Android dual sim do 200 evra
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Android dual sim do 200 evra
150€ + carina + porez. Koliko ce te to izaci na kraju i da li se isplati, saznacemo kad ti stigne tako kupljen telefon 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
Aaa ne ne... 135 eu je sa Nilkin futrolom, a carina+pdv možda dođe oko 4000 din... U januaru sam naručio ćaletu telefon u vrednosti od 110 eu i carina+pdv je bila ispod 4000 din. 

Deluje dobra kupovina. Narucio si?Mr. Jingles napisao:Xiaomi Redmi 2 Pro - Snapdragon 410, quadcore, 2 gb ram, 16 gb rom, dual sim + poseban slot za memorijsku do 32 gb, 4G LTE,... za oko 150 eu preko aliexpress-a? Softverski je bolji od ostalih zbog MIUI koji je pojednostavljen i ne zamara sistem bespotrebnim glupostima... tako makar pričaju, nadam se da ću se uskoro i sam uveriti u to.
Sto se tice smartphonova dual sim imate mnostvo recenzija na http://www.racunalo.com .Tako da i ja razmisljam o nekom dual sim poput meizu m2 note ili njemu slicnih modela.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
@ nesta - upravo pišem sa pomenutog modela. Biće uskoro i utisaka, samo da popuste obaveze.
Čestitam! Ja mislih ženi da uzmem ovaj xiaomi posto joj je trebao neki dual sim, ali dok ja gledah sta ima zanimljivo, ona uze neki samsung duos, ne vredi nemaju žene strpljenja 

- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Da ne otvaram novu temu, mogu i ovde da pitam. Postoji li bolja kupovina polovnog telefona do 200e od G2? Nameracio sam se jos odavno kad prodam moj G1 da uzmem G2, S4 necu, opasno mi se svidja i Samsung A5 ali jos je nov i svez i polovan star mesec dana kosta skoro ko nov, tako da mi on otpada.. Ima li jos neki dobar izbor do 200e. Naravno ne dual sim telefon.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Baci oko na Huawei G7, nije los fon uopšte, pogledaj specifikacije na gsmarena 

Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako nećeš S4, koji je po meni, najbolja kupovina u tom cenovnom rangu, onda definitivno G2, Huawei G7 je takođe dosta dobar uređaj, ali hardverski slabiji do g2, s4 i sl.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
bata bogdan, G7 jeste dobar ali me plasi malo hardver..
znemanja, Pre bih uzeo G2 nego S4 najvise zbog baterije, bitna mi je i kamera ali mi je bitnija baterija a opet ovamo imam fix (mada nisam neki strucnjak za ubacivanje i to) pa se mozda snadjem i resim taj problem. A zvuk tokom razgovora mi je bitan toliko da cujem sagovornika, troje meni bliskih ljudi ima G2, pricao sam na sva 3 i nisam video neki problem. Mozda je to lose, ali meni dovoljno.. Tako da kad sve saberem bolji mi je izbor G2, ne zato sto je LG, jer stvarno mi se mnogo svidja A5, ali ipak mi nudi vise boljih opcija koje meni trebaju nego S4.
znemanja, Pre bih uzeo G2 nego S4 najvise zbog baterije, bitna mi je i kamera ali mi je bitnija baterija a opet ovamo imam fix (mada nisam neki strucnjak za ubacivanje i to) pa se mozda snadjem i resim taj problem. A zvuk tokom razgovora mi je bitan toliko da cujem sagovornika, troje meni bliskih ljudi ima G2, pricao sam na sva 3 i nisam video neki problem. Mozda je to lose, ali meni dovoljno.. Tako da kad sve saberem bolji mi je izbor G2, ne zato sto je LG, jer stvarno mi se mnogo svidja A5, ali ipak mi nudi vise boljih opcija koje meni trebaju nego S4.