fain2daniel napisao:Dario, ti si jedan od hiljadu koji bi vratio izgubljeni fontel vlasniku...i jos vertu??

ne bih rekao...kupis auto za te pare
blade_bre, svako bi isto postupio

Ali skontaj, ti cesh biti srecan (naravno) ali neko drugi nece!.
Eto zamisli ti da izgubish tvoj w810 (ne do' bog, ali uzeo sam kao primer) i nego ga nadje i uzme cash za njega i ti mozesh da se oprostish sa telefonom. Kako bi se ti oscecao onda? Ja mislim da ne bi mirno spavao nedelju dana! (plus ako je u pitanju neka osoba koja je jedva ustekala da kupi mob!).... itd.... Prica nije bash lepa, a ?
A zamisli sada da izgubish telefon i za dva dana te zove neko: E, nashao sam tvoj telefon bla bla bla, reci mi samo imei broj sa garancije da budem siguran da je tvoj i da se nadjemo da ti ga dam itd...). Kako bi se ti sada osecao? A i on bi bio srecan kada bi dobio neku nagradu i sto je ucinio "dobro delo"
Ne znam kakve vi dushe imate ali ja bih pokusao da udjem u trag i da vratim izgubljeno kao sto bih voleo da neko meni vrati nesto sto sam izgubio.
Ninolina se sigurno slaze sa mnom i ja znam kako je to (kada sam mislio da sam izgubio digitalac, ali sam ga posle nashao, nemate pojma kakav je osecaj!)