Toliko, mislim da ne treba da se nastavlja polemika jer i ova tema kao i većina drugih ide u smeru Samsung vs Apple vs ostali Androidi.

Nije tačno, testirao sam svoj iPhone 6 plus i S6 edge, zvuk jeste bolji na iP6 plus, jasniji, bas je jači, ali ništa preterano drastično, zvuk na S6 edge je jako dobar, sa Viper-om verovatno može i još bolje.Baraba napisao:Joxy, naveo si S6, on ima dobar zvuk na sluškama kao iP? Ni blizu.
Realno, da l' na iOS-u moze da vidi SoT?Chobby88 napisao:Ma da, baterija traje 8-9h sot
Skrin cegadanil80 napisao:послаћу вам скрин за дан два. Врло просто.
Nisam audiofil. Razliku u zvuku sa slušalica nisam primetio, možda je zvuk na zvučniku jači ali nijanse su u pitanju. Zvuk u toku razgovora - Samsungu niko da priđe, konkretno govorim S6 vs iP6.Baraba napisao:Joxy, naveo si S6, on ima dobar zvuk na sluškama kao iP? Ni blizu. Koliko vidim problem je ram menadžemnt... I šta je tu lepo uklopljeno? Ne znam ko je prvi ubacio ddr4, šta vredi kada S6 ne radi ni blizu kao iP? Note 5 i Z5 kakav zvuk imaju? Vidi, svakom modelu nešto fali. Pogledaj G4 koji si naveo, poražavajuća stavka prodatih mobilnih jedinica. Ni zvuk ni izrada, ima dobru kameru... to je ono što pričam, niko to sve nije uklopio lepo kao apple. Nema takav zaokružen model u android vodama, da ima pazario bih isti, ali nema. O podršci da ne govorim, pa iP4s je dobio iOS9, koji model star kao 4s dobija v6 android?
Nemam više šta da napišem posle komentara koji je ostavio danil80. Objasnio je.
To je nemoguce. Imam ip6, ne znam sta da radim sa njim do 50% imam da se naigram dobrano. Taj ili ima neki problem sa telefonom ili je neki vanserijski. Ukoliko je telefon ispravan, baterija mora daleko bolje da drzi.Chobby88 napisao:Znam da može, zato i pišem ovo, jer sam negde skoro video da je čovek imao oko 1h sot a ostalo mu 50% baterije.
Samo se TI ne pozivaj na ono što si ovde pričao i pisao,... prepun je forum tvojih promašenih procena i predviđanja.miodrage napisao:Sto samo dokazuje sve ono sto sam ja jos pre 6 godina pricao,.....