G2 za iPhone 5

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Re: G2 za iPhone 5

Post od Chobby88 »

Verovatno necu menjati,jer ljudi debelo precenjuju svoj ip5.
U zameni mi racunaju G2 280 a svoj telefon 30-40€ vise nego sto je cena za kes kad ga prodaju,cist bezobrazluk.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ako tebi odgovara g2 ne vidim sto bi ga menjao.Isto mislim za bilo koji model
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Brzo mi dosade telefoni pa ih zato cesto menjam.
G2 je jos najduze kod mene,oko 4 meseca sto pokazuje da stvarno jesam zadovoljan.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma menjaj, posle ces taj i5 lako prodati, jos ako je ocuvan, izvuci ces svaku paru. A i razlika izmedju klima uredjaja i space tehnologije je uvek ocigledna :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

U ovakvoj zameni najlošije prolaziš, obično ko vozi iphone više ceni iphone u zameni od androida. Najbolje prolaziš kada kupuješ za keš, možeš da se cenjkaš i dosta spustiš cenu, to sam usavršio, nateraš prodavca da ispizdi spuštanjem cene sa više brojeva... :D
Prodaj G2 i čekaj da naleti dobar iphone, naleti kod proverenih prodavaca u mint stanju, ali je i cena jbg. Mada bih pre uzeo nov 5c za 420e, nego polovan 5 za malo manje love. Dobiješ nov fon, garancija, malo jača baterija u odnosu na 5 i nova (u odnosu na staru 1god. na polovnom 5), na benč testovima isti, sigurno neće da se guli po ivicama kao crni 5 (po meni je dovoljan folija za displej samo, 5c je stvarno odlične izrade, nije plastika kao kod samsunga, ako ga svakako stavljaš u silikon onda ti je isti mandrak bio 5 ili 5c). Da ima ceo crni 5c, ne bih pogledao 5, možda bih ga pre uzeo i 5s (uglavnom zbog maženja, paženja, guljenja... mada se 5s ne guli kao 5). Kažu ljubomorni jezici "plastičan iphone" dok oni voze alimunijumski 5, a zaboravili su 3g, 3gs... isto takvi su bili, isti ti su se kleli u te telefone. Da nisam uzeo note 3 (hteo sam htc one iskreno, a ne note 3, onda se predomislim i ajde bolje da sačekam novi htc one 2014 jer ima jaču bateriju, tako uzmem note 3 + cena mu je pala), sigurno bih uzeo 5c ili 5s da nisam uzeo note 3.

veljkko napisao:Oba 4s i i5 je trazio da povezem na komp tj na itunes,original su telefoni ali ocigledno ukradeni i zakljucani. Iphone 4s je bio 100€ (bilo ih je dva) i iohone 5 je bio 200€. Inace prodati su kupio ih je jedan lik a ciga kaze da moze da ih nabavlja iz nemacke. Bezim ja od toga,menjam moj s3 za iphone 4s pa kad iphonu5 jos malo padne cena onda cu uzeti sim free
Znači zaključan na apple id. To može trenutno samo za delove. Imaš pune oglase takvih. Apple zaštitio, mogu da se slikaju samo sa takvim i slušaju mp3.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

prvo prodaj G2 pa juri apple, u zameni precenjuju apple a G2 imas na svakom koraku pa je i cena takva...

tacno je da je novi G2 335eur a polovan do 50ak ispod... :)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Apple i Samsung da izbace ciglu na trziste ubice cenu LG-u...Ja ne bih menjao, previse doplate.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jbg, brend koji su godinama vredno stvarali i danas im se to vraća. Za LG ćemo videti da li se opametio. Ako zaborave na G2 mislim da mogu slobodno da prestanu sa sklapanjem telefona i da se koncentrišu na televizore, klime i frižidere.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Potpisujem,ovo im je zadnji voz,nadam se samo da ce se i HTC opametiti,i prestati kao i LG da zapostavlja svoje telefone
Kad pomislim da one x ,one x +,one s,nece dobiti kitkat ,nebuloza totalna ,vrhunski modeli ,ali ....
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Odgovori