Koji mob. do 180-190e?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Koji mob. do 180-190e?
Nije los s3 neo. Moj prijatelj ga je kupio i lepo radi
Note IV N9100 dual
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
s3 neo je dobar ali jako slaba baterija, g2 nemozes da nadkes za te pare, g2 mini je jako dobar izbor ali onti je malo jeftiniji od tvog cenovnog ranga, kvalitetan je, dobice 5.0 uskoro, lepo radi, ima dobru bateriju, ekran nine bas mali, pa ti vidi, platis oko 160€ nov i sacuvas koji euro 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ja sam rekao da ako ima puno srece mozda naleti na dobar model kao nov ali jako jako tesko. Nekom mora biti hitno za kesh a bas ti naletis na taj oglas. Obicno takav telefon ode za pola sata 

Eno na oglasu g2 star skoro 2god, prvi vlasnik, cena 170€ ali mozda je prevarant. 

Nema 2 god kako je g2 izasao
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
To sam prevideo.
Ima jedan u Svilajncu za 170 bez kutije.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Uvek je najbolja varijanta ako je prodavac blizu da se telefon uzivo pogleda
Note IV N9100 dual
Ako nadjete da je mnogo ispod realne cene, dobro se cuvajte, jer za takvu cenu postoji debeo razlog. U 10% slucajeva je hitna prodaja, ostalo je prevara.
Telefoni su price sensitive kategorija, i prodajna roba, i ukoliko duze stoji na oglasu a cena preniska tu nesto ne pase. Uglavnom se hitni slucajevi rese u lokalu, drug drugaru, kumu bratu itd... A kao sto neko rece, ako je na oglasu i zaista je hitno i povoljno, to ode za 15 minuta.
Ne srljajte, jeftino a dobro su jako retke situacije.
Telefoni su price sensitive kategorija, i prodajna roba, i ukoliko duze stoji na oglasu a cena preniska tu nesto ne pase. Uglavnom se hitni slucajevi rese u lokalu, drug drugaru, kumu bratu itd... A kao sto neko rece, ako je na oglasu i zaista je hitno i povoljno, to ode za 15 minuta.
Ne srljajte, jeftino a dobro su jako retke situacije.

Hvala na odgovorima,nasao sam z1 compact za 175e, tako da vjerovatno njega uzimam. 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Super sena za z1c. Ako je sve ok uzinaj
..............................

Cena novog Z1c je ~280e. Proveri ti to dobro.
Mobitel je polovan,ali max. ocuvan,bolje mi njega uzet za te pare kada se skontam.
Vec sam ga isao gledati,narednih dana uzimam.
Hvala svima.
))
Vec sam ga isao gledati,narednih dana uzimam.
Hvala svima.

Srecno sa kupovinom. Iznesi utiske u njegovoj temi kad ga uzmes. 

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
po meni bolja ti je kupovina l730/5 nego z1c. po nekom mom misljenju, pre svega jer je to sony, onda previse je mali ekran, takodje ekran ima fabricku foliju, a ekran sam po sebi nema nikakvu zastitu, dok hardver nije los al opet razmislio bi jos jednom da sam na tvom mestu
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Nigde smisla u ovome što pišeš. Od svega što si naveo, tačno je samo ovo za veličinu ekrana, a sve ostalo nema veze sa životom. Hardverski je taj Sony XZ1c bar dva-tri puta bolji po svim parametrima (čipset, CPU, GPU, RAM, memorijski prostor, kamera, baterija). Ovde čovek baš svašta može da pročita.bandiof napisao:.....bolja ti je kupovina l730/5 nego z1c....
-
- Entuzijasta
a sta sam netacno napisao? svaki drugi sony ima neku falinku, onda za ovu foliju sto se lako grebe,a kad se skine sa njom ide iz logo sonija,a onda moras odma da stavis drugu jer ekran nema zastitu protiv grebanja ...i napisao sam da je to moje misljenje..jer mislim da je uvek bolje kupiti nov nego polovan uredjaj
Mozes da stavis drugu sa sony znakom, a preko nje mozes da prilepis obicnu foliju/staklo. Ko nije navikao na veliki ekran, z1c je odlican izbor
S kbzirom da posjedujem trenutno Wildfire S sa 3.2 inca, mislim da ce ekran biti sasvim uredu.
Za zastitu sam konto odmah staviti foliju i neku gel masku, posto sam vidio da se zadnja strana dosta brzo izgrebe.
Kada uzmem pisem misljenje na forumu.
Za zastitu sam konto odmah staviti foliju i neku gel masku, posto sam vidio da se zadnja strana dosta brzo izgrebe.
Kada uzmem pisem misljenje na forumu.
Zasto razmisljati o grebanju ekrana kada lepo za 100 dinara kupis foliju i kraj price
Nikad nisam kapirala ljude koji kupe telefon nov telefon, pa cak daju za njega 200-700e i onda ga lepo izgrebu i uniste sa svih strana pocev od ekrana.. aljkavast boli glava. Nece ni gorila glass pomoci kod aljkavog korisnika.
Dalje, komentar nekog clana kao se svaki drugi sony kvari je tek no comment.
Samo ti uzmi taj telefoncic, bices sigurno zadovoljan ako je potpuno ispravan

Nikad nisam kapirala ljude koji kupe telefon nov telefon, pa cak daju za njega 200-700e i onda ga lepo izgrebu i uniste sa svih strana pocev od ekrana.. aljkavast boli glava. Nece ni gorila glass pomoci kod aljkavog korisnika.
Dalje, komentar nekog clana kao se svaki drugi sony kvari je tek no comment.
Samo ti uzmi taj telefoncic, bices sigurno zadovoljan ako je potpuno ispravan

-
- Entuzijasta
Niko ne kupuje telefon do bih ga grebao ili unistavaoali ako se gurne ponekad u dzep sa kljucevima gorila znaci, evo na primer ja ne volim da stavljam foliju ili bilo kakve maske na telefon, a sto se tice Sony-ja...nisam rekao da se kvare vec da imaju falinke, kao npr dispelji kod Z serije onda kamere kojesta jos nije ni bitno, takodje nisam rekao nista lose o ovom uredjaju samo sam naveo cinjenice u vezi samog uredjaja i ako AdMer12, odgovara manji ekran onda je ovo dobra kupovina za njega...i to je to