Da ne spamujemo temu. Previse OT... Prporucio bih mu galaxy core, ne trend plus.
Ako moze neka kupi ocuvan s2 i moze da uziva.
Sa svojim specifikacijama msm...
Ne 1.2GHz nego 1.4GHz posto sam ga overklokovao.
Ne 267Mhz GPU, vec 400MHz kao s3. Inace sabija preko 14000 antutu. Imas slike na xda forumu sto sam postavio
Poslednja izmena od Zile995 u Pet, 04. Jul 2014. 15:48, izmenjeno 2 puta ukupno.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Zato sam i isprva postavio pitanje. Jer ne znam da li se ispati davati više para za core kad su tolko slični na papiru (zanemarujući veličinu ekrana)? Mada vidim da je najbolje otvoriti se za S2, al ja realno nisam u situaciji da pljunem 150 evra za mobilni. A ako uzmem na rate onda bih platio više. Možda je najbolje da izdržim s ovom krntijom do oko nove godine, polako skupljam pare, a do tad možda i malo pojeftini, pa uzmem tu "SKROMNU" S2. A u međuvremenu uzmem 50% popusta na pretplatu u mts-u. Uglavnom hvala na svim odgovorima...
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sub, 05. Jul 2014. 02:21, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Imaš S2 polovan i za 110e.
A Galaxy Trend Plus sam ja uzo star mesec dana a kao nov s full opremom za 90e. Nisam se ni malo pokajao, sasvim solidno telefonče.
Ja vec 4 meseca koristim Trend Plus,i zadovoljan sam... Ako vec biras,kosmija ima S2 i mnogo je bolji od ovoga,Galaxy Core je bolji,tako da biraj izmedju S2 i Core-a!
Posle puno razmišljanja i skupljanja para (120 evra, ni dinar vise) nasao sam da mi je najbolja opcija Samsung Galaxy Core ili LG L70 preko oglasa, nov. Šta mi je bolja opcija? Telefon mi treba za sve: kamera, internet itd. Koji je uopšteno bolji? Ili da nema slučajno neki treći, bolji?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.