iOS vs WP
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: iOS vs WP
Pa u svetu se puno koristi iMessage, Nokia Chat Beta, WeChat, ChatON, Snapchat... To sto se ovde kod nas neke stvari nisu zapatile, to je drugi padez. Zapatilo se i sve sto je moglo lose...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pa dzabe kad se kod nas ne koristi...Samo nek pocne lepo da radi na wp-u. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Znaš mmio dragi moj, u svetu su plate veće... ako krenemo tamo daleko negde šta se koristi. A pomenuta dva servisa se ubedljivo najiše koriste i preko. Svako sa kim ima kontakt a preko je ima ova dva servisa, skype sve manje koriste.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Baraba, znas i sam da se iMessage svuda koristi, i to u nekoliko puta vecem broju nego kod nas zato sto je i toliko iKorisnika vise. Svi ovi ostali servisi koje sam nabrojao imaju po nekoliko desetina miliona korisnika, znaci respektabilan broj.
Ja kazem sto veci izbor to bolje, sa jedne strane, sa druge bih voleo neki univerzalni protokol da ceo svet prakticno bude umrezen preko toga, a tome je trenutno najblizi FB
Ja kazem sto veci izbor to bolje, sa jedne strane, sa druge bih voleo neki univerzalni protokol da ceo svet prakticno bude umrezen preko toga, a tome je trenutno najblizi FB
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ne volem FB, vise bih voleo kad bi to bio iMessages, ili BBmessinger
- Baraba
miodrage, ne kažem da s ne koristi iMessage, i ja ga koristim ako imam iphone ali slabo, malo ljudi ga ovde ima. poenta je da me baš briga šta se tamo negde više koristi, bitno mi je ovde, kao i tebi. ni ti ne koristiš iMessage 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ali sam ja koristio podosta, opet ne toliko koliko sam hteo. Drugo, ti sa svoje strane forsiras Viber, sta fali WhatsAppu? I na kraju, ove 2 aplikacije sigurno nisu merilo kakav je koji sistem
- Baraba
miodrage, obe app koristim, viber ne forsiram ali ga koristi više ljudi koje ja poznajem, meni lično je lakši WhatsApp (jer ne koristim sve one sličice na viberu).