Sta je bolji izbor n70 ili SEw810?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

koliko god mi se svidjao n70 kao telefon,nikad ne bih mogao da kazem da mu je kamera bolja nego na w810 jer to prosto nije tachno!a shto se tiche izgleda,to je subjektivna stvar,ali je chinjenica da je Se manji i kompaktniji.Nisam imao priliku da chujem mp3 na n70 ali jesam na w810 i smatram da trenutno nema telefona sa boljom reprodukcijom zvuka.symbian je zaista korisna stvar,za onoga kome treba ali je takodje chinjenica da ponekda stvarno ti vishe sluzish telefonu nego on tebi jer konstantno neshto morash da instalirash ili prebacujesh.ja sam recimo provalio da vecinu funkcija koje uvek koristim na p910 imam i na "obichnom" k750 u mozda malo manje razradjenoj formi.ako zelish telefon za razgovor,sms,slushanje muzike i povremeno slikanje,nemash shta da razmishljash,a ako bash hocesh da ti dnevni raspored stoji stalno na ekranu,da otvarash excel i word fajlove,instalirash kojekakve programe od kojih ti je vecina nepotrebna,onda n70.

izvinjavam se ako je moj komentar uvredio smartphone ljubitelje,ali trenutno sam u fazi da chak i kad koristim smartphone uglavnom mi trebaju samo one funkcije koje ima i svaki drugi fon,i to me je nateralo da malo otvorim ochi po pitanju namene telefona 8)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

araphel sad si me smrtno uvredio (kao smatrphone ljubitelja) :x :angry: :lol: :lol: :P
Ako nekom treba symbian neka onda uzme N70 a ako ne treba vec mu treba obican telefon kome baterija dosta dugo traje i ima odlicnu mp3 reprodukciju, taj nek pazari w810.
Sto se tice signala moja N70 ima bolji signal od W810 na kom mi je cesto pucala veza.
Takodje i na 6630 sam imao bolji signal nego na w810.
and justice for all...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Naravno da je bolje kupiti N-70.Uglavnom sve funkcije koje ima SE ima i Nokia(istina malo slabije)ali N-70 ima ono sto w-810 nema(meni najvaznije)SIMBIAN O.S.Zatim,N-70 je meni lepsi,veci i bolji ekran a da ne pominjemo koliko je java smesna u odnosu na simbian aplikacije,igre..Znaci-dovoljan je jedan razlog(a ima ih vise) Simbian za presudnu odluku prilikom kupovine.Pozdrav
LG G2 Black,16GB

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Dario napisao:@nick6:
1. Bolja kamera > ae ne pricaj nebuloze, kamera od n70 nema sta da trazi pored w810.
2. Otkud ti znash da Nokia ili SE ima bolji prijem signala? Ne pricaj kojestarije, ovo nije nikakav razlog zasto kupiti n70 ili w810.
Pa, to je moje misljenje. Fotke sa oba fona sam gledao uzivo i po meni slike sa N70 imaju intenzivnije boje, dok su sa w810 bledje. Sto se tice prijema signala takvo je moje iskustvo sa nekim SE telefonima (doduse nije bio u pitanju W810 vec neki stariji modeli). Takodje mozes procitati test za W810 na phoneareni i phonescoop-u, pa ces se uveriti sta kazu za prijem signala/zvuk tokom poziva. Naravno niko ne moze tvditi da svi SE aparati imaju taj problem, ali ja sa Nokijama nikad nisam imao problema te vrste
Poslednja izmena od nick6 u Ned, 12. Nov 2006. 16:02, izmenjeno 1 put ukupno.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Za druge SE telefone ne znam ali na w810 sam imao problem sa signalom, pucala mi je veza a na poslu na odredjenim mestima je slabiji signal, tamo gde 6630 i N70 imaju jednu ili dve crte na w810 mi je pisalo emergency calls only.
and justice for all...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

nick6 napisao:Pa, to je moje misljenje.
Pa i moje misljenje je da npr. Yugo ima brze ubrzanje nego BMW M3, to je moje misljenje i ja mislim da ako se dvoumite izmedju ova dva kola da je bolje uzeti Yugo.

Eto tako si ti rekao. Nema tu moje misljenje ili moj "ukus", jeste da kamera ne moze da se meri u km/h ili u nekoj mernoj jedinici ali prosto w810 bolje slika (ali treba da znash da slikash).

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Na kraju se ispostavilo kao da je decko trazio da kupi digitalni foto aparat pa se prepiremo cije su slike bolje.Kada se trazi izbor izmedju dva telefona a kamera na SE je bolja(k-800,w-810) po Dariju je to najvaznija stavka a kada je kamera losa onda to nije bitno(p-900,p-910).Uglavnom se svodi na to da bi trebalo svi da kupujemo SE(po Dariju)jer on jedini moze da napravi kvalitetan telefon.
Poredjenje Yuga i Bmw nema nikakvog smisla sa ovom temom.
Kada sam napisao da je bolje kupiti Simbian telefon mislio sam na mnoge druge okolnosti a ne na kameru i mp3 kao presudne.Volim da u jednom uredjaju imam sto vise stvari od viska glava ne boli)bez obzira da li mi trenutno trebaju ili ne(excel i word) ima kada mi trebaju ili ce mi zatrebati a tacno je da i simbian telefon trazi vremena i da ponekad sluzis telefonu kako kaze araphel(trazenje programa,instaliranje...)ali je ponekad i to zanimljivo i ne moramo se uvek angazovati oko telefona vec kada imamo slobodnog vremena.Pozdrav
LG G2 Black,16GB

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

to shto angel of love kaze je skroz tachno,ali naravno kao shto vec rekoh,treba poci od toga shta chovek zeli da radi s telefonom,pa na osnovu toga reshiti.bezveze je kupiti relativno veliki i kabast telefon ako necesh koristiti sve stvari koje on pruza.ako zaista zelish da petljash po kojechemu na fonu onda samo napred i n70 je reshenje za tebe

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

AnGeL oF LoVe je za dosta dobro napisao predhodi post.
I ja volim da imam sto vise stvari u telefonu, ali ako ti treba odlicna muzika, onda kupi neki music player, ako ti treba fotoaparat, nemoj kupovati telefon - kupi digitalac. A ako ti treba sve u jednom, onda ce ti oba telefona fenomenalno sluziti (jer niti je tolika razlika u mp3 playeru niti je neka preterana razlika u fotoaparatu, a te sluske je lako nadohnaditi). Samo je pitanje cijem carstvu ces se prikloniti, NokiJi ili SonyEricssonu, odnosno da li ces i dalje da ostanes "obican" korisnik ili da postanes Symbain "freak" (ja spadam u ovu dru grupu, pa je moj izbor onda jasan).

poZz

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

AnGeL oF LoVe napisao:Kada se trazi izbor izmedju dva telefona a kamera na SE je bolja(k-800,w-810) po Dariju je to najvaznija stavka a kada je kamera losa onda to nije bitno(p-900,p-910)
Tacno, ili je ima ili je nema!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

w810i zbog brzine, itd, itd, i zbog onoga gore što araphel napriča (kao da mi čitaš misli) :), ("...a whole lotta money spent on bullshit!" :lol: :lol: , kakav potpis). Sorry to OS, ali OSnovno je OSnovno :P , moje mišljenje, potrebe i ukus
:wink:
pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori