Dario, tacno je da bih se vratio,i to samo zbog kamere,zbog radija,i manjeg telefona.ALi mislim da bih bio mozda 3 meseca bez symbian i opet bi mi trebao,jer kako izadje nova igrica ili program ja odmah nadjem,skinem i probam.Jones imala je neka tema kao pitanja o 6630 ne mogu sad nadjem nisam se navikao na linux jos malo ga isprobavam,kad budem bio na win stavicu link
edit:evo me na win,nisam se jos navikao na linux

evo link ka temi
viewtopic.php?t=5787&start=0 tu imas dosta odgovora i pitanja,prelistaj jos neke teme,ali kad dobijes i kad krenes da instaliras videces kako to sve izgleda,a da pogledaj i ovu temu za najkorisnije aplikacije
viewtopic.php?t=5955
Masterokrata,ja kad sam prodavao 6630(star 4meseca) life 17min(sad je 28min i to nije puno),full oprema,nigde ogreban,najnoviji sw,64MB+1GB.Cenio sam 170e i niko se nije javio,a mislim da je glupo da smanjujem vise.Dobro mozda malo njih ima internet i kupuje preko interneta,ja nisam doduse stavio br.moba,nisam imao vremena da se javljam jer sam isao u skolu.Mislim da 170e nije velika cena iako je sad 180e nov,ali ipak novo je novo.Ne znam opet se razmisljam da vidim da prodam