Najskuplji telefon iz MTS ponude
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Najskuplji telefon iz MTS ponude
Polagano. Mislim da ce na kraju biti sve ok.
Gledam da izbegnem rate za telefon nekako. Predlozio sam im nesto, pa sad cekam odgovor. Danas ili sutra pre podne cu saznati. Gledam da skratim celu ovu zezanciju...
Gledam da izbegnem rate za telefon nekako. Predlozio sam im nesto, pa sad cekam odgovor. Danas ili sutra pre podne cu saznati. Gledam da skratim celu ovu zezanciju...
- Azimuth
- Moderator
Ajd' da podelim iskustvo sa vama.
Zasto sam pokrenuo ovu temu?
Uzeo sam iPhone 6 preko MTS-a. Medjutim, imao sam 3 identicna "kvara" sa tim telefonom. U pitanju je bila dislocirana prednja kamera, a to Apple gleda kao kvar i taj problem je pokriven garancijom te se telefon menja. Medjutim, kako sam imao 3 identicna problema, dobio sam ponudu od MTS-a da biram koji god zelim telefon, ali da nastavim da placam rate za iPhone. Tada sam i otvorio ovu temu, jer sam mislio da uzmem i odmah utopim telefon, pa za kes da kupim nesto sebi. Kad sam se sabrao i oduzeo, ponudio sam im da ne raskidam Box paket, nego da mi daju HTC 10 ili S7 edge, ali pod uslovom da ga dobijem besplatno tj bez daljih placanja rata. Verovali ili ne, pristali su. Problem je bio sto nisu imali HTC na stanju, tako da sam pristao na S7 edge. Ali opet komplikacija. Umesto juce, u petak, da mi daju telefon, produzilo se do jutros, pa cu u znak izvinjenja dobiti sve sto imaju od poklona koji su se delili ili dele uz S7 edge.
Eto, gotova i ta prica. Od danas pa do daljnjeg sam na S7 edge
Zasto sam pokrenuo ovu temu?
Uzeo sam iPhone 6 preko MTS-a. Medjutim, imao sam 3 identicna "kvara" sa tim telefonom. U pitanju je bila dislocirana prednja kamera, a to Apple gleda kao kvar i taj problem je pokriven garancijom te se telefon menja. Medjutim, kako sam imao 3 identicna problema, dobio sam ponudu od MTS-a da biram koji god zelim telefon, ali da nastavim da placam rate za iPhone. Tada sam i otvorio ovu temu, jer sam mislio da uzmem i odmah utopim telefon, pa za kes da kupim nesto sebi. Kad sam se sabrao i oduzeo, ponudio sam im da ne raskidam Box paket, nego da mi daju HTC 10 ili S7 edge, ali pod uslovom da ga dobijem besplatno tj bez daljih placanja rata. Verovali ili ne, pristali su. Problem je bio sto nisu imali HTC na stanju, tako da sam pristao na S7 edge. Ali opet komplikacija. Umesto juce, u petak, da mi daju telefon, produzilo se do jutros, pa cu u znak izvinjenja dobiti sve sto imaju od poklona koji su se delili ili dele uz S7 edge.
Eto, gotova i ta prica. Od danas pa do daljnjeg sam na S7 edge

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ala si srećan koliko si težak! Drago mi je da je neko izmuzao mts. I da te služi bolje od starog krša kome se kvarila kamera. I taj krš da otkupiš i uramiš, vidi koliko ti je doneo telefona 

- Azimuth
- Moderator
Ostala mi i sva oprema od ajfona , nisu tražili a ja nisam ni nudio 
Sve će to na doboš, samo da vidim da mi naknadno ne traže.

Sve će to na doboš, samo da vidim da mi naknadno ne traže.
Kralj.
Ljudi stvarno traze, lazu/mazu mts ali niko nije dobio nikad ovoliko...
Ljudi stvarno traze, lazu/mazu mts ali niko nije dobio nikad ovoliko...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Alal ti vera baš si izmuzao mts
tako i treba, ponašaju se bahato, tako da sa njim treba samo bezobrazno.
Sent from my Galaxy J7 2016 using Tapatalk

Sent from my Galaxy J7 2016 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
a jesi li dobio i VR uz S7? Jel isao uz te dodatke sto su davali
- Azimuth
- Moderator
Ta ženska što me je kontaktirala i sa kojom sam sve izgladio je rekla da će mi poslati u paketu sve što imaju i što ide sa s7 edge. To uključuje VR, gear fit s2 ili kako se već zove, bežični punjač, onaj za kola punjač, memorijsku karticu i futrole. To valjda sve imaju i sve bih trebao da dobijem. Ostaje da sačekam paketić tokom sledeće nedelje. Javljam svakako šta se dešava 

Ne dobiješ li sve što ti je bagra obećala, opet ti njih fino zajaši. 

Iz ove priče sledi moj zaključak.Da biste bili tretirani "evropski" (sa pravima i obavezama) od strane MTS treba mesečno,više godina da im uplaćujete preko 100€.
inače,ako imate jedan ili 2 broja više godina,uz redovno plaćanje računa,vi ste za njih u rangu pripejd korisnika.
Strašno!Ali, ako.Tako nam i treba.
Sony Xperia Z3
inače,ako imate jedan ili 2 broja više godina,uz redovno plaćanje računa,vi ste za njih u rangu pripejd korisnika.
Strašno!Ali, ako.Tako nam i treba.
Sony Xperia Z3
- Azimuth
- Moderator
srdjanyo, gresis. Bez obzira koliko im placas, oni tebi nece uciniti nikakav ustupak osim ukoliko im ne pokazes da si ozbiljan u nameri i da znas sta su tvoja prava i kako da ih zastitis. Ovo pisem jer sam prvo probao na finjaka da sve resim, brzo i lagano. Doduse, nisam ni razmisljao o tome da mi daju drugi telefon, vec samo da me isplate za ono sto sam im dao za telefon koji sam kuio kod njih. Natezali smo se 2-3 nedelje, kada mi je pukao film i tada sam im poslao opomenu pred tuzbu. Lepo sam naveo da ukoliko mi ne dozvole mirnim putem da ovo zavrsimo, da cu ih tuziti i traziti isplatu svih sredstava (rate za telefon i mesecne pretplate) + troskovi postupka. E tada su se opametili i tada su me kontaktirali svi koji su i trebali da me kontaktiraju od samog starta. Tada su mi ponudili ono o cemu sam gore pisao, ali nisam pristao jer mi to nije odgovaralo. Naravno da nisam zeleo da idemo na sud jer bi se to razvuklo na jos barem nekoliko meseci. Tako smo nasli neki kompromis, uz obecanje da ce me kontaktirati bas ove osobe koje su me na kraju i kontaktirale ukoliko se pojavi bilo kakav problem u vezi sa bilo kojom njihovom uslugom.
Istina, ja imam 4 broja kod njih, 3 mobilna i 1 fiksni, kao sto je istina da bih izneo sve te brojeve iz mreze da nisu popustili. Ovako sam im obecao da to necu uraditi sigurno do januara, a od januara cemo videti sta ce mi ponuditi pa cemo se opet dogovarati.
Zakljcak je da se sve moze, ali ocigledno da mora tezim putem da ide jer gledaju da te zavlace sto vise i sto dalje, ne bi li odustao od cele price. I ne treba odustati. Nikako.
Green, pa normalno. Prosto moras da im pokazes zube i tek onda ti daju ono sto ti pripada. Istina, ovo mi bas i ne pripada, ali poklonu se u zube ne gleda
Salu na stranu, hocu sve sto su mi obecali, a verujem da cu i dobiti jer su videli da prosto necu popustiti. Za moje pare me nece niko za*ebavati 
Istina, ja imam 4 broja kod njih, 3 mobilna i 1 fiksni, kao sto je istina da bih izneo sve te brojeve iz mreze da nisu popustili. Ovako sam im obecao da to necu uraditi sigurno do januara, a od januara cemo videti sta ce mi ponuditi pa cemo se opet dogovarati.
Zakljcak je da se sve moze, ali ocigledno da mora tezim putem da ide jer gledaju da te zavlace sto vise i sto dalje, ne bi li odustao od cele price. I ne treba odustati. Nikako.
Green, pa normalno. Prosto moras da im pokazes zube i tek onda ti daju ono sto ti pripada. Istina, ovo mi bas i ne pripada, ali poklonu se u zube ne gleda

Hvala na odgovoru. Vidim da si ti njih dobro proučio i ušao im "u ćeliju".
Meni,na primer,nikada nisu dali ni najmanji popust, ustupak ili makar priznanje da sam redovni korisnik/platiša. Čak i za ovaj Z3 sam jedva izvukao, pritom skočivši na tarifu koja je duplo veća od one koja meni treba.
Sony Xperia Z3
Meni,na primer,nikada nisu dali ni najmanji popust, ustupak ili makar priznanje da sam redovni korisnik/platiša. Čak i za ovaj Z3 sam jedva izvukao, pritom skočivši na tarifu koja je duplo veća od one koja meni treba.
Sony Xperia Z3
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Upravo tako Azimuth
Kao sto sam x puta napomenuo ovde na temama,ljudi ili suvise brzo odustaju ili pojma nemaju svoja prava
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Kao sto sam x puta napomenuo ovde na temama,ljudi ili suvise brzo odustaju ili pojma nemaju svoja prava
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Upravo to, ljudi nemaju pojma koja su njihova prava a ovi to maksimalno koriste.....
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Većina ljudi se i ne interesuje za svoja prava, već je kao ona fora, pitaju pa ako prodje prodje... A svi to maksimalno koriste jer su ljudi totalno neupućeni, i kad nalete na nekog u ovom slučaju kao na kolegu Azimuth koji je potkovan znanjem i svojim pravima , onda i mts mora da popusti, ali je to na žalost retkost da im se neko na taj način kao on suprotstavi i ostvari čak i više od očekivanog
Bravo komso
Huawei Mediapad X2 7.0

Bravo komso

Huawei Mediapad X2 7.0
Huawei
- Bogdan2015
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
- :: Samsung Galaxy S7
- :: Xiaomi Redmi N3 Pro
Kad na red dodje kolega Azi,mts mora da se pazi. 

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Evo ga i mlađi kolega Bogdan da se upiše u temu, hahaha [emoji23]
Sent from my Sexus 6P using Tapatalk
Sent from my Sexus 6P using Tapatalk
Može tema sad komotno pod ključ.
[emoji38]