@jerotije318: pa ti kazem ja, bolje sacekaj josh par meseci (ili vise) i kupish i ti neki mob sa kamerom "dojaja ". Inace k700 nema uopste losu kameru (moze se reci da je najbolja u klasi od 150 evra) ali koliko para toliko muzike, nema sta. Nego ja ti ipak predlazem da saceksh josh malo (u medju vremenu pokusaj da prodash svoj telefon po oglasima ili gde znas i umes) dodash josh tih 150evra i mozda cesh imati para za 6630 (koji ima kameru "dojaja") ili neki drugi telefon sa dobrom 1.3mpix kamerom.
Kako hocesh... To je tvoja stvar.
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
ukoliko se mozhes malo strpiti , sachekaj malo pa kupi sebi se v600i , koji je sada oko 160e nov , ili kao shto kazhe Dario (asdf), pogledaj malo po oglasima da li neko prodaje polovnu 6630 , ona je nova oko 220e , pa polovna ne bi trebala biti skuplja od 170e , takodje mozhes pogledati dali neko prodaje polovnu nokiu 6230i.
bolje ti je malo se strpi , skupi kesha i kupi bolji telefon , da nebi za nekih 4-5 mjeseci opet ovako trazhio neki telefon.
Nebi trebalo biti skuplja,ali bi se iznenadio koliko nasi ljudi kad gledaju koliko da cene svoj telefon oni ga porede sa cenom najskupljeg,tako da nisam jos video 6630 jeftiniju od 200 evra a bilo je i pola godine starih telefona u oglasima!Za 6230i vazi slicno pravilo,ljudi cene telefone mesecima stare i koriscene za 10-20 evra manje od cene novog,bezobrazluk ali to ti je tako!
Ionako mu je bolje da uzme nov telefon,pa bio on K700 ili K600/V600,nov je ipak nov a kosta mnogo manje iako ne nudi mnogo manje od,na primer,6230i.
Pozdrav
Ja se slazem sa Lomnicom. Novo je novo. Mislim da je 5 mjeseci ipak too much, bar meni. Mislim mozes cekati, ako ti se da, ali ja bi sada odmah kupio K600/V600 bez razmisljanja, ako ti symbian nije vazan... Ako je cekaj i docekaj...
Lomnica_city, mnogo je drugacije kod vas u SCG i kod nas u BiH , kod vas je 6630 kako ti kazhes polovna 200e , dok je kod nas polovna oko 150e (nova 200e) , 6230i koshta otprilike isto kao i 6630 , i josh neshto kod vas je 7610 skuplja od 6630 (barem na ovom sajtu ) dok je kod nas jeftinija za nekih 30e (nova).
a shto se tiche moje preporuke , mislim da je bolje da malo sacheka i da kupi v600i , makar zbog bolje kamere i displeja , iako ima 9 mb manje memorije.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.