Galaxy S6 ili LG G4 - Šta izabrati ?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Galaxy S6 ili LG G4 - Šta izabrati ?
Inace, G4 ce biti dobra kupovina samo ako ne preteraju sa cenom, mora da bude osetno jeftiniji od s6/s6 edge.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
G4 još nisam držao u rukama (gle, čuda!
), a oba Samsunga i Fleks jesam, i - na moje najveće iznenađenje - estetski mi se više dopao Fleks. To apsolutno ne znači da mislim da je bolji telefon, niti da bih ga kupio pre nego S6 Edž, već samo da mi je lepši (na prvi utisak). To je možda i zato što sam očekivao da me Edž oduševi, a uživo estetski nije ispunio moja očekivanja oformljena gledanjem slika i YT-a. 

Poslednja izmena od Evindzer u Čet, 28. Maj 2015. 18:48, izmenjeno 2 puta ukupno.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ja mislim da je flex 2 pomenut kao telefon koji nije za.poredjenje sa ostala tri,doduse to je misljenje jednog clana,ja tako ne mislim niti same specifikacije kao i izrada ne govore tome u prilog
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- znemanja
- Moderator
Baterija, ono sto citam bice slabija od g3, znaci lg je posle g2 izgubio jedna od glavnih aduta, autonomiju baterije.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Baterija je zaista ove godine definitivno razocarala kod svih flagship modela. Izuzev Huawei-a 

- znemanja
- Moderator
Mozda bi temu trebalo ponovo preimenovati i dodati i Huawei P8, mislim da je to huawei zasluzio, ima odlicne modele, a p8 izgleda jako privlacno i konkurentno sa s6/s6 edge, g4.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Kod G4, kožna leđa su mi odličan detalj, ali se plašim da prednja strana neće biti toliko privlačna kao zadnja.
I, naravno, iz sve snage želim S6-ici i G4-ci da se prodaju k'o ludi, jer smatram da su oba odlični i da zaslužuju pažnju kupaca.
I, naravno, iz sve snage želim S6-ici i G4-ci da se prodaju k'o ludi, jer smatram da su oba odlični i da zaslužuju pažnju kupaca.
Poslednja izmena od Evindzer u Čet, 28. Maj 2015. 18:50, izmenjeno 1 put ukupno.
- znemanja
- Moderator
Tema je pročišćena i obrisane su stvari koje nisu bitne za temu. Od sada se držimo teme i činjenica
Evo jedne komparacije izemđu S6 edge i LG G4
https://www.youtube.com/watch?v=jndkrLcgaYA
Evo jedne komparacije izemđu S6 edge i LG G4
https://www.youtube.com/watch?v=jndkrLcgaYA
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Izabrao Samsung ili LG sve je jedno. Svaki ima svoje prednosti i mane. Samsung je skuplji, LG pristupacniji, a nista manje losiji aparat od S6. Nekako je sve postalo stvar prestiza kada izadjes na kafu u grad i na sto stavis S6, gle cuda, ili pak S6 Edge. A onda smeker pored tebe izvadi staru 3310 i oduva te
. Mozemo do sutra da vodimo rasprave, ali ce uvek biti pobornika i jednog i drugog proizvodjaca 

Meni je S6 Iron Man dobra fora .
- vojkan85
- Mobil manijak
cvoruga, Jeste dobra, ali zato ima svoju cenu
.

- znemanja
- Moderator
Avengers ili Iron man verzija s6 edge je, koliko sam citao, rezervisana za Azijsko trziste i nece biti u prodaji u Evropi. Mada, moram priznati da izgleda odlicno 

- vojkan85
- Mobil manijak
znemanja, Sve to moze da stigne do nas odredjenim kanalima
. Sto nasi mogu, to niko drugi ne moze 

Jel ima jos nekih specijalnih verzija? 

- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
G4 naravno, S6 je jako ruzan, vidi se na uporednoj fotografiji
- znemanja
- Moderator
Mislim da nema specijalnih verzija. Jedino emerald green boja je rezervisana samo za edge model, a ne i flat ili obican s6.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 25. Maj 2015. 10:35
- :: lg nexus 5x
- :: Htc U11
Za Lg G Flex 2 pusten update tako da nema vise laga,kocenja,poboljsana kamera..itd.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
E, to je lepo. On je interesantan telefon, i red je da fino radi.
Ja bih iskreno pre uzeo samsung s6 nego G4 zato sto G4 ni u cemu bitnom nije bolji . Znaci peformanse,ekran, kamere, izrada , a tu je naravno i brzno punjenje koje je svakako prednost .
Edit: Dobro naravno G4 ima izmenjivu bateriju i dodatak za SD karticu ali iskreno meni to kao korisniku nije bitno. Smatram da je cak i 16GB sasvim dovoljno za sve sto ja drzim a nisam neki power user pa da mi treba rezerna baterija mada svakako je prednost lakse menjanje ako baterija crkne no dobro zrtvovao bih to . Na G4 takodje duze traje baterija za sat vremena on screen time bar po nekim testovima koje sam ja gledao . Kamere su zaista jako blizu ali vecina testova koja sam ja gledao preferira kameru na S6 .
Edit: Dobro naravno G4 ima izmenjivu bateriju i dodatak za SD karticu ali iskreno meni to kao korisniku nije bitno. Smatram da je cak i 16GB sasvim dovoljno za sve sto ja drzim a nisam neki power user pa da mi treba rezerna baterija mada svakako je prednost lakse menjanje ako baterija crkne no dobro zrtvovao bih to . Na G4 takodje duze traje baterija za sat vremena on screen time bar po nekim testovima koje sam ja gledao . Kamere su zaista jako blizu ali vecina testova koja sam ja gledao preferira kameru na S6 .
- vojkan85
- Mobil manijak
Ally, Zasto mislis da G4 nema dobre performanse, kameru i ekran pa i izradu? Brzo punjenje jeste dobra stvar ali zavisi od potrebe korisnika.