iskreno vrlo malo je bolji, ali nista drasticno, znaci na skali od 1 do 100 k750 je 100, a 7610 je 95Cyber napisao:Miskoni i nbnebojsa vi imate ove fonove pa sta mislite(7610)za ekran?
SE K750i ili Nokia 7610 please help me
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ninolino, ako ne voliš da se bakćeš sa jurcanjem softvera i instaliranjem programa, zaobiđi Symbian. Što se tiče ekrana - skoro svaki noviji ekran je manje-više kvalitetniji od prethodno proizvedenog jer tehnologija izrade napreduje. Takođe, fizički manji ekran može da ima prividno lepšu sliku zbog veličine tačke...
● PRAVILA FORUMA ●
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ninolina evo Miskoni ti je bas lepo objasnio sto se tice slike,iako ima nesto manji ekran ima vecu rezoluciju tako da su ove price tipa losiji ekran apsolutna glupost!
Baterija je kod K750 jos jaca nego na K700 koji je kod mene izdrazavao sa dobrim mucenjem i po 3 dana tako da ne sumnjam da ce i K750 izdrzavati bar toliko ili jos vise a budi srecna ako sa bilo kojim Symbian telefonom preskocis ponekad 2 dana!
K750 Rules!!
Pozdrav
Baterija je kod K750 jos jaca nego na K700 koji je kod mene izdrazavao sa dobrim mucenjem i po 3 dana tako da ne sumnjam da ce i K750 izdrzavati bar toliko ili jos vise a budi srecna ako sa bilo kojim Symbian telefonom preskocis ponekad 2 dana!
K750 Rules!!
Pozdrav
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Lomnica_city
, a zasto ti toliko hvalis k750 kad ti sam imas 6680. Ja trenutno imam k700 i htela sam da predjem na symbian jer mislim da mi na faksu i na poslu moze pomoci. Stalno postavljam pitanja jer zelim da bolje upoznam mogucnosti simbiana.
U jednoj prodavnici mobilnih telefona su mi rekli da nije za mene 6680...ogroman je ...strasno spora kamera...a tek virusi...Otkud, bre, oni znaju sta je za mene???
A koliko tebi traje baterija???
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Lomnica_city
- Expert

Zato sto sam ceo Avgust jurio K750i da kupim ali ga nisam nasao
pa sam se onda odlucio da uzmem Symbian telefon i uzeo 6680 jer mi batica ima radnju i servis i zna prave ljude pa sam ga uzeo za iste pare koliko sam tada skupio za K750i.
Nece ti pomoci na faksu a verovatno ni na poslu jer je Symbian vise igracka nego ozbiljan operativni sistem,sto sama kolicina igrica za njega pokazuje,zato ako hoces korisnu stvar uzmi neki PDA a sa strane neki lep telefon sa finom kamerom i mp3 plejerom ili zadrzi K700!
Donekle su u pravu da nije za tebe,jer i ja kao krupniji muskarac ne volim da nosim u pantalonama ovoliki i ovako tezak telefon a da su spori Symbian telefoni u odnosu na obicne to stoji!
Baterija mi u proseku traje oko 2 dana sa dobrim koriscenjem a zna ponekad da ode i za dan kad nesto vise cackam ili putujem kuci pa slusam muziku!
Pozdrav
Nece ti pomoci na faksu a verovatno ni na poslu jer je Symbian vise igracka nego ozbiljan operativni sistem,sto sama kolicina igrica za njega pokazuje,zato ako hoces korisnu stvar uzmi neki PDA a sa strane neki lep telefon sa finom kamerom i mp3 plejerom ili zadrzi K700!
Donekle su u pravu da nije za tebe,jer i ja kao krupniji muskarac ne volim da nosim u pantalonama ovoliki i ovako tezak telefon a da su spori Symbian telefoni u odnosu na obicne to stoji!
Baterija mi u proseku traje oko 2 dana sa dobrim koriscenjem a zna ponekad da ode i za dan kad nesto vise cackam ili putujem kuci pa slusam muziku!
Pozdrav
- Lomnica_city
- Expert