Kad sam pitao ljude zasto da dam debele pare za ciglu sa velikom tezinom,slabom baterijom,prosecnom kamerom... samo zato sto ima taj Symbian komentari su bili otprilike tipa:"Ima na stotine programa pa mozes da podesis telefon kako hoces i igras se koliko hoces"!?
I sta sam uvideo za ova 3 meseca,goooomila tih programa sluze da ustvari ucine jako siromasni Symbian funkcionalnim a igrice...

Nebih da zapocnem sad neku veliku raspravku ali ako pogledate spiskove programa koji su neki ljudi postavljali videli bi da 99% vas ima programe tipa Caller ID,Camcorder,Ultra MP3... a zasto?Zato sto Symbian ima glupa ogranicena,bedan mp3 pleyer (ili uopste nema - npr. 6600),ili uopste nema funkcije koje,ajd da se opet dohvatimo teme,K750 ima!?
Od programa koji su mi korisni koristio sam Black list kao odbranu od cimaca i SlovoEd a ostalo me stvarno iznerviralo tako da sam slatko pobrisao jer em izgleda neozbiljno em sluzi za nesto sto bi jedna Nokia morala da ima po defaultu!Zato mi je dosta Symbian-a i njegovih nekoliko stvarno korisnih programa zbog kojih treba izgubiti silno vreme i zivce pretrazujuci more beskorisnih programa!
Pozdrav