N73-K800-D900 Telenor

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

gallee, realno ovaj paket ce te kostati oko 1800din mesecno. Jer je pretplata sa pdv-om oko 1600, a svako uspostavljanje veze se tarifira sa 1.5din sto bi znacilo da ako imas 100 poziva mesecno to ce biti + 150din na pretplatu. Da bi ti ovaj deo sa pozivima bio sto manji, izbegavaj kratke razgovore, i kad zoves slobodno se ispricaj, jer nije bas lako ispucati 5 sati. E sad u tu pretplatu ti ulazi 320min ka 63/62 mrezi i 80min ka ostalim i 400 poruka, dok su pozivi i poruke kad ispucas ove u pretplati jeftiniji.
Jos jedan mali savet, nemoj se zaletati (ni ti ni niko drugi) na ponudu da stavis tri broja da budu sa 50% jer:
Ovaj tarifni paket pruža mogućnost izbora tri 062 ili 063 broja čije se pozivanje tarifira sa popustom od 50% na cenu minuta razgovora u 062/063 mreži za ovaj paket - saobraćaj koji se ostvari sa ovim brojem ne ulazi u kategoriju besplatnog saobraćaja, bez obzira da li je kvota za besplatan saobraćaj ispunjena ili ne. Fiksna naknada za započeti razgovor iznosi 1.50 dinara.
Sto bi znacilo da ti to ne bi uslo u onih besplatnih 5 sati, a jos ako se stave neki brojevi koji se cesto zovu, onda su ti besplatni minuti skroz besmisleni.
Toliko mi sad pada na pamet, ako te interesuje jos nesto, pitaj, mozda sam nesto zaboravio.

PozZ ;)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

hvala!!

nego da li bi ti meni preporucio da ga uzmem.. i kad on zastari (telefon) jel mogu ja da uzmem karticu i stavim u drugi tel?
da li je nesto sa telefonom radjeno (sistemski) i jer ima nekih ogranicenja u mogucstvu koriscenja?
mene ce telefon kostati tih 1800 dinara po mesecu i tako 2 god!!
i na karaju da li se isplati

telefon mi se mnogo svidja ali mi se ovo cini kao nesigurno resenje nabavke istog..

i jel ja mogu da prodam telefon za nekih god?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

gallee, a sto ne uzmes da das nekom taj paket, jer tebi se ne isplati da dajes jos dodatnih 800 dinara(koliko ce ti porasti racun) svakog meseca. Mora da znas nekoga ko trosi vise telefon, mozda cak i neko od roditelja...
iPhone + CX300

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Pa iz Telenorovog paketa je najpamenija nokija,tj n73...jer koliko sam saznao original u comtrade je skoro 500e...a toliko je i k800...al kod nasih "distributera" je n73 350e a k800 290e
Tako da posto su u telenoru cene obih iste....idite na n73(zna se i da nokija drzi cenu)(barem do pojave n95)...i pobogu potrosite sve poruke i minute mesecno :roll: drugacije se ne isplati
Ja cekam novu godinu(a to je i moj savet ostalima) pa ako bude neki popust da uletim i uzmem fon
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

Alien, bravo!!!!! jao kako sam glup, jos neko od vas kaze da ce to uraditi.. znaci ja mogu da dam caletu karticu i ja da uzmem telefon? nek neko odgovori na moj prethodni post!!!!!!!!!!
N-Naravno..!

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Galee,telefon ti je samo kodiran na telenor tj 063,062...znacu kartica moze na bilo koji drugi telefon...(ako si mislio na SIM karticu)
sto se tice prodaje ti ga mozes odma prodati...cim izadjes iz prodavnice Telenora....bitno je samo da placas racun...
Pa vec smo pricali da li se isplati uzimati paket....po meni ne jer je velika startna cena telefona...da je do 3000din kao u svim evropskim zemljama ja bih ga sigurno uzeo...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

gallee, uopste ne moras da uzmes novu karticu ako si na postpejd-u... Znaci ako tvoj cale koristi postpejd, samo mu se ubaci taj paket, uopste ne mora da menja broj...
Jones napisao: Galee,telefon ti je samo kodiran na telenor tj 063,062..
Koliko se secam, neko na forumu je rekao da telefon nije kodiran,ubacio je 064 karticu i radi savrseno...

Pozdrav 8)

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Alien...sestra mi ima k510 sa telenora i ne moze 064...tj ne prepoznaje je....a drug ima neki samsung...ista prica....
Taj na forumu ili laze ili je dekodirao telefon...jednostavno ne moze...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

N73 NIJE kodiran na telenor mrezu.. Tako da u njega slobodno mozes i vodafone da ubacis ako hoces, radice 100%

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Ok ako moze povlacim rec....i izvinjavamo se....na dezinformaciji
onda je ok ako nije kodiran....jos jedan plus... :D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Jones napisao:Alien...sestra mi ima k510 sa telenora i ne moze 064...tj ne prepoznaje je....a drug ima neki samsung...ista prica....
Taj na forumu ili laze ili je dekodirao telefon...jednostavno ne moze...
Pa ja nisam rekao za k510 ili za neki samsung nego za n73... :P U temi N73...Slike i utisci koju je napisao Popste(mozda je i u nekoj drugoj, nesecam se,ali mislim da je u ovoj) je neko napisao da je u n73 telenorov ubacio karticu 064 i da radi... Nisam lud procitao sam...

@Popste, hvala za onaj odgovor za kvalitet Nokije N73 :D

Ako vec kazes da je kvalitetna, nema nijednog razloga da je ne uzmem...

Pozdrav 8)

Evo sad sam proverio to je uradio Koren... Radi mu n73 sa 064 karticom...

E sad jedno pitanje:
Da li telenorov n73 ima nalepnice na sebi?

Pozdrav...

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Danas sam morao opet pred drugom da menjam kartice jer mi ni on nije verovao, ali stvarno u Telenorov N73 MOZE 64 kartica, ako i dalje ne verujete poslacu screen shot da uveri "neverne tome" :D 8) :P
Sto se tice nalepnica, N73 nema apsolutno nikakvu oznaku Telenor mreze, ni u softveru ni na hardveru.

PozZ

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Ebe ga neverni toma....verujem ti Koren...logicno je dosta skup telefon...lepo i uzmu para...sto bi ga ogranicavali na Telenor...u fazonu...uzeli smo vam dosta para,nosite telefon i radite sa njim sta hocete :D
Respect Koren

edit:
Au pazi kako je ispalo...hteo sam da napisem "eve ga neverni toma"....cisto da neko ne misli da vredjam....
Veliki prsti pa pogadjaju lose tastaturu :smutny:

dalton
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Jun 2006. 18:03
Kontakt:

Post od dalton »

Ovako.Video sam samo pitanje i prva par postova,pa cu mozda ponoviti nesto sto je vec neko rekao.Sto se tice da se telefon kada se uzme preko telenora plati 1000 evra posle,to je glupost.Ako je neko uzeo paket pro400 zbog potreba telefoniranja itd,a ne zbog ponuda onda naravno da se isplati uzeti tel uz taj paket.Zato sto se nista ne placa sem prvi racun kada dobijes platis tel koji si uzeo i to je to.Posle svaki racun stize normalno,kao i pre nego sto si uzeo telefon.Obavezan si da korisrtis paket naredne 2 godine,ali kazem to nije problem onima koji vec paket koriste duze vreme u druge svrhe.@ALIEN!A sto se tice pitanja za koji telefon da se odlucis... Moje misljenje je da ne uzimas n73 i k800 zato sto platis vise od pola cene telefona,n73 je van 270 a ovako das 200 evrica. A po funkcijama koje si ti trazio,odlicno bi te zadovoljila nokija 6233 ona je 7000 preko telenora.Ja je trenutno korisitim kao sporedni fon. 2megapiksela kamera,imam 2gb karticu,uz aprat dobijes 64mb.Mp3 je vrh,dva stereo zvucnika,sluske su takodje ekstra.Displej je kao na n73,3g fon.Simbijan nema.Nije mi ni potreban,zato sto ga imam na drugom fonu.Tako da je fon brz i lak za koriscenje,neces se razocarati veruj mi.

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

ljudovci danas zovem telenor i pitam nesto za pakete i kazu mi da nema vise paketa tako da sam se mnogo razocarao i bas bih voleo da neko napose da se updateojtovaju zalihe.. :( :( :wacko: :wacko: :cry: :cry:
N-Naravno..!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

gallee, kako ja malo pre bio u Super Veru na Konjarniku i ljudi kupuju ko ludi
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

ljudi uzimaju ko ludi zato sto je ovaj dzinovski izbor nesto novo,ali vremenom ce uvideti da su pogresili,barem oni prosecni korisnici.

moj buraz potrosi 10000 mesecno kredita sto je neverovatno,za njega je taj pro400 paket.
kupis n73 i placas 1800 savakog meseca,a tu imas 320 minuta~5.33 h,koliko kosta sekund na mts-u pomnozite sa 5.33*3600~19200s+sve to saberite sa svim porukama koje posaljete svakog meseca i videcete koliko kosta na drugoj mrezi to sto telenr nudi za 1400 ako dobijete manje od 1800 din. onda se ne isplati

koliko vas kosta telefon i sav kredit koji potrosite za 2 godine?
ja nikad nisam trosio 1800 mesecno da bi mi se paket isplatio,ali postoji taj problem oko zamene telefona,jer ja kada bih uzeo n73 tesko da bih ga nosio 2 godine(menjam fon svakih 6-12 meseci)

mogao bih da prodam telefon a da nastavim da placam 1800 mesecno,npr. za 1.5 godina izadje u prodaju n97 i ja prodam moju n73 za 120e i kupim n97 i ubacim tu karticu

sve u svemu ako pricas za 1800 mesecno onda se isplati,ako ne onda nemoj da uzimas

Neki iz inostranstva donose telefone tako sto kupe tamo telefon za oe pa prodaju nekom tu karticu,dodju ovde pa ovde prodaju taj isti fon za 200,300,400e,a nisu prodavci telefona,vec obicni ljudi koji zele da zarade lovu..samo je meni tu nesto sumnjivo i mislim da nije to bas tako

uzmi n73 ili k800,a d900 nemoj
nokia c7

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nema vishe paketa?Hmm...Pre 2 dana drugar uzeo n73 tako da... :roll: Chudi me da im fonovi nisu zakljuchani za mrezu?Opushteno radi i 064 kartica unutra...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja idem danas da uzmem, javljam vam sta sam radio oko osam...

Pozdrav...
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Dexter, neki kazu da su sad krenuli da zakljucavaju kaze ova poslednja serija telefona je zakljucana,sad da li je tacno ne znam
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori