Koji telefon do 130 evra?
Re: Koji telefon
KAkav crni gio prijatelju, pa taj model ima 4 godine...:O
boljii izbor od lumie nemas, i tu se prica zavrsava, u tom cenovnom rangu.
kamera sa 995 i lum.520 su neuporedive...kao i brzina, fluidnost,kamera i sl (licni korisnik oba telefonna)
e sad,..izbor je na tebi,pozz...
boljii izbor od lumie nemas, i tu se prica zavrsava, u tom cenovnom rangu.
kamera sa 995 i lum.520 su neuporedive...kao i brzina, fluidnost,kamera i sl (licni korisnik oba telefonna)
e sad,..izbor je na tebi,pozz...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Od novih svakako Lumia u tom cenovnom rangu. Ali opet kazem i Alcatel je daleko od loseg. 

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 19. Maj 2014. 17:59
- :: Samsung
Koliko ja znam Symbian je zastareli operativni sistem tako da ne zelim da imam nista sa Nokiom a i ne volim Nokiu,vidim da se dobro rangiraju i kotiraju HTC i Huawei telefoni i to cak bolje od Samsunga koji je na polju mobilnih uredjaja prvi,sto se tice N8 pa nema ga u prodaji koliko sam primetio,evo da olaksam LG,Samsung,Huawei,HTC dolaze u obzir,najbitnije mi je da se dobro cuje,da ima dobru vibraciju i perfektnu kameru,da je dobra velicina ekrana,jednostavno 100 do 110 evra je novac koji zelim da ulozim,ako neko ima nesto pozitivno za Sony ericson da kaze neka napise. 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Po svemu sudece ti neces skorije da kupis telefon
Za te pare nema nista sto je ok. Jedino ako dodas jos koji euro za polovan S2

Note IV N9100 dual
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ili nokia lumia 520 ili čekaj da dodaš još keša....za 100e nema dobar Android i perfektna kamera...jednostavno ne izvodljivo...toda ti je dao bar dobar predlog...S2 je onda idealan za tebe al za malo veću sumu od koje si spreman da izdvojis
Huawei
S2 polovan je pun pogodak,pod uslovom da je dobro ocuvan primerak.
Telefon je besmrtan,i posle 3 godine se dobro nosi sa ovim novim azdajama.
Telefon je besmrtan,i posle 3 godine se dobro nosi sa ovim novim azdajama.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Slazem se, S2 je i dalje mocan. 

Cekaj, malo si kontradiktoran. Rece da te ne zanima internet, fb i te "budalastine" a neces N8 jer je mrtav sistem? Ljudi su te lepo posavetovali, a meni se cini da bi tebi i Wave i N8 odgovarali (ako te stvarno zanima samo perfektna kamera, vibracija i ram memorija
) ali to je sve mnogo matoro, kupiti dve godine star telefon...ne znam.

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ja sam rekao da je s2 pun pogodak. Znam zasto necu uskoro menjati ovaj telefon. Na s3 da prelazim ne vredi, a na s4 se tek isplati preći, sto se tice polovnih samsung galaxy S serija. Dodaj jos koji evro I iznenadices se.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
-
- Povremeni posetilac
N8 sta je to Nokia ili Samsung,znaci lepo napisi koji N8 i koji Wave da znam,daj link ili pun naziv?drugo nije valjda da samo Nokia Lumia ima dobru kameru a svi ostali su krs,koliko samo ja mogao da vidim u kompletnim testovima za Nokiu Lumiu dosta je negativna recenzija tako da ne vidim zasto to kupovati.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
S2 neces naci nov. Logican zakljucak je da su ti predlagali ponovan. I da, S2 je odlican telefon.
A i mogao bi malo manje arogantan da budes. Dobronamerne savete i misljenja si dobio.
Sto se N8 i Wave tice, a da se malo potrudis i ti? 3 tj 5 klikova ti treba da bi video koji je brend u pitanju.
A i mogao bi malo manje arogantan da budes. Dobronamerne savete i misljenja si dobio.
Sto se N8 i Wave tice, a da se malo potrudis i ti? 3 tj 5 klikova ti treba da bi video koji je brend u pitanju.
-
- Povremeni posetilac
Pa trazio sam ne mogu da nadjem,drugo nisam arogantan jednostavno daj pun naziv sta je tu uvredljivo?
UVek tako, predlozis nekome, dobronamerno, i uvek ispadne negativno. nazalost, pozdrav i srecna kupovina!
Wave je toster a N8 prototip robota iz buducnosti. Stvarno, da li ima 5 modela koji se zovu N8 ili odmah bilo koji pretrazivac izbaci jedan model. Slusaj, shvati da to sto zelis je tesko uklopljivo. Svim novijim touch screen telefonima baterija traje kratko, neki se malo izdvajaju ali su skuplji, jedan koji se malo izdvaja je lumia 520 a nije skup. Za dobru kameru treba dati vise para, lumia 520 je dobra (za 100 evra nova - odlicna) ali nema blic. Bolja kamera - dosta skuplje od 130 evra. I sto je najgore, neki telefoni podbace na osnovnom - slabo se cuju ili imaju los prijem signala. Ja ti predlazem 4 opcije. Prva - kupujemprodajem i kucas Nokia N8, nadjes model koji je skoro kao nov i kupis novu bateriju. Druga - nadjes na oglasima Nokiu 720 za 130 koriscenu mesec - dva. Opcija tri - imas na kupujemprodajem nov Blackberry Q5, mislim da bi ti se svideo. Cetvrta - odes u neku radnju gde ce prodavac videti da se ne razumes u materiju i uvaliti ti neki drndavi samsung koji ima losiji ekran, kameru i losije radi od ovoga sto ti predlazemo. Javi sta si uradio.
bravo brate..upravo tako , po svemu sudeci ce biti poslednja opcija, nazalost..
Coveku realno ne treba smartphone. Ali ne znam sta osim toga moze naci a da nije neki najelementarniji model za pozive i poruke. Skoro je ortak trazio Nokiu 6220 classic i nije je nasao. Da li se negde prodaju telefoni tipa N82, SE C902? Jer bi mu i to odgovaralo, ako nije neophodan touch screen.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Iste performanse kao s3, verujte mi. Znaci to je do rezolucije i manjeg ppi, zato sve radi glatko, a da ne pricamo i koliko je dobro optimizovan 4.1.2 za s2, bolje nego 4.1.2 s3. Ovde je na low grafika, upropastili su igru. Na high radi isko kao na s3.
Rekao sam svoje, na tebi je da razmislis koji ces OS (touchscreen, slider itd...)..,
Rekao sam svoje, na tebi je da razmislis koji ces OS (touchscreen, slider itd...)..,
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Ljudi o cemu vi to, covek uzima Gio 

Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 20. Avg 2014. 14:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Gio je mocan bio.ali pre 3,4 godine.
znam moj drug ga imao, ja tad imao Galaxy ACe...
i prodao ga pre dve godine polovnog za 50e...ali vidis, ljudima u servisima u dalje pokusavaju da ga uvale.

i prodao ga pre dve godine polovnog za 50e...ali vidis, ljudima u servisima u dalje pokusavaju da ga uvale.