LG G3 vs Flex 2 vs Nexus 5X vs nesto cetvrto...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: LG G3 vs Flex 2 vs Nexus 5X vs nesto cetvrto...
@Bjerg, nemoj kupovati bilo šta samo zato što nisu našao u svom gradu željeni telefon. Bolje sačekaj neki dan, idi do drugog grada i pazari ono što si naumio.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Najblizi veci grad mi je Nis,za neki dan idem da pogledam,valjda cu naci 5X...Ako ne mogu,G4 ili G3,zavisi od raspolozenja... 

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
5x ti je vrh uređaj, ako ne nađeš onda G4, ukoliko budžet dozvoljava. Batali G3.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Festina lente.
Ja bih Izbegao g4, izgleda da sve serije imaju probleme sa maticnim plocama, popravka ti se ne isplati a te leve prodavnice pitanje dal ce da ti uvaze garanciju
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
^Tacno. Nemoj G4 bez garancije operatera. A G3 ti sada ne bih preporucio. 5X trazi, do sada bi kupio od proverenih sa KP.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Meni crkla ploca na 601 seriji - januar 2016... Popravka u ovlašćenom servisu 24000din
Ajoj....Sta uzeti onda ako ne nadjem 5X? 

Imas 5x na kp i to bas dosta, tako da ces sigurno naci.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Ne kapiram, zasto si ogranicen...Bjerg napisao:Ajoj....Sta uzeti onda ako ne nadjem 5X?

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
5x na kp, I ja sam tamo kupio, ako zelis mogu ti i preporuciti kod koga. Evo veceras sam dobio i update dok se ti razmisljas 

Festina lente.
Ne preko kp,ovako u prodavnici samo
Imam svojih razloga zasto ,ne morate me pitati

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ako kupujes po prodavnicama onda su cene ko zna koliko drugacije nego ove sa KP. Vecina nas bas tako uzima telefona jer se dobijaju najcesce dve godine garancije ovlascenog uvoznika, a plati se osetno manje nego u prodavnici sa istom takvom garancijom.
Sad je samo na tebi, ili promeni stav i prodji jeftinije kao vecina nas ili prosto zavuci ruku dublje u dzep. Receno ti je sta je i zbog cega bolje/gore od onog drugog, a ti dalje sam vidi da li se uklapa u cenu ili ne.
Sad je samo na tebi, ili promeni stav i prodji jeftinije kao vecina nas ili prosto zavuci ruku dublje u dzep. Receno ti je sta je i zbog cega bolje/gore od onog drugog, a ti dalje sam vidi da li se uklapa u cenu ili ne.
Huh.Vidite ovako.Imam 15 godina,i naravno ne placam ja telefon,vec otac.On se slabo razume u telefone ,kompjutere i to,ne koristi internet ,nikad nista nije kupovao sa kp,i nije siguran u to...Ako neko moze da mi kaze par proverenih prodavaca sa kp,da narucim telefon pa da stigne ovde...A te prodavnice nude garanciju od 6 meseci a cene su iste kao na kp,mozda 5e gore dole...Azimuth,slabo sal ocigledno listao kp,ali vecina daju garanciju od 6 meseci ili godinu dana...Ako mozes u pm da mi posaljes link nekog ko daje 2 godine.Hvala unapred,razgovaracu sa ocem opet o tome.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Imas kompletnu temu o online kupovini u "Kaficu" pa procitaj savete i sugestije. Ovde mozemo da palamudimo o poredjenju telefona, ali o samoj online kupovini iskljucivo u toj temi jer ce svi ti postovi znaciti nekom novom tebi koji dodje sa istim problemom.