Samsung S3 ili Lumia 640 XL

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Re: Samsung S3 ili Lumia 640 XL

Post od Apolo »

Zveki54, Kada ti preporuce da nije vreme za uzimanje Lumije u ovom trenutku misli se na iscekivanje nove verzije windowsa, Windows 10 mobile sa kojom bi trebalo da se ispeglaju neke nelogicnosti u samom OS-u. Ali svakako u ovom slucaju ja bih opet uzeo pre 640XL nego S3 (posto bih od Androida jedino uzeo neke od kineza poput Xiaomi ili Meizu a oni nisu pomenuti ovde). Ponavljam, za tu cenu L830 je po meni bolji izbor. Licno je koritim i prezadovoljan sam, a 640 znam iz price kakav je posto je drugar koristi.
Festina lente.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

miodrage napisao:Samo Lumia! Od ovog drugog sam se stresao sa osecajem uzasa!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igrom slučaja, danas sam imao priliku da se malo igram sa L640 i L640xl, i imam utisak da je ekran na većem modelu bolji po pitanju odziva i da je oleofobski sloj kvalitetniji (ili možda samo deblji) kod 640xl, pa je zato taj model mnogo prijatniji za rukovanje. Takođe, na manjem modelu je bio WP 8.1 a na većem neki od bildova 10-ke, i ona vrlo lepo izgleda na velikom ekranu od 5,7". Nije bilo škriputanja plastike, koja vidljivo nije nešto najkvalitetnije, ali ostavlja utisak robusnosti i izdržljivosti (oba su bili crne boje).
S3 je stariji model, meni bi bio suviše male dijagonale ekrana (ali mi je i za današnje standarde vrlo dobar), ali nekome je manji ekran prednost (kao i Android u odnosu na WP, mada je diskutabilna mogućnost abdejta S3 na najnovije verzije OS-a, kome je to važno), tako da je verovatno najbolje da uradiš nešto slično onome što je 1808 napisao: da odlučiš koji ti je OS prijemčiviji, pa odatle kraneš dalje (veličina ekrana, baterija, kamera, itd)...
Eto, to je neko moje mišljenje. :)
Poslednja izmena od Evindzer u Sre, 28. Okt 2015. 00:37, izmenjeno 1 put ukupno.

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2014. 18:36
:: Sony M2

Post od Kompresor »

Ajde da ne otvaram novu temu. Koristim Sony M2 godinu dana, zadovoljan sam telefonom ali je srce uvek vuklo ka Nokia telefonima. Razmisljam da kupim L830. Preporuka gde kupiti telefon i naravno Apolo ako moze neki utisci o telefonu, u kratkim crtama. Hvala

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Kompresor, pogledaj oreko kupujemprodajem.com oglasa. Nema bolje od te ponude.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Kompresor, Dizajn cista desetka. Sam rad Windowsa fluidan, bez bugova. Kamera odlicna, kako po danu tako i po noci. Blic je dovoljno jak i uz night mod pravi odlicne slike u mraku i tamnijim okruzenjima. Windows ima nesto manje aplikacija nego Android, pa ukoliko ti je to jako bitna stavka prilikom kupovine telefona pogledaj prvo da li su sve aplikacije koje koristis prisutne i na Windowsu. Sto se kupovine tice, preporucio bih ti prodavnice u kojima sam ja pazario a to su LogicShop, Top Zona, i mobilnishop.com Takodje pogledaj i Kupujem/Prodajem, tu se nekad mogu naci najbolje ponude. Zavisi sad da li trazis novo ili polovno.
Festina lente.

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2014. 18:36
:: Sony M2

Post od Kompresor »

Ništa posebno ne koristim, vesti,fb, sport...., kako stojiš sa baterijom, ja sa mojim m2 sam prezadovoljan što se tiče baterije.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Baterija 1 do 1,5 dan, zavisno koliko ga przis.

Vaša poruka sadrži 47 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Festina lente.

Odgovori