Android do 250 e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Re: Одг: Android do 250 e

Post od pelleruma »

~Arkan~,da da-merkam i njega,citam iskustva ...takodje i ScribeX(ne znam cenu) i Scribe HD(ni za njega)pa verovatno izmedju njih,i kolicine love/ono sto pruzaju cu odabrati.A posto je psy nekako najvise njih predstavio ocekujem da kaze,na brzinu,bez da otvaram temu o ova tri modela Alkatela,ko je 1,2,3 kupovina?pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Re: Android do 250 e

Post od sugarcoated_ass »

pelleruma, pa One Touch 8008/8008D ti je Scribe HD tako da znas cenu. :P

Cekam da vidim koliko ce da odvale cenu za Idol X jer on ce u toj seriji biti najjaci. Trenutno Scribe HD mi deluje kao best buy, ako se zaista moze naci za te pare i ako se ne gadis na MediaTekov Quad Core. Razlika izmedju Scribe HD i Scribe X je samo u rezoluciji ekrana (meni je 1080p na tom ekranu cisto prose***anje, da 'prostite) i u rezoluciji kamere. Razlike u ceni ce biti, ali kolike to ne mogu da znam trenutno.

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Re: Одг: Android do 250 e

Post od pelleruma »

Pogubio sam se vise u svi tim odmeravanjima,oznakama,merenjem debljine novcanika i ocekivanju bolje cene...
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Avg 2013. 12:14
:: Telefon

Post od Taca089 »

Vule :P, Imaš za taj novac LG G, Nexus 4 (kao skuplje varijante oko 280e) i za manje možeš da nadješ Xperiju SP, Xperiju T. Najdugotrajniju bateriju ima SP, ali zato nešto slabiju kameru.
Vezano za Nexus, njemu je mana ograničena memorija koju ne možeš proširiti memorijskim karticama. Npr u modelu od 8GB ti ostane oko 4 i nešto GB prostora. Kod LG-a G takodje nemaš proširenje, ali ti tu od 32gb ostane oko 25Gb za korišćenje što je sasvim dovoljno.
SP je benchmark testovima najjači od svih njih i ako ima dvojezgreni procesor, ali opet s druge strane ekrani na LG Neksusu i G imaju nešto bolji konstrast i uglove gledanja. To nije toliko primetno osim kad staviš telefon do telefona pa uporediš, ali opet zavisi dosta do samog kupca, šta mu je bitno. Ja mogu reći da je na SP-u uprkos svemu izutetno prijatan za oči.
Xperiju T i SP možeš da uloviš za od 230e do 260e , ova dva za oko 280e
Dopunite ovo moje izlaganje :D

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Inace,hoces li nov telefon ili polovan
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Todorr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 30. Avg 2013. 18:35
:: Samsung

Post od Todorr »

Evo bas gledam u svoj 4X i odusevljen sam, brz je nema sta, sve otvara bez ikakvog laga , verzija androida mi je 4.1.2 ,trenutno slobodno rama 300, nisam jos instalirao ni jedan program ni igru , hocu prvo da ga update na V20 b, kamera je odlicna , zvuk je normalan , mozda malo tih u slusalicama, ekran ist prefektan melem za oci , sto se grejanja tice , da greje se malo , ali nista preterano , ovo mi je prvi android pa ne znam sta bih jos trebao da kazem . Odlican telefon za ove pare .

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa zato i jeste best buy za te pare i zato i sluzi ovaj forum :)

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Samo 300 mb imas slobodno rama, to je nesto malo............

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

To je tato što grafika na 4x-u troši mnogo,ali nema brige, dovoljno je to, moj drug ga je napunio igricama i programima i uvek ima oko 200mb rama slobodno.

Odgovori