Uzeti telefon ili cekati?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Re: Uzeti telefon ili cekati?

Post od rock9855 »

Po cemu je toliko M5 bolji? Mozda kamere prednja i zadnja. Ostalo na strani p9l. Na osnovu spec jer M5 nisam imao priliku da koristim

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
:: Xiaomi Redmi Note 7
:: //

Post od 95Darko »

Kamera i ram, ostalo je po specifikaciji manje-vise isto..

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Nemam nijedan od ta dva u svom vlasništvu, ali sam ih obojicu držao u rukama, i radije bih uzeo M5 kad bih morao da biram. Možda i grešim, jer nisam proveo mnogo vremena s njima, ali mi se M5 čini malo bržim, a rekao bih da ima i malo bolji ekran, plus tu je i subjektivni utisak - M5 mi se više dopao.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Plus, ne bi bilo loše da dobijemo i jedan M5 na forumu. 8) Mislim da ga niko nema ovde?

Sent from mTalk on Windows 10 phone

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2014. 18:36
:: Sony M2

Post od Kompresor »

Pogledaj malo u temi proizvodjaci i nadji tamo m5, dosta ljudi se zali na njega :roll: :?

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Za M5 ima tek nekoliko komentara napisanih...

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kompresor »

Kako malo, ima puno komentara za m5, na njemu je da odluci , ja sam imao m2, sony je dobar ali kamera :smutny:

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Sony Xperia M5. Ima ukupno 6 postova, zajedno sa tim prvim. Jel mi govorimo o istom telefonu... :) Osim ako postoje dve teme o njemu. Možda si pobrkao sa M4? Moja sestra ga ima, voli ga ko ja Windows. :D I koristi svaku priliku da slika s njim sve što stigne. :D

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kompresor »

Govorimo o istom ali ti si gledao u temi Sony (ericson), na pocetnoj strani gore u levom uglu imas proizvodjaci i tu nadjes model koji hoces :wink:

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Upravu si, nisam tamo gledao. Baš šteta što nam se svi ti komentatori nisu pridružili na forumu. :) Ili bolje da kažem, što su forum, i ti komentari telefona odvojeni delovi, pa ja sa foruma komotno mogu da ne znam za ono tamo. Naravno, znao sam da ono postoji, ali samo komentarišem tu odvojenost. Tamo imamo gomilu komentara korisnika, a ovde prazna tema. :unsure:

Jeste, baš ih se dosta žali nešto. Izgleda da moja sestra ima sreće. Mada neko reče kako nema problema s tim telefonom nakon nadogradnje na Android 6.0.1. Možda zaista ti problemi na koje su se ljudi žalili više ne postoje na 6.0.1. A inače, s onim konstatacijama za nošenje telefona na reklamaciju zbog softverskih grešeka, sa time se u potpunosti slažem. Ako telefon ima bagove koji mu remete osnovni rad, onda je taj telefon neispravan. (Pa makar to impliciralo da onda ni jedan primerak tog modela nije ispravan.) Hm, a opet, neki izgleda pišu da imaju neke probleme i na Android 6.

Mada za ovaj model, šta znam, ja, ako mi se model sviđa, probao bih da pročitam više o tim problemima, mnogi pišu "ima problema", a ne kažu šta je u pitanju. Ako su u pitanu bagovi vezani za Sonijev softver, ja recimo na Soniju E5 još nisam ni jedan primetio. A to ne znači da ih nema. I uvek treba imati u vidu - na internetu su najglasniji oni koji imaju problem, a oni kojima sve što im treba radi se ni ne čuju. :)

Ukratko, iako nisam protiv ovog modela, svakako svakako je super što su ljudi pisali te negativne komentare, a za buduće kupce: mene ti komentari sami po sebi ne bi odvratili, ali bih postao mnogo oprezniji i raspitao bi se o kakvim sve bagovima je reč, i da li su ti problemi rešivi.

Kompresor
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kompresor »

Sve to stoji ali ako je nekom kamera prioritet najbolje da izbegne sony, ne znam za ove novije modele Ali generalno kamera im je :roll:

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Zapravo nije da ne može s njihovom kamerom da se naprave dobre fotke, ali se slažem da se kamera sporije prilagođava sredini, i fokus im je znatno sporiji. U poređenju sa Lumia i Windows kamerom, ono je znatno lošije ako neko hoće da izvadi telefon i skoro pa odmah da škljocne, a ne da čega da kamera skonta gde joj je dupe a gde glava. Baš se vidi kako fokusira dalje, pa bliže, pa odabere najbolje. Na Lumiji to mnogo brže radi, a koliko sam video - i na drugim raznim Androidima. Ovo gore kažem kad osnovu iskustva sa E5.

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
:: Xiaomi Redmi Note 7
:: //

Post od 95Darko »

Mislim da cu ipak uzeti p9 lite, nekako mi sigurnije

Odgovori