motorola a1000 vs 6680

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Ja bih pazario Motorolu...

Za mene je to mnogo atraktivniji telefon od 6680. Opet, da je dilema imeđu A1000 i N70 - uzeo bih N70 jer je praktičniji i manji, a ima sve što treba...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kamera i dalje nije nista narocito,nema autofokus a ni neko bolje socivo ni seznor,samo snima u vecoj rezoluciji,ima Visual radio i vise interne memorije,nista od ovoga nije vredno 120 evra razlike u ceni!!
To sto ti neces nesto da kupis iz inata je tvoj problem,da moji komsije imaju po Ferrari a meni odnekud padnu pare i ja bih kupio zato sto je the best of the best a ne bih se inatio zato sto ga jos neko ima! :roll:
Kako hoces,necu da te ubedjujem nista ali ako vec imas para za bacanje onda sacekaj N80,ona ce biti dosta jaca u svemu od N70 a naravno i od 6680,cak i K750!
Sasa_NS meni se kod Motorole ne svidja sto nema tastaturu,ima sporiji procesor i koristi TF kartice koje su jos retke kod nas,mada mi se cini da se stanje popravlja... za Beogradjane! :wink:
Pozdrav 8)

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Pa ferreri je samo marka koja ima razlicitih modela, tako je isto i sa telefonima, npr. moj brat ima k750, a ja vec nekih 7meseci s700 ( to je telefon koji najduze koristim), tako da obojica imamo SE ali razlicite modele.
Ok, ne treba sad da se prepiremo koji je bolji a koji je gori, sto se mene tice 6680 je dobar telefon ali mene nije odusevio. Danas sam bas imao u ruci i 6680, i n70. N70 mi se mnogo svidja od 6680 ali to samo po izgledu jer nisam koristio n70.
U svakom slucaju ako uzmem nesto, javit cu.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Lomnica_city, reci mi da li se brzo razdrnda poklopac koji pokriva kameru?

Odgovori