ZTE Blade Q ili Nokia Lumia 520

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: ZTE Blade Q ili Nokia Lumia 520

Post od El Laki »

Sve zavisi ko kako koristi telefon. Ima ljudi koji kupe Blade G, Blade 3, G300 itd i ocekuju da se igraju sa njim kao sa S2. Ja sam imao Blade 3, dve nedelje, radio je skroz okej uz custom rom i neka podesavanja, ali kamera i materijal :uhuh:

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Ja ti mogu reci svoje iskustvo sto se tice Nokia Lumie 520 posto je koristim vec 2 meseca. Izuzetno kvalitetna izrada, bez ikakvog krckanja i slicnih stvari, poklopac koji se ne grebe kao i displej otporan na ogrebotine. Sto se tice samih performansi, samo cu reci Windows Phone 8. Nakon 2 meseca koriscenja sam uzeo u par navrata Android u ruke malo da cackam i mogu ti reci da kad budem menjao telefon tesko da ce to biti Android nakon iskustva sa WP8. Za ove pare koliko kosta Lumia 520 bolji telefon neces dobiti. Pozdrav
Festina lente.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Blade 3 ima naš mezano sa foruma, znam jedu osobi koja ga ima preko godinu dana i evo ovaj koji je u mojoj kući i svi eto pogodilo se da rade dobro.

Ja baš želim da kinezi prave odlične telefone radi veće konkurencije i boljih cena u globalu za nas kupce.

Odgovori