Saveti & Predlozi (sta pazariti?)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa vidi,da k700 ima prosirivu memoriju,mozda bi i imao vise(sala :wink: )Inace,ja imam >200mb,mozda 210mb video clipova,i programa(pogotovo video clipova)
iPhone + CX300

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Alien napisao:Pa vidi,da k700 ima prosirivu memoriju,mozda bi i imao vise(sala :wink: )Inace,ja imam >200mb,mozda 210mb video clipova,i programa(pogotovo video clipova)
Chekaj ne razumem te mislis da bi JA imao vishe .... a koliku ti memorijsku onda imash ?! I koj od ona 4 fona koristish !?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma skinuo sam na desetine programa i jel znate sta mi je samo zatrebalo!?
FExplorer
Control Freak 2
Blacklist
Opera
I to mi mozda zatreba retko,stvarno ne vidim razlog postojanja toliko mp3-video plejera,kalendara,sms programa i naravno mnooogo igrica!?Zasta ce mi onda Symbian ako sve sto vec ima u njemu moram da zamenim necim drugim,najcesce sa razlogom,kako moze jedna tako nesavrsena platforma da bude predmet zelja toliko ljudi,stvarno neke bas korisne programe za ovih par meseci nisam nasao pa se razmisljam da lepo zamenim 6680 za W800!!
Pozdrav 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Vidim ja da se i ova tema polako pretvara u Nokia-SE prepucavanje!

Sad,sto se mog pitanja tice,ko god da je to rekao,bio je u pravu:otisao sam kod provajdera,pogledao k750i,pogledao e1000,poigrao se malo.....i nema dileme!Kupujem e1000 samo da im stigne josh primeraka,trenutno im nestalo(kako i nebi kad jedan prodaju a drugi uz njega poklanjaju!)

I eto ironije....dok se vi prepucavate oko symbian-ne symbian,nokia-se,ja sams e rsio za motorolu! :P

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Lomnica_city, ma i meni se opet svidja w800.....
Cyber, imam memorijsku od 256mb,a koristim 6630(normalno).....
iPhone + CX300

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Eto vidite da nisam jedini!Ja sam ocekivao izgleda previse od Symbian-a a dobio mozda 1/3 od ocekivanog a vise mi je zasmetalo sto mi baterija kratko traje (oko 2 dana) sto moram da nosim"ciglu"koja mi smakne pantalone kad je stavim u dzep (a nisam mrsavko da mi padaju tek tako) a izgleda da nemaju tendenciju da smanjuju velicinu a pogotovo tezinu (cast izuzecima) i zbog tog,po meni,loseg odnosa dobijeno-izgubljeno sam dobio zelju da se menjam sa nekim za W800!
Nisam zapoceo ovu pricu da bi ishvalio W800 a nagrdio 6680 ali meni je jednostavno,za one 2/3 stvari koje su mi potrebne,bolja solucija W800 a slicno i kostaju,znaci NE RADIM MARKETING ZA SE!
Sad kad rece da dobijas jos jednu za Dz onda to uopste ne ispada losa solucija tako da ti zelim puno srece sa E1000 i da te duuugo sluzi(e)!
Pozdrav 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Hvala,hvala mister Lomnica....jos samo da ih ulovim!pre 3 dana bilo,sad kazu nema,za jedno 10 dana!A da je fora,fora je!Uvale ti 2 i daju ti kao 100 minuta besplatno sa jednog na drugi,i obicne i video razgovore,a ti se onda nakacis ko dete na sladoled i naravno presisas tih 100 minuta,i eto njima zarade!Drzaosam telefonu ruci,igrao se malo,i jeste malko veci,ali kad sam cuo zvuk,sve sam mu oprostio!I velicinu,i malo nezgodne one sistemske tastere sa strane!a tek ekran!Pfffffffffff.......znaci ekran je genijalan!Ima kao na standu fora svaki aparat mozes da isprobas(samo sto je privezan za postolje),pa sam kao probao i taj video razgovor....i bogami lepo se to vidi!Mislim,nemogu da zamislim sebe kako setam ulicom i blenem u telefon(ionako sam smotan),ali nije losa fora!Posto cesto ne vidjam zenu zbog razlicitih smena na poslu,ovo bi nam doboro doslo ponekad.....

ali sad....skotovi moraju nekako da pokvare stvar,pa sam se i sad tako totalno istripovao jer se odjednom pojavio i 6680 po neznatno vecoj ceni(doduse njega platis jednog i dobijes jedan)

.......ma jok !ostajem pri svojoj odluci!ionako sam se vec navikao na motorolin meni!

e sad posto sam ja svoj problem resio,naravno uz vasu pomoc,mogu mirno da se povucem i da ostavim vas da se raspravljate da li je bolja Nokia ili SE!

Ps:ovde sam definitivno premasio 100 karaktera! :D :P :lol:

Cyber
Banned

Post od Cyber »

Ej a kakva mu je tastatura ?! Jel zgodan onaj tochkic kao kod Laptopa ?! Tastura mi izgleda nekako svemirski ?! mp3 ? Kamera?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Kakav tockic?ja nevideh nikakav tockic!Malo je smor sto je joystickizmedju dvojke i petice,ali predpostavljam da se moze naviknuti!Tastatura je ogromantna,dusu dalo za moje krompire od prstiju!vrlo udobna!Kamera je valjda ok,s obzirom da sam samo mogao da vidim kakva je slika na ekranu!MP3 je boli glava!glasan i perfektan!Samo osecam da onoliki zvucnici i ekran jedu bateriju!o tome nista neznam dok ne kupim jer su na standu non stop prikaceni na struju!ma neznam.....dobar je telefon,bas izgleda onako smekerski,samo ko nema prilike da ga koristi na 3g mrezi,malo je bezveze,jer tu otpada druga kamera,otpada prednost velikog krana(wap sajtovi su ionako bezveze,jedva da su u boji),a i onda ga prekolje velicina....u sustini je telefon po mom misljenju nesto kao e398,samo naravno bolja kamera i ekran,mislim ono,osnovne funkcije su iste!

Cyber
Banned

Post od Cyber »

Pa to .... joystik na to sam mislio ! Meni bash zakon shto je izmedju 2 i 5 .....chujem da slike nisu preko celog ekrana ! Jel kam bolja nego na 6630 ?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

E to nebih znao,6630 nisam probao.....slika nije preko celog ekrana kad likas,isto je kao na ranijim motorolama,fali ono donje parce.mada mislim da kao ima neka opcija kad pregledas sliku nesto ako FULL SCREEN ili sta vec,neznam igrao sam se samo jedno 5 minuta.....neverujem da je bolja kamera,ali mislim da nemoze da bude tako losa,barem po meni,jer je meni i na V3 zadovoljavajuca,mislim za onako usput,da uslikam nesto zanimljivo......

Odgovori