Galaxy S3 za 220-250 evra?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Novi telefon, sugestije
El Laki, tu može biti presudan UI. Meni je samsungov mnogo lepši. LG mi je baš
Govorim o ljudima koji neće rutovati fon i koji se neće zezati sa menjanjem ovog ili onog, iz razloga što ih to ne zanima ili nemaju vremena.

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Slažem se. Nisu velike razlike objektivno gledano, ali se ukusi dosta razlikuju pa u tom pogledu ova dva se dosta razlikuju. I cene su im skoro identične, tako da je pravo pitanje- Ko šta voli 

Cao svima 
Ne mogu danima da se odlucim da li da uzmem galaxy s3 ili nexus 5. Svi mi pricaju nexus 5, ali niko da mi kaze konkretno zasto, jer kada gledam specifikacije, on jedino odudara po velicini RAM memorije i po ceni od jedno 50e vise.
Sta vi mislite? U radnjama u Kragujevcu nigde nema nexusa, nabavljaju ga samo po porudzbini, a meni nista ne znaci dok ne vidim i ne uzmem telefon u ruke, pa bi bilo lepo ako bi me posavetovao neko ko je upoznat sa oba modela.
Hvala unapred

Ne mogu danima da se odlucim da li da uzmem galaxy s3 ili nexus 5. Svi mi pricaju nexus 5, ali niko da mi kaze konkretno zasto, jer kada gledam specifikacije, on jedino odudara po velicini RAM memorije i po ceni od jedno 50e vise.
Sta vi mislite? U radnjama u Kragujevcu nigde nema nexusa, nabavljaju ga samo po porudzbini, a meni nista ne znaci dok ne vidim i ne uzmem telefon u ruke, pa bi bilo lepo ako bi me posavetovao neko ko je upoznat sa oba modela.
Hvala unapred

Ako bas mora Android onda Nexus i samo Nexus
A mora li android?

A mora li android?

miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
N5 je noviji model, bice aktuelan i narednih godina i dobijace uredno apdejtove. Najbitnije da je hardver noviji na N5 nego na S3. Kamera je bolja na N5 nego na S3, baterija je jaca tj duze drzi na N5 nego na S3. N5 je neuporedivo brzi od S3.
S3 je vec 2 godine mator model. Ne kazem da je los, ali je mator i nece imati vise zvanicnu podrsku, tako da ako i ima neki bug, onda ti je jedini spas neki od custom romova.
Inace, N5 tj kompletna Nexus linija radi na najcistijem Androidu, zato i jeste takav kakav jeste. U klasi Nexus 5 modela su LG G2, Samsung S4, HTC One (M7) i sl. S3 je vec generaciju iza.
Ali tvoja lova tvoj izbor. Mislim da razlika od 50e ne da je opravdana nego nije uopste velika za ono sto dobijas. Ja se ovde uopste ne bih dvoumio.
S3 je vec 2 godine mator model. Ne kazem da je los, ali je mator i nece imati vise zvanicnu podrsku, tako da ako i ima neki bug, onda ti je jedini spas neki od custom romova.
Inace, N5 tj kompletna Nexus linija radi na najcistijem Androidu, zato i jeste takav kakav jeste. U klasi Nexus 5 modela su LG G2, Samsung S4, HTC One (M7) i sl. S3 je vec generaciju iza.
Ali tvoja lova tvoj izbor. Mislim da razlika od 50e ne da je opravdana nego nije uopste velika za ono sto dobijas. Ja se ovde uopste ne bih dvoumio.
- El Laki
- Prijatelj foruma
U potpunosti se slažem sa Azimuth. Nexus 5 bolji telefon. Ja imam S3 i odlično radi, nemam zamerki ali smatram da je Nexus 5 bolja kupovina. Mada, opet, za 300e imaš G2 koji je po meni bestbuy za te pare. Tako da je na tebi da vidiš koliko bi to platio.
Razlika u ceni je vise nego smesna. Glas za N5, zaista jedan strasan telefon.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Naravno nexus 5, po svemu bolji nego s3 .
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 20. Avg 2014. 15:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da gomilom tackica, upitnika i smajlica dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Rezlog: Izbegavaj da gomilom tackica, upitnika i smajlica dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Isto kao Baraba, nexus je mnogo bolji ali nije za svakoga. Mislim da ces biti mnogo srecnija sa S3 

12 godina na forumu!
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Nexus 5 definitivno ,noviji model ,S3 bajat vec
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 24. Jun 2013. 17:40
- :: sgs s2
Note 3 neo. Pojavio se nov na kp za 320 eur. Kapiram da ce za mesec dana biti i manje.Ako nije prevelik. Ako jeste onda n5
jeste prevelik, kao i g2, zbog cega je i on ispao iz uzeg izbora i ako je realno najbolji za taj novac..
Hvala puno svima
Hvala puno svima

- El Laki
- Prijatelj foruma
Onda ti preporučujem Nexus, bez obzira što zaista nije za svakoga, ali kada kupuješ, kupi najbolje 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Samo obrati paznju, jer ni Nexus ni S3 nisu bas mali telefoni. Razlika izmedju njih i G2 nije uopste velika. Da te ne zavara to sto pise za dijagonale displeja, na G2 je smao displej razvucen maltene do same ivice telefona.
E sad, G2 ili Nexus 5, da je dilema bila pre nekoliko meseci onda bih ti rekao G2, ali kako vreme prolazi Nexus postaje sve bolja opcija. Mogu ljudi da pricaju sta hoce, ali je zvanicna podrska jako bitna stavka, pogotovo ukoliko ne planiras da se igras sa romovima. Najbolji promer za to ti je Apple koji pruza podrsku svojim telefonima. Sta bi bio iPhone 4 danas da nije podrske i 7.x verzije iOS-a? Nista, puz, sporo, nervirajuce, bagovi... O tome ti pricam.
E sad, G2 ili Nexus 5, da je dilema bila pre nekoliko meseci onda bih ti rekao G2, ali kako vreme prolazi Nexus postaje sve bolja opcija. Mogu ljudi da pricaju sta hoce, ali je zvanicna podrska jako bitna stavka, pogotovo ukoliko ne planiras da se igras sa romovima. Najbolji promer za to ti je Apple koji pruza podrsku svojim telefonima. Sta bi bio iPhone 4 danas da nije podrske i 7.x verzije iOS-a? Nista, puz, sporo, nervirajuce, bagovi... O tome ti pricam.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Po meni S3 i Nexus 5 ne mogu da se porede, N5 je klasa iznad, u svakom mogućem segmentu superiorniji od S3, tako da definitivno N5. Za 50 evra više dobija se noviji, bolji i po preformansama moćniji telefon.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
S3 definitivno ispada iz trke posto je danas potvrdjeno da nece dobiti kitkat(dobice samo LTE verzija ovog telefona),kao ni S3 mini,tako da treba ocekivati da mu jos vise padne cena.Davati 200 i vise evra za telefon koji vise nece dobijati update je bacanje para,po meni naravno
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma nije ni update problem (pričali smo već u S3 temi) koliko sama činjenica da je Nexus kako znemanja reče, klasa iznad. E sad, devojka sama zna šta joj se više sviđa jer će joj oba definitivno odraditi posao. I više od toga..
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Slažem se da S3 završava posao, ali razlika od 50 evra nije velika i na duže staze je N5 isplativija kupovina.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Razlika je 85€.