Koji telefon/phablet od 6"?
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Re: Koji telefon/phablet od 6"?
Uzmi Xperiu Z ultra, 6.4" ekran, veoma lagan za tu velicinu i super izrade. Nov je 250€. 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ja sam cuo da su mnogo nezadovoljni Z ultra a i jako tesko se preprodaje ako mu se slucajno ne dopadne
Zato je najbolji izbor LG G Pro 2. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
LG objektivno najbolje rešenje.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Baš tako, 250 je apsolutni plafon. Pitanje je da li ću i toliko moći, mada nemam vremenski okvir za koji sam vezan u pogledu sakupljanja novca i kupovine. Telefon imam, One SV radi prilično dobro, tako da mi nije žurba...može to i do jeseni da čekaEl Laki napisao:1520 i Mate 7 idu oko 350, a dečko kaže da i sa skupljanjem 250e ima problema. Budite realni, ne nudite mu ono što ne može da kupi.

A ono dečko...

- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja se izvinjavam, nadam se da se nisi uvredio. 
Inače, G Pro 2 je 300e nov, tako da će se polovan lako naći za te pare. Samo da ih skupiš i onda ga čekaš. Nije problem cena već manjak polovnjaka. Nisu još toliko popularni pa da ih ima. Ali raste mu prodaja u zadnje vreme pa cenim da će se uskoro pojaviti polovni na oglasima.

Inače, G Pro 2 je 300e nov, tako da će se polovan lako naći za te pare. Samo da ih skupiš i onda ga čekaš. Nije problem cena već manjak polovnjaka. Nisu još toliko popularni pa da ih ima. Ali raste mu prodaja u zadnje vreme pa cenim da će se uskoro pojaviti polovni na oglasima.
- pero0000
- Mobil manijak
Ma kakvo vređanje, taman posla.
Moramo se malko i šaliti, ne treba biti u svakoj situaciji ozbiljan.
Primetio sam da se G Pro 2 slabo nudi polovan, mada mislim da kako mu cena bude padala, da će se i ponuda povećati.
Stvarno je izuzetan telefon, ali je nekako slabo zastupljen i u prodaji i po forumima, a i kod developera, verovatno zbog veličine ekrana. Note linija je mnogo popularnija(mada nije puno manji ekran), verovatno zbog Samsungovog velikog ulaganja u marketing. LG je u reklami jako tanak. Kad vas sa svih strana bombarduju reklamama(samsung, samsung i samo samsung...), do svesti običnih korisnika teško mogu da prodru drugi brendovi, bez obzira na njihov kvalitet.

Primetio sam da se G Pro 2 slabo nudi polovan, mada mislim da kako mu cena bude padala, da će se i ponuda povećati.
Stvarno je izuzetan telefon, ali je nekako slabo zastupljen i u prodaji i po forumima, a i kod developera, verovatno zbog veličine ekrana. Note linija je mnogo popularnija(mada nije puno manji ekran), verovatno zbog Samsungovog velikog ulaganja u marketing. LG je u reklami jako tanak. Kad vas sa svih strana bombarduju reklamama(samsung, samsung i samo samsung...), do svesti običnih korisnika teško mogu da prodru drugi brendovi, bez obzira na njihov kvalitet.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Baš tako, G Pro 2 je imao reklamu samo u Aziji i tamo je prodaja išla odlično. U Evropi i SAD se jedva nađe u prodaji, kamoli na reklami. Inače, zaživeo je kod nas u poslednje vreme, kupuju ga ljudi, samim tim se pre ili kasnije mora pojaviti polovan na oglasima a on ne može imati cenu nešto mnogo iznad 250e.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Тако је. И ја мислим да у том ценовном рангу не постоји бољи избор од Г Про 2.
Imas bas jedan na oglasima na KP za 250e, svakako glas za g pro 2 

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
A gde je nov lg pro 2 nov 300 evrica
? Mislim da je ipak malo skuplji
. Ja bih uzimao Xperia Z Ultra. Meni se jako dopada, a i 6.4 inca, ihaj
.

305 je na kp nov, 32gb, 6m garancija
Ima u Beogradu za 300e a pre neki dan je bio polovan za 250e, najbolja kupovina sigurno, ali ok je i Xperia Z ultra ako bas hoce nov telefon za 250e
- El Laki
- Prijatelj foruma
G Pro 2 je daleko bolji od Z ultra. Velika greška bi bilo okretanje Sonyu u ovom slučaju.
- pero0000
- Mobil manijak
Nije loš Ultra, ali ne bih kupovao telefon na kome se baterija ne može menjati. Takođe je i ekran malko veći od "zacrtanog" 6".
Pre bih uzeo Note 3(kada bih našao polovan do 250€) sa 5,7" nego Ultra sa 6,4".

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Note 3 je nemoguce naci polovan za do 250. Mozda, eventualno, neki koji je bas bas unisten, ali ako je iole ocuvan racunaj da je cena oko 300. Par meseci star, u gotovo mint stanju se krecu oko 320-330.
- pero0000
- Mobil manijak
Znam za trenutne cene polovnog Note 3, ali dok ja ne skupim novce(2-3 meseca), možda će i cena pasti? Mada je prvi pik ipak LG G Pro 2.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Evo jos jedan predlog, ako do sada jos niko nije spomenuo HTC ONE MAX
Takodje je cena tu oko 300e
Eto izbor
LG g pro2
Note3
Htc one max
Sony bih zaobisao potpuno, nije taj z ultra ni blizu ovih phableta, nema blic...
E sad, ako zelis i jeftinije da prodje, imas i opciju samsung mega 6.3....
Mada, najbolje ces proci za LG g pro2 za uložen novac, nema mu konkurencije u odnosu uloženo dobijeno.
Takodje je cena tu oko 300e
Eto izbor
LG g pro2
Note3
Htc one max
Sony bih zaobisao potpuno, nije taj z ultra ni blizu ovih phableta, nema blic...
E sad, ako zelis i jeftinije da prodje, imas i opciju samsung mega 6.3....
Mada, najbolje ces proci za LG g pro2 za uložen novac, nema mu konkurencije u odnosu uloženo dobijeno.
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne vredi nam onda sad pričati toliko unapred. Za 2-3 meseca će se svašta promeniti. Skupi ti lepo pare, pa se vrati tad.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Tacno tako El Laki, za dva do tri meseca ce biti drugačija situacija, ne drastično ali opet nikad se ne zna kako ce biti sto se tice cena navedenih modela. Strpi se lagano skupljaj kes i vrati se na ovu temu... Nemoj da zuris i da srljas i da slučajno kupis neki los primerak note3 ili G pro2, pa da imas problema raznih, bolje ko sto rekoh strpi se, i bolje platiti i 30e vise ali da je određeni fon u dobrom stanju i ispravan.
Huawei