Koji telefon je najbolji kao mp3player a da je do 300evra

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Cyber napisao:Nisam mislio samo na ultra mp3 player,mislio sam na uopste bilo koj mp3 player...a onaj Sasha je meni odvalio da menjanje mp3 player-a ne menja kvalitet zvuka (normalno da sam mislio na mp3 fajlove)! Tu sam se zbunio....akki aj oladi !
Bio bi red da promeniš način obraćanja i počneš da pokazuješ poštovanje prema članovima, tako ćeš možda i ti zaslužiti određenu dozu poštovanja. Počeo si da izazivaš tenziju na forumu i posle se čudiš što ti niko ne odgovara na pitanja, a dolaziš u sukob sa drugima jer si očigledno površno upućen i misliš da znaš dosta, pa se onda ljutiš kada te ispravljamo. Ubuduće, kad se zbuniš, dobro razmisli i pažljivo pročitaj napisano pre nego što rešiš da odgovaraš...

I menjanje MP3 plejera zaista neće promeniti kvalitet zvuka, a 6630 fabrički podržava MP3 format... :lol:

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Eeeeee .... Aj ako me moderator ovako vidi onda se izvinjavam svima zbog losheg ponashanja :D !
A sad , zesce me nervira kad me neko ismejava,zato sam i ono napisao,a neki to rade strasno podrugljivo ! Ne mislim da znam mnogo i ne ljutim se kad me neko ispravi pod uslovom da to nije podrugljivo....al aj sad ! :smutny: ! :uhuh:

boki88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 18:14

Post od boki88 »

A sta mislite o Z500. Svidja mi se telefon, ima samo 50mb ali ima prosirivu memoriju. E sad trans flash kartice izgleda da niko nema, a i ako ima verovatno su mnogo skupe! Ako neko ima ovaj fon ili ga je koristio jel moze da mi kaze kakav je za mp3? Trans flash kartice nema ili ima? Ako ima gde i koliko kesa?

:blinky: :blinky: :blinky:

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

Sve Sandisk kartice mozes naci u Nikon-u
Vuka Karadžića 7a,
011/30 34 373
transflash - 256MB - 40,7- eur

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

Ma ljudi 6630 nije uopste telefon za MP3. Ako ti treba telefon samo za MP3 a da je do 300 evra onda uzmi Motorolu ROKR E1 ali baterija se nece proslaviti (5-6 sati slusanja MP3). Iskreno ova motorola ima najbolji zvuk na slusalicama ali ostale funkcije su lose. Moj predlog je Sony Ericsson W550i koji je ispod 300 evra i ima odlican zvuk i na slusalicama i na zvucnicima (stereo). Ima zvuk za nijansu losiji od pomenute Motorole ali ga ti neces ni osetiti!!!
Uskoro: P990i + 2 GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

i sve bi to bilo lepo da poslednji post pre tvog nije bio josh iz septembra,te je chovek dosad vec sigurno kupio fon,i mozda ga cak promenio.......

pa nemojte vishe ozivljavati stare teme,vrag mu babin! :wacko:

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

Vidi stvarno :o . Nisam primetio da je od septembra, ali pitam se zbog cega se ovakve teme ne brisu kad ostare!!!???
Uskoro: P990i + 2 GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ne brisu se nego idu na dole,sto je tema starija,to je nize na listi....nema veze,provalices polako,nisam ni ja bio mnogo bolji u pochetku,al evo rekoh da te upozorim dok neki drugi ne poshize! :D :wink:

inache uvek imash u desnoj strani teme napisano ko je poslednji postovao i kada....

pozdrav.... 8)

ps,bila je skoro na SE delu tema o iskustvima sa w550 i pa poshto vidim da ga imash,mogao bi tamo neshto da napishesh,sigurno ce znachiti mishljenje i prve ruke!

Odgovori