Da li vredi da kupim S3 za ove pare?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Da li vredi da kupim S3 za ove pare?
Jedinka ne ci i jato. Treba gledati celo jato i na osnovu njega donositi zakljucke, a ne na osnovu pojedinca
Note IV N9100 dual
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
I ja sam imao punto, onu dvojku, taj drug ima trojku, drugi drug ima fiat doblo, jedna drugarica ima fiat stilo, jedan rodjak ima zastava punto, i niko se ne zali, svi zadovoljni.
Izvinjavam se na off-u.
Taj Xiaomi je kvalitetnije odradjen od samsunga, sto se tice servisa, treba da ga ima u Srbiju jer se u emmi prodaju xiaomi telefoni.
Izvinjavam se na off-u.
Taj Xiaomi je kvalitetnije odradjen od samsunga, sto se tice servisa, treba da ga ima u Srbiju jer se u emmi prodaju xiaomi telefoni.
Nebitna su sad ova kola, totalno je offtopic, to sam samo pomenuo i povukao paralelu - ali hajde da dovrsim, da ne budem nedorecen. Kao sto rekoh, to bese davno, fiat mi je bio 1999. godiste, i te godine kod fiata su bile vrlo krizne, posebno po pitanju elektronike, jer je elektroniku radilo vise firmi, pa se tu brljalo, da ne duzim...
Poenta price je ta sto su sad svi puni hvale za isti taj xiaomi, meizu, oppo itd, a 2% njih je to i koristilo.
Neka svako kupi ono sto njemu odgovara, a ja sam uvek za sigurnu i proverenu varijantu.
Ako ti se xioami svidja, i imas servis dobar, i imas dobru garanciju, onda ga i kupi...
Poenta price je ta sto su sad svi puni hvale za isti taj xiaomi, meizu, oppo itd, a 2% njih je to i koristilo.
Neka svako kupi ono sto njemu odgovara, a ja sam uvek za sigurnu i proverenu varijantu.
Ako ti se xioami svidja, i imas servis dobar, i imas dobru garanciju, onda ga i kupi...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mnogo znači garancija kod nas, ne znam šta bih bez nje.
Na kraju cu kupiti neki auto. 
Na strani samsunga je vise rama, dodatna oprema koja moze da se kupi kod nas, servis i kasnije laksa prodaja ali kada bih uzeo xiaomi i neko me pita koji je to telefon a ja ne znam pravilno ni da izgovorim, neprocenjivo.
S3 neo valjda nece dobiti android 5, xiaomi bi trebalo da dobije.

Na strani samsunga je vise rama, dodatna oprema koja moze da se kupi kod nas, servis i kasnije laksa prodaja ali kada bih uzeo xiaomi i neko me pita koji je to telefon a ja ne znam pravilno ni da izgovorim, neprocenjivo.

S3 neo valjda nece dobiti android 5, xiaomi bi trebalo da dobije.
El laki,
Ovo je neki sarkazam ili?
Ako je sarkazam, pa ti si sinko prvi veličao svaki telefon koji si prodavao a koji je imao 24 meseca garancije itd, i govorio da mnogo vise vredi nego varijanta iz madjarske i slicno...
A ako si ozbiljan, onda opet cu reci da nisi u pravu, i da vrlo malo znace ove nase garancije. Ispostuju svakog 5-og!
Ovo je neki sarkazam ili?
Ako je sarkazam, pa ti si sinko prvi veličao svaki telefon koji si prodavao a koji je imao 24 meseca garancije itd, i govorio da mnogo vise vredi nego varijanta iz madjarske i slicno...

A ako si ozbiljan, onda opet cu reci da nisi u pravu, i da vrlo malo znace ove nase garancije. Ispostuju svakog 5-og!
- El Laki
- Prijatelj foruma
Sarkazam je bio. Porediti garanciju operatera i servisa iz Balkanske ili Mađarske...
El laki,
ti nisi naveo na koju garanciju mislis. Ti si generalno rekao "garancija kod nas".
I tako je, garancija kod nas generalno nema neku vrednost. Koja god da je u pitanju! Licno imam firmu preko koje sam godinama uzimao telefone u nekim biznis paketima, i svaki put kad bi se neki pokvario mogao sam samo da ga bacim i nista vise, nikad nista nisu popravili kako treba, tako da...
Samo sam pucao sad na ono tvoje hvaljenje telefona preko operatera, i velicanje njihove cene, a sad ovde izjavljujes da garancija ne vredi nista
ti nisi naveo na koju garanciju mislis. Ti si generalno rekao "garancija kod nas".
I tako je, garancija kod nas generalno nema neku vrednost. Koja god da je u pitanju! Licno imam firmu preko koje sam godinama uzimao telefone u nekim biznis paketima, i svaki put kad bi se neki pokvario mogao sam samo da ga bacim i nista vise, nikad nista nisu popravili kako treba, tako da...
Samo sam pucao sad na ono tvoje hvaljenje telefona preko operatera, i velicanje njihove cene, a sad ovde izjavljujes da garancija ne vredi nista

- El Laki
- Prijatelj foruma
Dobro, nisam lepo precizirao ali čak i od operatera, garancija nema neku vrednost. Jeste daleko pouzdanija od navedenih, ali opet. Srbija je ovo,nema zakona ni pravila.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Kapiram ja odlicno o cemu se radi i sta si mislio druze
Note IV N9100 dual
Izbor sam sveo na xiaomi i motorolu. Samsung me je jednostavno ne privlaci a posto nisam mnogo zahtevan korisnik prezivecu i sa 1gb ram. Valjda cu u Nisu naci motorolu da je pogledam uzivo i ako mi se dopadne verovatno cu uzeti nju. Nisam siguran da zelim da rizikujem sa xiaomi-jem mada mi se miui bas svidja a i 4,7 inca mi generalno vise odgovara.
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
1gb rama ti je sasvim dovoljno za najosnovnije aplikacije poput Facebook, messenger, viber, whatsapp i još poneku sistemsku aplikaciju. 2gb je već za zahtevnije korisnike.
Nisam preterano zahtevan korisnik a i spreman sam na kompromise. Igrice me preterano ne zanimaju. Trenutno na l520 igram candy crush saga i subway surfers kada hocu da ubijem vreme. Cak me i neki preterani multitasking ne zanima. Da mogu da pustim radio i citam vesti ili prelistam forume preko tapatalka i to je to.
Nasao sam huawei p6 nov za 180-190€. Po specifikacijama cini mi se da je najbolji.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Slažem se, ja bih išao na tu opciju.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Dosta slaba baterija i problemi sa zagrevanjem... Iscackaj ti to lepo pre nego sto bilo sta uzmes
Za huawei ne daju garanciju tako da to otpada.
Motorolu nisam nigde nasao u Nisu tako da nisam mogao da je vidim uzivo. Na KP sam nasao par oglasa ali ili ne daju garanciju ili je 6 meseci. Za 10-20€ vise ima u logicshopu i daju 2god garanciju.
Smiljana na KP ima redmi 2 za 150€ (ne znam da li hoce da spusti cenu) i cekam da mi odgovori kakva je garancija. Ako bude spustila na 140€ a garancija je barem 1 god uzecu xiaomi. Mislim da se ne isplati dati 60€ vise za moto.
P.s. Sada kupujem telefon i koristicu ga dok ne crkne ili on ili ja. Glava me vec boli od biranja. Poceo sam i da ih sanjam.
Motorolu nisam nigde nasao u Nisu tako da nisam mogao da je vidim uzivo. Na KP sam nasao par oglasa ali ili ne daju garanciju ili je 6 meseci. Za 10-20€ vise ima u logicshopu i daju 2god garanciju.
Smiljana na KP ima redmi 2 za 150€ (ne znam da li hoce da spusti cenu) i cekam da mi odgovori kakva je garancija. Ako bude spustila na 140€ a garancija je barem 1 god uzecu xiaomi. Mislim da se ne isplati dati 60€ vise za moto.
P.s. Sada kupujem telefon i koristicu ga dok ne crkne ili on ili ja. Glava me vec boli od biranja. Poceo sam i da ih sanjam.

Da li je mnogo dati za g2 230€? Kupljen u prodavnici jos 14 meseci u garanciji, perfektan bez i jedne tacke. Telefon je u Nisu pa mogu i licno da ga proverim i preuzmem.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
staff, Mnogo je. 210-215e plafon cena

- El Laki
- Prijatelj foruma
Previše je. Kao što reče kutija, 210 max.