koliko god mi se svidjao n70 kao telefon,nikad ne bih mogao da kazem da mu je kamera bolja nego na w810 jer to prosto nije tachno!a shto se tiche izgleda,to je subjektivna stvar,ali je chinjenica da je Se manji i kompaktniji.Nisam imao priliku da chujem mp3 na n70 ali jesam na w810 i smatram da trenutno nema telefona sa boljom reprodukcijom zvuka.symbian je zaista korisna stvar,za onoga kome treba ali je takodje chinjenica da ponekda stvarno ti vishe sluzish telefonu nego on tebi jer konstantno neshto morash da instalirash ili prebacujesh.ja sam recimo provalio da vecinu funkcija koje uvek koristim na p910 imam i na "obichnom" k750 u mozda malo manje razradjenoj formi.ako zelish telefon za razgovor,sms,slushanje muzike i povremeno slikanje,nemash shta da razmishljash,a ako bash hocesh da ti dnevni raspored stoji stalno na ekranu,da otvarash excel i word fajlove,instalirash kojekakve programe od kojih ti je vecina nepotrebna,onda n70.
izvinjavam se ako je moj komentar uvredio smartphone ljubitelje,ali trenutno sam u fazi da chak i kad koristim smartphone uglavnom mi trebaju samo one funkcije koje ima i svaki drugi fon,i to me je nateralo da malo otvorim ochi po pitanju namene telefona