mislim da 6630 bolji po tom pitanju. nisam imao priliku da pregledam video snimke na mpx220 , ali sam cuo da su losi.
a na 6630 mozes i da povecas rezoluciju video snimka uz pomoc ETI CamcorerPro , ali ima malo frame-ova
Oblachic, bice ti mali ekran ako ih zamenis. I nervirace te win jako, jer je sasvim drugaciji od Symbiana pa ce se ciniti jako komplikovanim! Meni,posle nekoliko dana koriscenja deluje siromasnije win od symb. (da da za sve postoje programi.. kazem samo kako deluje)
Kamera na mpx220 je LOSIJA od kamere na 6630! Uporedjivao sam ih u istim uslovima (jedan pa drugi...) Nema tu diskusije!
Oblachic ako si koristila racunar i nece ti tako tesko pasti jer su principu slicne i ikonice a i redosled programnih tacaka dodiruje XP ali jeste komplikovaniji za upotrebu od symbiana to stoji...
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Juuu nije bas winmob slican pravom win-u... Nikako... Nema ono Control Panel i tako to. Jedina slicnost je raspored u memoriji. Imas Program Files, My Documents, My Computer i tako to.. To je jedino...
blade_bre imas program za wm5 koji se zove VINDOWS XP i zacudio bi se kako je odradjen tj. skinut ceo XP desktop kao i sve naj funkcije kao na pravom racunaru tako da ni je vidis razliku uopste i kao da si na pravom racunaru nego na pda'u
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
DEL BOY napisao:mislim da 6630 bolji po tom pitanju. nisam imao priliku da pregledam video snimke na mpx220 , ali sam cuo da su losi.
a na 6630 mozes i da povecas rezoluciju video snimka uz pomoc ETI CamcorerPro , ali ima malo frame-ova
Aha, a zna li se koja je rezolucija video klipa na MPX220, da da bar uporedim na papiru sa N6630 gde je reyolucija 176x144!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.