1. Nevazna stvar (kako za koga)
2. Netacno!
3. Skroz beskorisno (isti posao obavljaju i ostali telefoni otvaranjem *.txt fajla)
4. Ponovo netacno. w810 ima mnogo vishe "funkcija" kamere nego n70, a i da n70 ima vishe i dalje w810 pravi bolje slike. Takodje nadam se da ne mislish na one gluposti tipa mozaik efekat, ili rotate screen ili slicno.
5. Hmmm... ja bih bash rekao suprotno (zavisi kako se rec "saradnja" protumaci).
6. Kao prvo ta kombinacija sto si spomenuo je nepotrebna (jer ne skidash ti nista pola sata sa neta preko gprs-a pa da se u medjuvremenu igras), a inace i w810 ima neki multitasking.
7. Hmmm... kao npr.? Eto ja stvarno ne mogu da dam primer sta bluetooth na w810 ne moze da izvede a da pri tom na n70 moze. Jedino da sto na n70 mozesh da minimizujesh transfer, al to nije razlog za odustajanje od w810
8. I na n70 i na w810 je skroz beskorisno. W810 inace pusta mp4 fajl koji moze da tera 25fps-a i da se integrishe subtitle (uz pomoc M3 programa). Znaci u stanju je da obavlja istu stvar kao i smart movie, ali kao sto rekoh skroz beskorisno. A za male klipove i jedan i drugi telefon su ok (jedino n70 ima malo veci ekran).
9. hmmm... zar je to potrebno ?
10. Jedino block lista, nista vishe ne bih izneo kao prednost na n70
itd... itd...
Ko ne planira da se igra sa telefonom (u pravom smislu reci receno) bolje da ne uzima symbian jer uz njega dolaze i dosta negativnih stvari (brzina, velicina, trajanje baterije...), ne-smartphone telefoni odlicno obavljaju osnovne i multimedialne funkcije telefona (call/sms/camera/mp3/video/image). Da ima neke velike koristi od symbian telefona ne mogu da kazem jer nema, ima dosta negativnih strana ali i pozitivnih, neke stvari mogu da budu zanimljive i bash dobro da posluze.
@bahamut: ne znam sta da ti kazem jer ne znam odakle ti i za sta trenutno koristish tu 4gb mem. karticu, ako mozesh da je drzish svaki dan u telefonu onda definitivno uzmi w810, ako ne onda ne znam. W810 ti je bolji telefon, al ako ga budesh kupio kad tad cesh videti kod druga symbian telefon i imacesh zelju da imas takav (plus sto ce taj drug da nahvali symbian kao i svi symbian korisnici), mada ako budesh koristio oba telefona recimo pola godine i posle da treba da birash sigurno bi izabrao w810 (a plus sto imas 4gb).
Uglavnom sta god budesh kupio bicesh odusevljen

. Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.