u kom je super radio. Znas onu staru - "ako nesto nije pokvareno, nemoj da ga popravljaš" - mislim da tako ide...:-) Ali eto i pored novog tel nisam zelela da prodam ARC S...:-)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ninolina, svaka cast sto ne menjas po svaku cenu verziju androida. Vecina ljudi ce to uraditi cisto da bi mogli da kazu da imaju ICS ili JB, a npr tel im je u fabrickom stanju sa melodijom koja je fabricki postavljena za zvono, a takve sabane organski ne podnosim
Note IV N9100 dual

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Arc s je odlican telefon, ali vrlo brzo mu ram opadne na 40 do 50 mb. kada se pogase aplikacije popne se na oko 100 mb. ali to mu nesmeta nimalo pri radu. Buraz ga ima i njemu nije naprsla maska kod prednje kamere.
Toda to si upravu, ja koji nikad nisam imao android eto on mi ga donese ponekad da mu nesto podesim ili je video negde nesto pa mene pita moze li to da radi i na njegovom telefonu. Jednostavno takvi ljudi nece nista da se potrude da nauce a takve znam podaosta.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Zar i na Gbredu ima tako malo rama na Arc S,je li Nina?
Ja na Neu sa ISC imam oko 50mb u proseku,znaci isto kao na Arc S.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Sale_M, kod mene je RAM, sa podosta aplikacija koje rade u pozadini, uglavnom na nekih 120-140 MB. Ume da padne al ja odradim kill i vrati se na normalu. :-)

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od palantir »

Evo da se pohvalim da sam kupio Arc S,posto mi je ovo prvi android opcije ne mogu da komentarisem posto mi je ovo sve nepoznato,ono sto mogu da kazem je da telefon izgleda prelepo.
Hvala svima na predlogu...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nek te dobro sluzi telefon i sto vise experimentisi i cackaj jer kad je nesto nepoznato, onda bude i veoma zanimljivo
Note IV N9100 dual

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od palantir »

Hvala,ma cakam ga ceo dan,ode mi baterija za dan,danas sam ga bas maltretirao...
Inace,slike,video i navigacija rade super.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

palantir, cestitam na novom telefonu. Super je sto si zadovoljan. Postoji tema gde mozes da postavljas pitanja ako negde zapne...:-) Nek te dugo i dobro služi...:-)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Sestra hoće da uzme neki tel. do 150e, pa me interesuje koji tel. je "best buy"?
Htela bi neki Android, a kao i svaki tinejdžer, najviše bi slušala muziku, fotografisala, kucala poruke i visila na netu. :)
Koji može uspešno da izdrži ovu torturu u jednom danu (da baš ne ostane bez baterije uveče pa da se roditelji pokidaju od nerviranja)?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

IDzO, moj Neo je idealan za to :D :wink: i moze se naci za 150 evra,ili Neo V ili Neo L. :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Sale_M, pregledaćemo predloženo. :wink:
Gledam i ovaj Arc S, ali prenaduvana mu je cena, ako iskoči neki u raspoloživom budžetu možda se zaključi pos`o! :)

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

IDzO, baci pogled i na LG L7, beli je posebno lep ženskim osobama, od mana ja bi pobrojao sledeće :
nema notification light za propuštene pozive i primljene poruke, malko plastični zvuk preko spikerfona, (pre)velike gabarite,
samo VGA snimanje (meni totalno nebitno, nisam ni probao ali sam pročitao na netu).
Sve ostalo je za pohvalu 8)

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od palantir »

IDzO, ma mozes da se nadje i Arc S za tih 150e,samo budi uporan,ja sam ga uzeo za 150e a decko je trazio 180e.

Odgovori