k750 ili w810

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

e stvarno niko da napise iskustvo sa w810 koje i mene jako zanima..?!?! nije sve samo u review'u nego i u praksi 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pa review je iskustvo iz prakse onog koji pise taj review... :D

Za pocetak procitajte ovo, da nisam izbrisao pp-ove u kojima sam napisao to sto vas zanima postovao bih, a da pisem ponovo stvarno nemam zivaca jer bi se oduzilo, pa ako vas jos nesto zanima shoot... ;)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ne zanimaju me strani forumi nego tvoje licno vidjenje tog aparata kojeg setas??a svaki review je iskreno shit u poredjenju sa savetima likova koji setaju isti 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

fain2daniel, totalno si u pravu, review se pravi cisto da stvori neku sliku o telefonu i njegovim karakteristikama, a neko ko ima fon 2-3 meseca, prouci ga "u dusu" i dobro kroz rad upozna njegove prednosti i mane..... 8)
5130+Koss the plug....

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

Masterokrata, , nije bas sasvim tacno....oni koji rade dobre testove podvrgavaju telefon onim stvarima u nekoliko sedmica sto normalni prosjecni korisnik ucini za nekoliko mjeseci, pogledajte samo testove na mobile review , mada ima i to da je najbolji test iskustvo nekog dugotrajnijeg vlasnika koji je upucen u mobitele.... 8)
rocK for ever

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Imam w810i oko 3 meseca, baterija mu je dosta dobra traje mi i do 4 dana. Dosta pricam (imam bel 400) i saljem dosta poruka. Slusam mp3 u proseku oko 30-45 min dnevno i uslikam jednu ili dve slike u tih 3-4 dana dok mi traje baterija. Slike su OK, kad se slika po danu cak se mogu i razviti ali ako je mracnije znatno su losije i imaju snega i mutne su. E sad mozda je ne znam da dobro slikam. Moj fon ima jedan problem blic nekad radi dobro tj. svetli ali nekad blica tj. pali se i gasi konstantno, za to sam procitao na netu da je do verzije softvera pa cu uskoro da ga flesujem pa da vidim jer ce problem nestati. Jos jedan veliki problem je sto mi puca veza dok pricam i to najcesce kad sam u stanu tj. u zatvorenom prostoru. Nekad mi pukne u toku 4 min razgovora 5-6 puta i to me izludjuje :angry: :x , a nekad pricam i 10 min a da ne pukne veza. Zvuk na slusalicama kad pustim mp3 je dosta dobar, znatno bolji od 6630 koju sam imao pre w810.
Sve u svemu spremam se da pomenim fon, prodacu w810 i kupiti nokiju e61 :D :D :) :roll: :wink: 8)
and justice for all...

Odgovori