Novi telefon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Dario, ti si jedan od hiljadu koji bi vratio izgubljeni fontel vlasniku...i jos vertu?? :disgust: ne bih rekao...kupis auto za te pare :wink: blade_bre, svako bi isto postupio 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

blade_bre napisao:Btw lik je iz Austrije... :P
E, pa to onda značajno menja stvar! Trebalo je da mu tražiš i ostatak opreme za mob, da ga kompletiraš... :lol:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

blade_bre napisao:Jaaaaao, a ja bacio SIM ! :dry: Kako nisam razmisljao :oops:
Možeš da nađeš vlasnika preko "imei&Interpol contact" , to je sve registrovano, pa zahtevaj dodatnu opremu, šta će njemu to sad (osim ako isto tako nije rasprodao).
To je 100% neki naš lik, "svadba je u Beč" :lol:
Pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

fain2daniel, mani tu radnju, ja da nadjem Vertu gledao bih sto pre da nadjem vlasnika i da mu vratim fon, to je prilicno redak telefon i gde god da ga stavis u oglase ili prodas lako mu se udje u trag, a i lik koji ima toliki kes da da za telefon sigurno nije naivan i ne prodaje sladoled u poslasticarnici :D 8)
5130+Koss the plug....

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Ma nisi u pravu, to je njima lako potrošna roba, prstenčić ovamo, lančić tamo, Verti "ko ga šiša", gde se ima tu se i prosipa.
Ja bih uradio sledeće da "nađem" mob
Vratio bih čak i na svoju štetu, tj.potrudio bih se
osim
ako nije neki nadr... model, to bih automatski povezao sa vlasnikom, i prodao bih ga samo tako bez trunke griže savesti.
Pozz

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

blade_bre napisao:Btw lik je iz Austrije...
e pa to je onda drugo .... izvinjavam se :D ..... sto rece Miskoni, trebalo je da mu trazis i ostatak opreme ....... a kada ti to donese da ga prebijes ;) .... hehe ...

pozdrav...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Vlada Zem, gresis za "svadba je u Bech", takvi ne idu na Exit, idu u Guchu! (bez uvrede poklonicima)
:D
...shit happens... keep d smile!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

:lol: :lol: :lol:
za nauk da ubuduće ne gubi stvari.

Blade_bre, tačno, možda je neko zalutao (na pola puta do G.) pa onako iznerviran bukom bacio mob u znak protesta a ti ga, naivan, uštopovao na grudi i veštim volejem poslao ortaku na levom krilu, za sića pare.
Iskusno, iskusno.

Pozz

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Auuu...kako pisete, kao da nikada niste izgubili ili na drugi nacin ostali bez telefona, i da ne znate koliki je to stres i kakao se covek tad oseca... :shock: :o ...Ja sam nekoliko telefona do sad nasla i svaki vratila...e da vidite te srece nesrecnih ...hehe... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Ninolina, pa dobro, generalni stav i jeste da treba vraćati osim u nekim (retkim) situacijama. Reci iskreno, da nađeš Vertu i da imaš "vezu" da ga prodaš i zaradiš koji euro, to ti stoji s jedne strane, a sa druge vraćanje nekom "bumbaru" koji je to platio "pošteno" zarađenim novcem. Nije na nama da sudimo kako je ko platio ali za neke modele, sigurno nije "od plate".

Pozz
Poslednja izmena od Vlada Zem u Sub, 23. Sep 2006. 14:26, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Vlada Zem napisao:Ninolina, pa dobro, generalni stav i jeste da treba vraćati osim u nekim (retkim) situacijama.
Upravo si ovde rekao poentu... ;)..Mada ja nikad jos nisam nasla takav telefon... :roll: ...A covek ne moze da zna uvek kako ce odreagovati... :unsure:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

E pa moraš da znaš, nikad se ne zna iza kog ćoška te vreba jadni izgubljeni Vertu :lol:

Ja bih ga, uh uh, sav sam se naježio, odmah "utopio" pa zatim prvo malo obradovao sebe a za ostatak napravio nagradnu igru ovde. Prva&jedina nagrada, N93. Pošteno :D ..

Pozz

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Vlada Zem, mnogo ti spominjes Vertu...

Ljudi, pa nisam ga ukrao! Nasao sam, i prvo pogledao okolo, da je vlasnik bio u blizini video bi, a posto nije tako bilo sta da radim? Da dam policiji?? Pa da sin upravnika dobije novu igracku konzolu...
A i ne zaboravite GDE je nadjen, kolika je sansa da vlasnik pronajde izgubljeno tamo??
...shit happens... keep d smile!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

A kontakti koji su ostali u telefonu? :roll: ...Oni cuda mogu da naprave, samo ako imas volje... :wink: ..Jesi li video sta je pollo s njima pronasao i dokazao?... :D :lol:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

fain2daniel napisao:Dario, ti si jedan od hiljadu koji bi vratio izgubljeni fontel vlasniku...i jos vertu?? :disgust: ne bih rekao...kupis auto za te pare :wink: blade_bre, svako bi isto postupio 8)
Ali skontaj, ti cesh biti srecan (naravno) ali neko drugi nece!.
Eto zamisli ti da izgubish tvoj w810 (ne do' bog, ali uzeo sam kao primer) i nego ga nadje i uzme cash za njega i ti mozesh da se oprostish sa telefonom. Kako bi se ti oscecao onda? Ja mislim da ne bi mirno spavao nedelju dana! (plus ako je u pitanju neka osoba koja je jedva ustekala da kupi mob!).... itd.... Prica nije bash lepa, a ?

A zamisli sada da izgubish telefon i za dva dana te zove neko: E, nashao sam tvoj telefon bla bla bla, reci mi samo imei broj sa garancije da budem siguran da je tvoj i da se nadjemo da ti ga dam itd...). Kako bi se ti sada osecao? A i on bi bio srecan kada bi dobio neku nagradu i sto je ucinio "dobro delo"

Ne znam kakve vi dushe imate ali ja bih pokusao da udjem u trag i da vratim izgubljeno kao sto bih voleo da neko meni vrati nesto sto sam izgubio.
Ninolina se sigurno slaze sa mnom i ja znam kako je to (kada sam mislio da sam izgubio digitalac, ali sam ga posle nashao, nemate pojma kakav je osecaj!)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Dario, pa ako neko jedva skrpi pare i kupi w810 onda je budala ..... mislim, ne kupuje se telefon za sve pare koje imas :D .... to je cisto i3drkavanje.......
druga stvar: cesto se desava da vlasnici nadjenih stvari ne pokazu ni trunku zahvalnosti ..... mi smo jednom nasli juga sa kljucevima u bravi.... kljuceve smo uzeli a vlasniku ostavili poruku gde moze da ih nadje .... i dosla je neka zene i nije rekla ni hvala ..... dodje ti da je sutnes u glavu... :D ...... dakle: ako bih nasao neki "obican" telefon vratio bih ga .... ako bih nasao neki nafuran ne bih ...... a jos ako je u pitanju telefon nekog west/north Evropljanina onda bih ga sa posebnim zadovoljstvom zadrzao :D, a vi dobro pazite svoje telefone da vam se ne zagube ;)

pozdrav...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

blade_bre napisao:Ljudi, pa nisam ga ukrao! Nasao sam, i prvo pogledao okolo, da je vlasnik bio u blizini video bi, a posto nije tako bilo sta da radim?
:lol:
Nema sad, gotovo je, ni Dunav te neće oprati :lol:
I 100% mastiš knjige iz biblioteke, c c c :lol:

pozz

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ma masti ih i cijepa slike iz njih, sto bi Radovan III reko slike su da stoje na zidu a ne u knjigama... :lol:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@b_udder: pa znam dosta primera koji su jedva ustekali pare da kupe 6630. Nekima je to prosto jedan san koji su stavili prvog na listi za realizaciju. Ne znam kako da kazem......

Pod dva, koliko god bili ljudi nezahvalni, bar ja znam i posten i vratio sam telefon a za ostale me ne zanima. Btw koliko god ljudi bili nezahvalni, ako nekome nadjesh telefon od 200-300evra i vratish mu ga (posle par dana dok je on bio pod velikim stresovima) sigurno ce ti reci bar "Hvala" ako ne i da te nagradi.

A za: "ako je u pitanju telefon nekog west/north Evropljanina" < Onda nista od toga, jer kao prvo ne bih trosio pare na telefon za pozive u inostranstvo i da posle se javi neko (npr. neki Spanac) da ne razume ni Engleski pa da objasnjavam pola sata o cemu je rec jer i onako znam da nece da dodje u Srbiju da bi uzeo Telefon! (skuplji put i vreme nego ceo telefon)... Ali ovo je jedan slucaj sa EXIT-om (ako dodje neko iz inostranstva), ovako ne znam gde moze da se nadje izgubljeni telefon nekog stranca....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Dario , pa dobro .... ja kad nadjem nesto cemu mogu da utvrdim vlasnika ja to vratim, a on neka radi sta hoce, ali ipak me nerviraju nezahvalni ljudi... :dry:

pozdrav...

p.s. na moru je liku ispao tel u busu (tj. ostao na sedistu) i ja mu vratim i on samo: "e to mojoj zeni ispao..." .... nista hvala! ...... medjutim posle je dosao i zahvalio se ;) ...

Odgovori