Trilema,pomoc 6630/m600/w810

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Jones, uzimaj 6630 bez razmisljanja... Ipak, telefon bez symbiana je bezveze, imao sam w800... A 6630 sam kupio cim se pojavio za 450e, tada je bio jedan od najboljih na svetu, i nikad se nisam pokajao... Telefon je super, a s obzirom na cenu, stvarno je perfekcija...

Pa sad, pazi kad sam ti ja koji skoro mrzim nokiu, a obozavam SE rekao da ti je 6630 bolji, onda vise nemas sta da razmisljas... Ipak je to symbian, a w810... Jeste da ima super funkcije, ali nema po meni onu osnovnu, a to je bas symbian...

Pozdrav... :wink:
iPhone + CX300

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Alien, bravo svaka cast, cestitam konacno neko da me podrzi nedvosmisleno.

@Jones cuo si znaci sve je to OK ali gde je ono s cime se covek moze igrati? Uzmi 6630 neces se pokajati, kad dojadi prodaces ga ko od sale, do tada posle novaka pada i cena m600 pa da opusteno predjes na UIQ platformu. To je moj drugarski savet sa tehnicke i materijalne strane. Pozz
5130+Koss the plug....

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Masterokrata, Alien, dogovorio sam se sa likom za sutra i uzimam nokiu 6630 :D :lol: :D :lol:
kad sam jos cuo od vas dvoje manijaka :wink: komentare odlucio sam da je kupim...ipak je telefon do jaja 8)
Alien, kad si mi ti covek koji ima w950 rekao da uzmem 6630 mislim sve sumnje nestale a i moj dobar drugMasterokrata, koji zna sta sam sve probao kaze 6630 sto da ne...
Ej jedva cekam...sutra na spensu...Jones prelazi na symbian....
Nadam se da ne gresim
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Jones, razumno postupas, pa rekao sam ti vec da i ja uzimam 6630, znaci nema razloga da se zeznem, pa ako ovde nekoga lozim na 6630 sto bi ga ja uzimao da ne mislim da je OK fon. Ma videces super je sprava i sto je najvaznije lici na mobilni za razliku od telefona koje sam do sada nosao :D
Sutra bi mogli da uzmemo i kartice od 512mb, ali o tome sutra kad vidimo fon.
Pozz
5130+Koss the plug....

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Masterokrata, au mogli bi...nadamo se da su jeftine... :D kao sto su bile kad smo ono prolazili po Spensu... :roll: ali sve po redu...e da javio mi se lik sa a1000...zamisli 240e trazi...ha ha ha 8)
pa za te pare imam m600 a ne ovo polovno...jos kaze izlizana i tako to...
A da Masterokrata, dogovorio sam se sa likom u jedan u kadici(sound familiar) :o :o
Hvala ljudi na savetima opet se pokazalo kao velika pomoc ovaj forum i znalci na njemu...m600 ce malo sacekati :D :D

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Nek te 6630 sluzi odlicno i duuugo, imao sam taj fon preko godinu dana i odlicno se pokazao a bio je sa TIM mreze.
and justice for all...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Sta ce vam od 512MB,uzimite od 1GB ona mi je taman.A i cena nije velika ima da se nadje i za 25e.Jones je uzimas nov ili polovan 6630,dobro dosao u klub obozavalaca 6630 :D odma mu posle lepo ubacis nov sw ako bude trebalo :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Dream Weaver, zahvaljujem 8)
milan91, videcemo kolika je razlika izmedju 512mb i 1gb kontam da nije velika...nasli mi bili jedan dan za 2200din i to neka dobra marka ja mislim transcend...
polovna 6630 sa dve maske,crna gumirana i crna tastatura i naravno srebrna i srebrna tastatura,punjac,cd,64mb,sluske...ok...
e da sta preporucujete tj sta je jeftinije ili bolje za prenos podataka...usb ili bluetooth adapter...dru mi je rekao davno jednom da 6630ima jako brz bluetooth...bio je kaze odusevljen...
milan91, aj me uputi na neki thread ovde koji je za pocetnike u 6630 i symbijanu...tj ako postoji posto sam ja duduk totalni...ja sam se ponosio kada sam uspeo da instaliram java igricu na SE(zamisli al je to tesko) :oops: :oops:

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ljudi,da ne ispadne da sam ja popljuvao 6630,samo da kazem da sam ga kupio pre nedelju dana i da me ODUSEVLJAVA,sjajan je!!!!Gomila korisnih programa,net preko edge-a pici k`o lud,non-stop se zezam sa njim!Ima samo jednu manu,barem po meni je MNOGO ruzan,ali polako se navikavam :wink: !!!!!A ono za zvuk je tacno - losiji je od SE k750 mnogo,a za w810 da i ne pricam,ali po meni,Jones,mudra odluka :) !
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@jones: zelim ti da te srecno sluzi i da ga menjash jednog dana za w810 (ili moze cak i k750) i da skontash ono sto sam ja skontao :wink: . Eto milan91, je presao sa k750 na 6630 (po pricama sa foruma da je symbian nesto neprevazidjeno) i sada zeli da se vrati nazad :( .

Ne kazem da 6630 ne valja, telefon je super, ali..... Uglavnom bolje je da uzmesh 6630, jer ako uzmesh w810, lupice te kad tad zelja za symbianom pa cesh ponovo da menjash telefon i da gubish i vreme i zivce po forumima/oglasima & stuff.

No, ne zelim da te obesrabljujem, kupi 6630, kako god da se gleda nije apsurdan izbor jer mozesh jako lako da ga prodash ako nesto ne bude u redu uz male gubitke.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Dario, i k750 lako ide preko oglasa, ja dok sam trazio 6630 bas sam skontao k750 i 6630 oglasi se nikada ne zadrzavaju duze od 1-2 dana ako ljudi stave normalnu cenu a ne za polovan 160e :shock:
Ma vreme ce pokazati dal smo se Z :D lako cemo se resiti ako nismo zadovoljni s 6630 i preci na nesto drugo, ali o tome nadam se kad padne cena tom famoznom m600 :wink:

Pozz i hvala svima
5130+Koss the plug....

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dario, tacno je da bih se vratio,i to samo zbog kamere,zbog radija,i manjeg telefona.ALi mislim da bih bio mozda 3 meseca bez symbian i opet bi mi trebao,jer kako izadje nova igrica ili program ja odmah nadjem,skinem i probam.Jones imala je neka tema kao pitanja o 6630 ne mogu sad nadjem nisam se navikao na linux jos malo ga isprobavam,kad budem bio na win stavicu link :) :wink:

edit:evo me na win,nisam se jos navikao na linux :) evo link ka temi
viewtopic.php?t=5787&start=0 tu imas dosta odgovora i pitanja,prelistaj jos neke teme,ali kad dobijes i kad krenes da instaliras videces kako to sve izgleda,a da pogledaj i ovu temu za najkorisnije aplikacije viewtopic.php?t=5955

Masterokrata,ja kad sam prodavao 6630(star 4meseca) life 17min(sad je 28min i to nije puno),full oprema,nigde ogreban,najnoviji sw,64MB+1GB.Cenio sam 170e i niko se nije javio,a mislim da je glupo da smanjujem vise.Dobro mozda malo njih ima internet i kupuje preko interneta,ja nisam doduse stavio br.moba,nisam imao vremena da se javljam jer sam isao u skolu.Mislim da 170e nije velika cena iako je sad 180e nov,ali ipak novo je novo.Ne znam opet se razmisljam da vidim da prodam :chytry:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

milan91, pa vidi sa toliko malo price i karticom 1gb tvoj fon i vredi 170e, ali tesko da ce to neko uzeti za kes, neka zamena ako neko bude menjao k750 i da ti doplati 30e to bi bilo realno.
Sta je 28 minuta price ja sam na n-gage starom godinu dana imao preko 30 sati razgovora, sto je bas dosta ali to su bili 80% primljeni pozivi, na drugim telefonima nisam ni gledao jednostavno me nije zanimalo...
Javicemo se sutra Jones, i ja kad uzmemo 6630, posto i ja sam za sutra dogovorio kupovinu 6630, tako da ako se Z, nece se Z samo jedan :lol: :lol:
E a sto se tice kartice mislim da je 512mb sasvim dosta posto sam do sada uglavnom uzimao ovaj kapacitet kartica i bio sam zadovoljan, a imam utisak da bi 1gb malo zagusilo telefon :ohmy:
5130+Koss the plug....

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Masterokrata, ako se z...o eto nova dva telefona na oglasima i jos muke...ali ljudi kad sam video da ima Civilization 3 za 6630,pa moja Zuma pa 10000 igrica sa SEGE,Snes,Gameboy,Ngage koliko programa,tema,pa jos filmovi konvertovani u smartmovie i tu za download(spas za nas koji imamo wireless od 64),omiljene serije u nekoliko 10-tinamb pa ja ne znam ljudi...samo da ga se docepam sutra i da pocnem da ubacujem...ako mi to dosadi onda nisam normalan :o :o
****jako vazno****sta za prenos podataka...da trazim usb ili bluetooth da kupim...sta je jeftinije i pouzdanije...
posebno me zanima koliko se krece usb cena...da me ne zeznu u NS...bluetooth svude isti :wink:
milan91, BTW hvala na linkovima...jako poucni...ode da spavam... :uhuh:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, 6630 sa 1GB radi dobro :)
Jones, najbrži je card reader, pa onda kabl ..... BT je jako spor (koristim ga za sinhronizaciju i instalaciju aplikacija .... eventualno da prebacim neki manji fajl.... za muziku obavezno c.reader)...

pozdrav...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Jones, ti ces dobiti USB tako da ne moras da kupujes,a mozes da kupis i bluetooth da se igras malo sa programima za kontrolu winampa :) :wink: ili tako tih stvarcica

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Kao prvo postao sam vlasnik Savrseno ocuvane Nokie 6630 sa 16 sati razgovora,,,Imam dve maske(crna mi se jako svidja) i dve tastature...uz to sam dobio i sluske i punjac i malu karticu od 64mb
milan91, nisam dobio USB ali opet nije frka...
b_udder, na tvoju a iMasterokrata, preporuku(koji je bio sa mnom dok smo njakali telefon) uzeo sam Memory Corp Card Reader u Comtrade(nadam se da nije frka sto govorim ime prodavnice)
e da sledeca kupovina je bila Transcend HS MMC MOBILE od 512mb...
evo sad krecem u potragu za programima i brdom drugih stvari...krecem u konvertovanje filmova,prebacivanje muzike(nije kao walkman ali nije ni tako lose...kao neki losiji mp3 plejer) nije dovoljno glasno po mom ukusu ali napominjem da sam pustao preko njegovog plejera nemam instaliran)
Telefon je super...EKRAN za koji sam se najvise plasio...Vala troduplo je bolji od w300 i moze se meriti sa velicinom w900 a donekle i po kvalitetu)
IMAM jako PUNO pitanja te bi molio da mi neko kaze gde mogu da ih postavim sa ocekivanjem odgovora jos nocas...da ne otvaram novu temu glupo je a za moja pitanja(koja su smesna ali ja ne znam da koristim symbijan) nisam nasao odgovore???

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Tamo u onu temu sto sam ti dao pitanja za 6630 :wink: Cestitam,ja sam mislio da ces ipak uzeti nov fon,ali ok.Ako nije tajna koliko si dao para za tu

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Jones, ti reci koliko si platio fon, a ja cu samo reci da je fon extra ocuvan, sa TIM mreze je, dobio je novu gumiranu crnu masku uz njega. Trebao sam i ja danas da uzmem 6630 ali su me toliko njakali danas na ispitu da je bilo strasno, dosao sam u 8 na fax a ispit se oduzio do 14:30 kad sam konacno zavrsio... a u medjuvremenu sam pukao posto nisam znao kad ce biti gotovo i otkazao kupovinu liku s kojim sam trebao da se nadjem i mogu reci da mi je bas zao zbog toga :cry:
ali makar sam dao ispit tako da sam makar nekako nadoknadio priliku da uzmem fon. Ma bice toga jos, nadam se :shock:
5130+Koss the plug....

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

milan91, 140e fon,20e kartica,890din citac....ne znam u NS i ako moze da se nadje "nova" je garant 200-220e posto je poznato da je ns 10-15 posto skuplji od BG

Odgovori