pazi savo svaki mob je star do 6meseci kada ga prodaješ i to je tako.
e sada memorija ima da se nadje do 1gb javi se na PP ako ti adresa treba
SE P910i vs n61
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
E,ne znas koliko si u pravu!Malopre kontaktiram lika koji prodaje 6630 skoro novu i trazi 155 eura FIKSNO!E sad ja pitam ono uobicajeno,jel sa mreze,sta ima od opreme,koliko je jos u garanciji...VeNoM napisao:pazi savo svaki mob je star do 6meseci kada ga prodaješ i to je tako...
I lik mi kao odgovori nesto:"To imam,to nemam..."a za garanciju nista!Ja opet pitam koliko je u garanciji i jel sa neke mreze i on opet:"Sivo crna je... bla bla,super radi,bla bla..."a za garanciju opet nista!!!
E sad,nisam duduk pa ukapiram da lik uopste vise nema garanciju,pa nek je ona bila i na samo 6 meseci,i kako je onda skoro nova!?
Mrzim kad tako ljudi nabijaju cenu za nesto sto je izakano ohohooo dosad i prodaje za 10-20-30 eura ispod cene glanc novog telefona!!
Pozdrav

Telefon je od metala (sa unutrashnje strane poklopca za bateriju pishe da je od legure Magnezijuma - Mg alloy). Kucjishte ("shasija") je takodje od metala. Deluje neverovatno solidno napravljen... Svaka chast na materijalima... Inache, moze se kupiti na internetu ceo komplet prednje i zadnje maske, tastature i ekrana u sluchaju "pimpovanja" telefona (naishao sam na neke freakove koji su ofarbali pomenuti komplet crnom auto bojom u nekom body shop-u i zashtitili ga po propisu, tako da izgleda sjajno).Sava Savanović napisao:
Tastatura deluje kompaktno,ne "žvaće",maska,koja se ne menja,deluje kao da je od plastike,ili je legura,pa tako deluje.
ZedPi
Chance favors the prepared mind.
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Evo ovako. U gradu postoje neki hot spotovi po kaficima koji imaju free wifi, i ako sa tih hotspotova koristis taj besplatan wifi naravno da ne placas nista, dok ako imas neki wifi nalog kod nekog provajder to placas isto kao i za dial up konekciju naprimer. Isto tako ako odes u neko podrucije telefon ce sam pronaci wifi mreze, a ti odabiras koju ces koristit.
Isto tako funkcionise i na Laptopu. Naprimer ja koristim free mrezu vec vise od godinu dana, jest da je to u Zenevi ali to je svuda isto, ako je free onda je free.
Isto tako funkcionise i na Laptopu. Naprimer ja koristim free mrezu vec vise od godinu dana, jest da je to u Zenevi ali to je svuda isto, ako je free onda je free.