Pomoc pri izboru telefona

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Znam da 256mb i nije bas nesto puno memorije ali posto ja ionako imam samo 30 pesama koje slusam kontam da ce mi to biti dosta memorije...
Cenim tvoje misljenje llulle,znam da je w810 dobar fon ali posto sam imao k800 i w900 hteo bih da probam nesto na preklop...a i lepo mi izgleda...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

llulle, posto sam i ja iz ns mislim da razlika od nekih 100 e u startu opravdava kupovinu w300,pa cak i dokupljivanje nove m2 kartice se uklapa u cenu!Nemam pojma,Jones, trebao bi da znas na pocetku koji oblik telefona ti vise prija,da li klasicna cokolada(w810) ili bucko na preklop(w300),pa onda ides dalje,dalje..... :)
D500&E71

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

loki13 uvek sam voleo malo povece....(mislim telefone :oops: :oops: ) tako da mi ne smeta bucko w300...eto ti si iz ns pa i sam znas kakve su cene kod nas...lako je njima u bg imaju i veci izbor cena i modela

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Jones, zasto je problem skoknuti do bg'a i pazariti sta zelis? inace ima posebnih slucaja kad se u drugim gradovima nadju dosta jeftinije cene nego u bg'u :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

fain2daniel, ma nije problem skoknuti,ali sta ako tel koji slucajem poludi ili crkne onda opet do bg,sa garancijama itd itd.Pa i sami znate kakav je problem kada u radnju odneses tel koji je jos u garanciji a on nesto brljavi.Koliko ja znam u Subotici su cene tel nize za nekih 5% u odnosu na bg,recimo w810 je oko 220e!
D500&E71

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Telefon sam i dobio danas iz Subotice(meni na madjarskom al se da promeniti)...a da uzeo sam w300 i nevidjeno sam zadovoljan...pokusavam da mu ispraznim bateriju al nikako ne ide :shock: :shock: :D :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

tema moze pod lock ili erase jer je covek kupio fon :disgust: inace Jones, pustio si 5 tema do sad koji fon da uzmes i konacno je pao w300 :wink: moram reci da je sladak fon 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

E da moze pod lock ili erase...mozda bolje pod lock jer ima nekih korisnih diskusija i zapazanja...e konacno uze fon....za sad mu ne vidim manu....bar za mene manu(naravno da ih ima ali za zahtevne korisnike) :roll:

Odgovori