Telefon za fotografisanje na pecanju

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Angler
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 02. Jun 2013. 08:58
:: Sony ericsson arc s
:: nokia c5

Re: Molim za pomoc! - "Telefon za fotografisanje na pecanju"

Post od Angler »

Sve osim 40-tak evra. :) 30e mi je stvarno plafon i da bude u dobrom stanju :wacko: Znam da trazim mnogo, ali sto da ne probam, mozda ima neki. :) Znaci definitivno k750, k800, k810..

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Evo bas sada na oglasima stoji k810 za 20 eur i k750 za 15 eur. Da ti nije plafon 30 eur onda bih ti preporucio i da pogledas SE C905 za 45 eur.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Angler
Novajlija
Novajlija

Post od Angler »

Hvala puno! Krivo mi je sto nismo dobro poceli, ali ima vremena. :) Pogledacu jos malo, pa cu valjda naci nesto. Hvala svima i pozdrav!

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

I ja bih ti preporučio neki SE iz cybershot serije. Jednostavni su i prave dobre slike, i dosta su izdržljivi. Meni K850 traje već više od 5 godina, a on spada u one modele koji nisu važili za naročito pouzdane.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Mislim da se ove tema otegla previše, jer osim k750, k800, k810, n73,n82, k850 nema nijednog telefona koji bi imao zadovoljavajući kvalitet slike, a da košta 30 evra (n82, k850 koštaju više od 30 evra, ali zato prave zaista Ok slike čak i za današnje standarde).Ako je zaista 30e plafon, kupi k800/k810 i stvar rešena.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Moze lako da se nadje k800i, za 30e, odlicno ocuvan, Samsung Primo ne pravi ni blizu dobre slike kao k800i! :)

Angler
Novajlija
Novajlija

Post od Angler »

Mozda bih mogao povoljno da nabavim N78, sta mislite o njoj? Kakve slike pravi? Ono sto sam video u 'kompletnom testu na ovom sajtu uopste ne izgleda lose.

dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 23:41

Post od dusko1122 »

ja upravo i imam SE Arc S i katastrofa mi je komplikovano za slikam njime na pecanju :smutny:, ali slike su mi odlicne na njemu, a polovan kosta 150e. Sad mozda se moji i neciji kriterijumi oko odlicnih slika ne pokalpaju, ali jbg... :)
Brate jel ti ides sam na pecanje? Ne razumem kako mislis da jednom rukom drzis stap i ribu a u drugoj ruci telefon?
Ako vec imas Arc S ne vidim razlog za kupovinu nekog polovnog telefona za 30E. Napravi neko postolje za taj Arc S,upecas ribu,stavis je pored vode na 30 sekundi,na postolje stavi taj Arc S,namesti da ti odbrojava 10s do automatskog slikanja,uzmes ribu i stap,namestis se i pticica.
Opet pitanje,da li si ti toliko lud da ides sam na pecanje? :D
Ja redovno izlazim na vodu,evo vec 15god,i nikad sam nisam isao.
Imam i ja Arc S i telefon pravi odlicne fotografije.

Odgovori