Samsung S5 ili iPhone 5S

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Samsung S5 ili iPhone 5S

Post od znemanja »

HyperVenom, Naravno da aluminijum i staklo izgleda lepše, ali plastika na S5 je izdržljivija i pritom uživo deluje daleko lepše nego na slikama. I da potvrdim, apsulutno sve je na stani S5.

Alsap, Pre svega taj status V.I.P dodeljuje automatski forum kada član dođe do određeneg broja poruka, mislim da se za preko 2000 dobija statsu koji imam, preko 3000 sleduje status Prijatelj forum (neka me admini isprave ako grešim).Dakle, nisam ja stavio taj status već shodno broj mojih postova mi je isti i dodeljen. Pljujem iPhone jer je osrednji telefon u svemu a košta više nego premium android telefon. Šta je to bolje na iPhone 5s/iP6/iP6+ u odnosu na S5, G3, Note 3/4, nemoj samo da navedeš dizajn jer je to izuzetno subjektivna kategorija.

Da ponovim još jednom, ne želim da i ova tema postane tema klasčnog prepucavanja, samo činjenice uvažavam i smatram verodostojnim i ništa više. Ko se dvoumi između dva uređaja neka stavi na jednu stranu prednosti a na drugu stranu mane uređaja, u ovom slučaju činjenice su na strani S5 i shodno tome taj uređaj je bolji izbor u ovoj dilemi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Da ne shvati pokretac teme pogresno, al posto je zenska osoba onda neka joj kljucno pri izboru bude baterija i ono sto je njoj na oko ljepse. Eventualno ako joj igra ulogu ekran.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Baterija i kamera...Velika prednost s5 u odnosu na 5s...
Huawei

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa navela je šta su joj kriterijumi.

njoSa napisao: Pa onda definitivno Samsung S5. Bolja kamera, jača baterija, besplatne aplikacije, veći ekran... itd, itd...

Zaista nema potrebe da se tema nastavlja, pogotovo ne u pogrešnom pravcu u kom je i krenula.

Zaključana tema