LG optimus G PRO ili LG G2?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Re: LG optimus G PRO ili LG G2?

Post od bojke1 »

Bio sam danas do vip-a u knezu i cackao malo g2 i note 3.Sta da kazem.G2 me onako prijatno iznenadio.Telefon je bas brz,dizajn odlican.Nekako mi lepse lezi u ruci od note 3.Displey telefona je odlican,bela boja je bas prava bela.Jednom recju odlican telefon.Plasio sam se da mi ne bude mali displey ali naprotiv.E sad jos samo da vidim negde uzivo lg optimus g pro i onda mogu da prelomim sta kupiti.Jedini problem je taj sto mi prodavci koji imaju g pro ne daju da upalim telefon i da ga malo cackam.Kazu ostaju otisci prstiju i onda niko nece da ga kupi kao novog.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Па ти реци да имаш рукавице ;)
ex ivan87

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Verovatno si poubadao neke ugursuz radnje, hvala bogu ima ih kao pleve
Sto bi Gidra rekao "Sve moj do moga"
Batali ti te levake druze pogledaj malo po oglasima
Ti i ako ti daju neku garanciju bice sa 2000 stvari koje ne priznaju ,vec vidjeno
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Evo danas sam bio do viktor mob-a i imaju lg g2 crni verzija od 16gb i lg optimus g pro takodje crni.Mogao sam da uporedim telefone onako iz ruke i da ih vidim sto se tice estetike.Estetski mi se vise svideo optimus g pro.Za moj ukus ima dosta veci displey,mada ce neko reci da je samo malo veci.Siri je nekih 7mm i duzi za nesto preko jedan cm.Nisu mi dali da ih upalim i uporedim ekrane i da vidim kako rade?Baterije su im u kutiji i mogao sam samo da ih vizuelno vidim.Lg g2 sam vec probao u vipu i svidja mi se fon,ali lg optimus g pro nigde nisam nasao u radnji da neko dozvoli da se proba fon pa da se onda donese sud.Ono sto sam uspeo da saznam mislim da se isti ips displey ugradjuje i u g2 i u g pro.Jedino je razlika u velicini displey-a.Ovo mislim na displey.Znam da je hardverski jaci g2 ali u realnom radu ne verujem da cu primetiti neku osetnu razliku,tako da sam sve blizi kupovini g pro,najverovatnije u crnoj boji.Mislio sam da crni nije nesto posebno lep,ali kad sam ga video uzivo odusevio sam se kako izgleda.Za moj ukus odradjen je ekstra.
Sto se tice paljenja telefona rekli su mi da ako se odlucim da ga kupim da nije nikakav problem da se onda upali i proba fon.To su mi isto rekli i u logic shopu.Viktor mob daje 1 god garanciju na hardver i na softver i cena je za g pro 399 eura,dok logic shop daje dve godine garanciju na hardver i na softver ako se fon ne rutuje i cena kod njih je 415 eura za g pro.
Tako da sam jos u dilemi kod koga kupiti fon?Jer garancija je relativna stvar.Jedino je mozda dobra stvar kada se prodaje telefon pa se lakse proda kad ima garanciju.
Mozda bih se odlucio i za g2 ali je verzija od 32gb za mene trenutno preskupa.Mislim da je oko 480-490 eura.
Tako da kako sada stvari stoje sve sam blizi odluci da kupim lg optimus g pro u crnoj boji.

EDIT:
Pratim ja oglase ali je problem taj sto niko ko prodaje ovaj fon nije iz beograda pa da mogu da odem i procackam malo fon,nego su sve iz unutrasnjosti tako da mi je to problem.

kvaka33 napisao:Verovatno si poubadao neke ugursuz radnje, hvala bogu ima ih kao pleve
Sto bi Gidra rekao "Sve moj do moga"
Batali ti te levake druze pogledaj malo po oglasima
Ti i ako ti daju neku garanciju bice sa 2000 stvari koje ne priznaju ,vec vidjeno

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Strpi se jos malo
Ne vidim razlog da zuris toliko ,nisu to male pare
Iskrsnuce nesto u Beogradu sto posto a verovatno ces i ustedeti
Cena mora da ide dole
Drugo zasto ne kupis Note 2 ??
Bolji je od Gpro a imas ga po oglasima stari 2-3 meseca sa 2 god garancije provajdera
A ni novi nisu mnogo skuplji i imaces sigurno jos dva apdejta za njega sto se za Gpro i ne moze tvrditi sa sigurnoscu

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Nesto bas nisam siguran da je note 2 bolji od g pro?Koliko vidim g pro ima bolji displey,bolju graficku pa cak i kameru.Ne znam zasto mislis da je note 2 bolji od g pro?Cak i ljudi na stranim sajtovima koji testiraju telefone kazu da je optimus g pro bolji od samsunga note 2.
Sto se tice zurbe ne zurim sa kupovinom telefona.Svoj s3 sam prodao pre dva meseca.
Znam da nisu male pare zato sam i otvorio ovde temu.Nadao sam se da ce se javiti i neki korisnik koji koristi lg optimus g pro da iznese utiske o ovom fonu.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Ne znam kako niste primetili ali g pro je ekvivalent samsungu s4 po hardveru a ne note-u 2 :) tako da... :). http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4854

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

bojke1
nema problema druze izaberi ti sta te volja,ja sam ti dao svoj predlog kad vec ne mozes da kupis G2
ti najbolje znas sta te zanima,G pro je zaista odlican telefon

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

kvaka33
Hvala na preporuci.Note 2 ima moj drugar.Fon sam cackao i probao.Nije los fon.Iskreno malo me smorio samsung pogotovo sa onim obicnim stvarima kad treba da se udje u imenik ili dialer iz prvog puta,nece da udje odmah nego cekas sekund ili dve da udje.To mi se desavalo na s3 i vidim da je isti slucaj i na note2.Za promenu bih hteo malo da promenim i da uzmem lg.Sad je samo pitanje sa moje strane da li cekati da za g2 od 32gb padne cena ili uzeti odmah g pro jer za njega sam spremio dovojno love.To je moja dilema.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Sto se mene tice uzeo bih G PRO... Trenutno je dosta jeftiniji od G2 a opet hardverski isti i u rangu sa samsungom S4 koji je itekako dobar uredjaj...

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Pa slazem se sa tobom.Blizi sam kupovini g pro kako sada stvari stoje.Sacekacu jos jedno 10-15 dana cisto da vidim da li ce cene ici jos malo dole u vezi g2 i ako budu na ovom nivou koji je sada uzecu g pro.Problem je sto sam hteo da vidim beli g pro ali ga bar ovde u beogradu nema niko.Crni sam juce drzao u ruci zajedno sa g2 isto crnim i lep je g pro u crnoj boji.Na youtubu mi nekako beli deluje lepse ali nisam uspeo da ga vidim uzivo.Tako da mi ostaje da na kraju kupim crni g pro.

Odgovori