E60 vs. E70, naslednici 6310i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Nemanja G
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 15. Jun 2006. 09:33

Post od Nemanja G »

ninolina, oprosti jos samo jedno pitanje....
kako da znam da telefon koji kupujem nije koriscen, sem vizuelno? :unsure:
da li postoji neka fora da se ukuca pa da izbaci tacno vreme trajanja razgovora, proizvodnje itd...
za software znam *#0000# ....
jos to cekam i odoh danas da pazarim .....
Hvala

Nemanja G
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 15. Jun 2006. 09:33

Post od Nemanja G »

izgleda da mi poruka nije otisla
ninolina jos samo jedno pitanje ....
kako da znam da mi telefon nije koriscen :unsure: , sem vizuelne kotrole koja na mora nista da znaci ?
postoji li neka sifra da se ukuca pa da se proveri tajmer ili nesto slicno ?

jos to i odoh da kupujem.
Hvala

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Postoji sifra koja radi na skoro svim (na nekim nece) Nokiama koja prikazuje lifetimer a to je *#92702689#!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Nemanja G, da to je cuvena sifra *#war0anty# ... i radi na N70 ... isprobano ... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

Nemanja G napisao:ninolina pomagaj !!!
nasao sam telefon bez oznake na sebi o nekoj mrezi, a po odlicnoj ceni - u Media Mobil u TC milenium. koliko su ti ljudi pouzdani i da li je moguce da telefoni nemaju nikakvu oznaku na sebi, tjs. da nisu skidani sa neke od mreza, a po dobroj ceni?
pa imash i jeftinije da nadjesh od 305evra u originalnom pakovanju koliko mi se chini...I ja cu danas da kupim od jednog dechka,sto nije skidana sa mreze u originalnom pakovanju,krem boje (svi nose sive,vishe mi je dosadila ta boja,a i ova krem mi se svidja 8) )e sad on je isprobao,ali kaze da nije ni jednom punio bateriju,stoji na jednoj crtici kako je fabrichki punjena...Trebalo bi da kad se prvi put puni i kada se upali telefon da se pokrenu razni charobnjaci (tako je bilo na s.e.) i na osnovu toga se vidi da li je korishtena ili ne?Imam i ovaj kod *#92702689# pa cu proveriti da li laze :D

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Tanja, to sa wizardima nema veze .... mozes na SE da namestis da se pokrene svaki put kada ukljucis telefon..... uostalom toga nema kod Nokije.... bar nema na 6630..... je l dobijas garanciju?

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

da,godinu dana :) uzela sam ga,proverila sam life timer,radio je 3 sata :D evo sad ga punim,nema potrebe da se formira baterija,jel da?Kad ga napunim provericu verziju softvera.E,da dobila sam uz njega kabal CA-53,da li i sa njim moze da se vrshi fleshovanje kao sa DKU-2 kablom?

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Tanja napisao:da,godinu dana :) uzela sam ga,proverila sam life timer,radio je 3 sata :D evo sad ga punim,nema potrebe da se formira baterija,jel da?Kad ga napunim provericu verziju softvera.E,da dobila sam uz njega kabal CA-53,da li i sa njim moze da se vrshi fleshovanje kao sa DKU-2 kablom?
Ne nema potrebe da je formatiras pogotovo ako je vec radio 3 sata.
CA-53 je originalni kabal za N70,mozes da radis to sto te interesuje,taj kabal radi i sa 6630,6680 ...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Tanja, mozes da fleshujes N70 sa CA-53 kablom...ja sam moj fleshovala bez problema...i da, cestitam ti na izboru telefona...ajde bas javi kakvi su tvoji utisci... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

e,da li moram da formatiram ovu mmc kasricu pre nego shto je stavim u telefon?Ovo je moj prvi simbian telefon,nadam se da se necete ljutiti ako budem postawila neko glupo pitanje :D verzija softvera mi je V 3.0546.2.3 18.11.05 definitivno cu morati da ga fleshujem :lol:
Javicu utiske,samo prwo da se snadjem :lol:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Tanja, pa bilo bi pozeljno da formatiras karticu prvo u citacu kartica , ako ga imas...a posle i u telefonu...mada ako nemas citac i format iz fona je OK...A software ti jeste malo star...i fleshni ga sama...nije tesko...samo treba da pazljivo pratis uputstva... :wink: :D

A mi i jesmo ovde da se pomazemo...slobodno pucaj... :lol:

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Tanja, i ne zaboravi da izvadis tu mem. karticu pre flesovanja.
:wink: :wink: :wink: ;) ;)

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

ma netju odmah da ga felshujem,moram prvo da izuchim 146 strana na burek forumu i da prikupim potreban softver :D e Ninolina,jel mozesh da mi dash link gde da skinem FEexplorer i josh neke programe?
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nisi ga valjda platila kao nov,odnosno blizu te cene,iako je on kenjao da jos nije formirana baterija (koja se i NE FORMIRA!!)!?Ne moras da citas sve 148 strana (dodali smo jos 2) :lol: vec mozes da skines animirani tutorial koji sam okacio a moderator ga obelezio DEBELIM crvenim slovima,i odmah ispod imas samo onaj neophodni softver (takodje by Lomnica_city) u svega 20-ak MB fajlu pa mozes da odradis!Ako budes imala problema,pogledaj 49 stranu,nasiroko sam opisao kako sam prevaziosao 2 greske dok mi iz 3 put nije uspelo!
E da,umalo da zaboravim,skini za svaki slucaj onaj update za Phoenix 2006_12_3_136 pa onda sa tim ..._138 update-om (opet posted by ME) :wink: pregazi onu verziju ..._136 za svaki slucaj jer su sigurno u njemu ispravljeni neki bagovi!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

zasto bi prvo formatirala u citacu, a onda i u telefonu :? ...... to nema veze ..... ja cak nisam ni formatirao karticu .... samo sam je ubacio u telefon i vec je bila spremna za rad, posto su verovatno sve kartice vec formatirane (tako sam radio i na svojim digitalnim fotoaparatima i nisam imao problema)

poz...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

b_udder, pa za telefon je najbolje da je kartica skroz prazna, da na sebi u meomentu ubacivanja u svez i cist telefon nema nijednu aplikaciju ili program...A prvo u citacu upravo iz tog razloga...a posle toga u fonu da bi sam fon prilikom formata formirao na kartici standardne foldere i omogucio laksi prenos i razvrstavanje podataka na karticu... 8)

Mislim...nece se zeznuti telefon ako to i ne uradi , ali ce joj svi programi sigurnije raditi ako ipak postupi po proceduri...Moze biti vazno za dalji rad s telefonom, i trajnije ce biti stabilan... 8) Pa eto ja to jdnom nisam uradila, i ubacila sam karticu sa aplikacijama u cist i nov telefon..posle je brljavio sa nekim programima...morala sam format i kartice i moba da odradim...od tada extra sve radi... :D :lol:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ninolina, to je sve ok pod uslovom da nije kupila novu karticu .... ali ako je kartica nova na njoj nema nicega .... a tel i bez formata kreira foldere pri prvom pristupu kartici ..... makar je kod mene bilo tako...

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

b_udder, pa ako je kartica npr.Tim-ova na njoj ima nekih aplikacija...bar sam ja vidjala takve... :unsure:...a takve kartice se uglavnom dobikjaju uz mobilni kad ga kupis...

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

evo premestila sam post u temu nokia upgrade firmware preko USB kabla da ovde ne skrecemo :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ninolina, pa zasto onda da je formatira? ..... a mislis posle flesovanja?

poz...

Odgovori