Koju marku mobilnog izabrati?
Re: KOJU MARKU MOBILNOG IZABRATI?
Forum kaput
.

Pitanje "Koju marku mobilnog izabrati" je donekle besmisleno, pa cak i neozbiljno. Verujem da postavljac teme nije poceo mobilni telefon koristiti pre dva dana, pa da mu treba pomoc takve vrste. 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Bas tako, sve je stvar licnog ukusa, mozda navika iz prethodnog perioda i jos mnogo toga. Ja sam npr pre androida uzivao u symbian nokiama i nisu mi odgovarali se symbian telefoni jer mi se nije mozda dopadao njihov os, ali to ne znaci da nisu bili dobri, nego da samo nisu bili pravlje i po mom ukusu. Brendovi nose visoke cene za razliku od novih marki koje znaju po nizoj ceni da daju slican kvalitet kao neki brend, a mozda i bolji kvalitet
Note IV N9100 dual
Moje iskustvo:
Htc pravi vrhunske telefone, koji rade mozda i najbolje od svih androida, ali su jako skupi, mislim na premium modele, odskacu dosta sa cenom u odnosu na druge, kvalitet je izuzetan
Samsung ima jako ime, i korisnik sam istog, model je Note 3... Shvatio sam ih kao brend koji zna da napravi dobar telefon, tj vrhunski, samo u premium klasi, dok nisam nesto zadovoljan sa nizim klasa, cak ni S klasa mi nije zanimljiva, priznajem samo Note seriju... Znam brdo ljudi koji se zale na razne trendove, coreove i slicne stvari
Lg je jako inovativan, i jako kvalitetan, mnogo je napredovao u odnosu na pre 3-4 godine, najbolji odnos cene i kvaliteta nudi, i pravi dobre telefone u svim klasa, u smislu da lepo rade. Svaki Lg koji ima 1gb ram memorije ce prosecnom korisniku zavrsiti posao vise nego samsung sa 1 gb rama...
Apple ios je brz, stabilan sistem, zatvoren - nekome prija nekome ne, ono sto pise da treba da radi to i radi, tu nema puno cackanja, a i dizajn je vrhunski, i naravno samo ime mnogo kosta, pa ko voli neka izvoli, cenim ih ali ipak sam korisnik androida..
Htc pravi vrhunske telefone, koji rade mozda i najbolje od svih androida, ali su jako skupi, mislim na premium modele, odskacu dosta sa cenom u odnosu na druge, kvalitet je izuzetan
Samsung ima jako ime, i korisnik sam istog, model je Note 3... Shvatio sam ih kao brend koji zna da napravi dobar telefon, tj vrhunski, samo u premium klasi, dok nisam nesto zadovoljan sa nizim klasa, cak ni S klasa mi nije zanimljiva, priznajem samo Note seriju... Znam brdo ljudi koji se zale na razne trendove, coreove i slicne stvari
Lg je jako inovativan, i jako kvalitetan, mnogo je napredovao u odnosu na pre 3-4 godine, najbolji odnos cene i kvaliteta nudi, i pravi dobre telefone u svim klasa, u smislu da lepo rade. Svaki Lg koji ima 1gb ram memorije ce prosecnom korisniku zavrsiti posao vise nego samsung sa 1 gb rama...
Apple ios je brz, stabilan sistem, zatvoren - nekome prija nekome ne, ono sto pise da treba da radi to i radi, tu nema puno cackanja, a i dizajn je vrhunski, i naravno samo ime mnogo kosta, pa ko voli neka izvoli, cenim ih ali ipak sam korisnik androida..
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Dakle, ponavlja se šablon - čovek se registruje, otvori temu, ima dva posta i onda sedi sa strane i ubija se od smeha dok se članovi foruma kolju zbog patkometrije.
Dodata vrednost i korist od cele ove diskusije - upitna.

Dodata vrednost i korist od cele ove diskusije - upitna.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Moglo se predpostaviti da ce tema otici u ovom smeru. Inicijalno pitanje autora teme je bilo dosta siroko, kao stvoreno da se polemika rasiru u pravcu u kojem se rasirila.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ja bih preporucio Xiaomi i Meizu. Odlicni telefoni, Xiaomi sam imao, meizu imam sad.
Eh ovakav odgovor mi se svidja koji ce mi rece mane i prednosti tih modela, a primjer za ovo sam naveo zato sta za pc znam o cemu pricam, a nisam do sada koristio mobilne aparate novije serije, tj.androide i slicno! Hvala svima na odg i primjedbama, ali sta drugo da pitam i kako, kada bih rekao da je budzet za mobilni od 200-500e sta bi onda rekli, znaci o novcu ne pricam...znemanja napisao:AMD se vise greje, ima slabije preformanse od konkurentnog Intel modela, dosta bolje rezultate Intel postize u igrama. Ovo su opste poznate cinjenice.
Iz mog skromnog iskustva koje imam, nula problema sa Intel procesorima, a mnosto sa raznim AMD procesorima.
Sto se laptop modela tice, nikada nikome ne bih preporucio model sa AMD procesorom.
No, da nas ne bi admini opominjali i brisali postove, otisli smo u temi previse u off. Postoji tema o racunarima, pa tamo moze da se pise o ovoj tematici.
Cujem Htc nema dobru podrsku, onda gotov svaki ima alu kuciste, dok samsung ima bolju i update i sve ostalo, za ostale stvari ne znam, jbg svaka primjedba je dobra dosla kao i savjet, ne znam zar je toliko ove s iskustvom pitati za prednosti i mane htc, samsunga i ostalih, od dizajna, podrske, i slicno?!
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Tačno nekad imam osećaj , da pojedini novi članovi kao da namerno postave neku nebuloznu temu , samo da bi se smejali šta se ovde sve piše...
Novim članovima bih ja dao mogućnost da otvaraju teme tek posle recimo npr 100 postova..
Dosta sličnih tema ima, upravo to većina novih članova otvara, jer im je teško da pregledaju forum itd itd...pa onda otvore temu, naprave haos tako da kažem,, i više se ne pojave uopšte. A ova tema je , nema veze sa vezom...očigledno da za tog što je temu otvorio nije Smartphone, kad on bira fon po markama....da nije smešno bilo bi žalosno. Treba ovakve teme zatvoriti ...obrisati...
Novim članovima bih ja dao mogućnost da otvaraju teme tek posle recimo npr 100 postova..
Dosta sličnih tema ima, upravo to većina novih članova otvara, jer im je teško da pregledaju forum itd itd...pa onda otvore temu, naprave haos tako da kažem,, i više se ne pojave uopšte. A ova tema je , nema veze sa vezom...očigledno da za tog što je temu otvorio nije Smartphone, kad on bira fon po markama....da nije smešno bilo bi žalosno. Treba ovakve teme zatvoriti ...obrisati...
Poslednja izmena od bata bogdan u Pet, 13. Feb 2015. 16:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Huawei
- slavisaj
- Mobil poznavalac
Dajte ljudi, dajte malo kuraznosti, i uzmite neke marke koje nisu ovde rasprostranjene: Xiaomi, meizu, Huawei ali iz azije, Yjiau, iuni,.... pogotovo iuni u2 sa snap dragon 800, i 3 gb rama za 180 dolara
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Kakvo je stanje sa servisima kada su ti telefoni u pitanju? Da li uopste ima tih servisa kod nas?
Poslednja izmena od toda81 u Pet, 13. Feb 2015. 23:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Note IV N9100 dual
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ja sama narucio Huawei X1slavisaj napisao:Dajte ljudi, dajte malo kuraznosti, i uzmite neke marke koje nisu ovde rasprostranjene: Xiaomi, meizu, Huawei ali iz azije, Yjiau, iuni,.... pogotovo iuni u2 sa snap dragon 800, i 3 gb rama za 180 dolara

Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Одг: KOJU MARKU MOBILNOG IZABRATI?
Где има ово?slavisaj napisao:snap dragon 800, i 3 gb rama za 180 dolara

U snovima najverovatnije :ugeek:
HTC ima odlicnu podrsku. Po prodaji ne nadmasuju Samsung, ali zajednica odlicno radi svoj posao. Alu kuciste, isto kao i plasticno, ima svoje pozitivne i negativne strane. Subjektivna stvar.vexa napisao:Cujem Htc nema dobru podrsku, onda gotov svaki ima alu kuciste, dok samsung ima bolju i update i sve ostalo, za ostale stvari ne znam, jbg svaka primjedba je dobra dosla kao i savjet, ne znam zar je toliko ove s iskustvom pitati za prednosti i mane htc, samsunga i ostalih, od dizajna, podrske, i slicno?!
To da li se modeli nekog proizvodjaca vise kvare od modela drugih je veoma, veoma sirok pojam. Nije to Apple koji ima par modela, pa da moze da se napravi nekakvo poredjenje.
Re: Koju marku mobilnog izabrati?
Ne baš tako daleko, u Kini [emoji24]Ledjo napisao:U snovima najverovatnije :ugeek:
- slavisaj
- Mobil poznavalac
Ima u kini, preko 234buy sajta bilo za 180$ iuni2 32gb unutrasnje i 3GB RAMaJoca-Samsung napisao: Где има ово?
sad imao evo ovde, ali za 200dolara. nadam se da nije problem postaviti link
IUNI U2
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Пази стварно.
Али велико је питање да ли су спецификације тачне.

Али велико је питање да ли су спецификације тачне.

- slavisaj
- Mobil poznavalac
Tacne su specifikacije, 100%
ja sam ga video uzivo u francuskoj, kad sam bio, prelep telefon, aluminijumsko kuciste, odlican je
oni su sad izbacili iuni u3 koji ima veci ekran, bolji procesor, pa zato ovaj ide tako jeftino, a jos ga je i tesko naci.
ja sam ga video uzivo u francuskoj, kad sam bio, prelep telefon, aluminijumsko kuciste, odlican je
oni su sad izbacili iuni u3 koji ima veci ekran, bolji procesor, pa zato ovaj ide tako jeftino, a jos ga je i tesko naci.