Nokia N73 : SE k800i
Da prokomentarisem napisano.N70 je bolji telefon i od k800 i od n73,iz jednostavnog razloga sto osim kamere ima mnogo bolje funkcije od oba.To sto n73 ima symbian 9.1,u ovom trenutku nista ne znaci - ja na n70 mogu sta god mi dusa pozeli da instaliram,i to besplatno,ako razumete...Za n73 se jos ni deseti deo app nije pojavio,u odnosu na ono sto je potrebno,barem meni,a i to sto se pojavilo tesko se nalazi za dz.Pored toga,neko je komentarisao da na k750 moras puno paziti kako bi bio u dobrom stanju - apsolutna laz!Meni ispada stalno na sve moguce podloge,i uopste ga ne pazim!Jedina moja briga o njemu je da jednom u 10 dana obrisem joystick.N73,za razliku od k750/k800,koji su izuzetno izdrzljivi,moras cuvati kao malo vode na dlanu,zato me i nervira samo postojanje ovako neznog fona.Sto se tice dileme n73/k800,naravno da barem za mene k800 pobedjuje,jer,cak i kad se pojavi dovoljno programa za novi symbian,i dalje n73 ostaje telefon na koji moras stalno misliti - da li ce se polomiti ako ga stavim u dzep,hoce li i meni otpasti joystick,i sl.Tako da po meni je bestbuy trenutno n70/n72,zatim k800,a n73 mi je cak iza e50 po kriterijumu cena-kvalitet.Ali ne mislim da sam vrhovni autoritet - potpuno mi je legitimno misljenje da je n73 najbolji,ali samo u slucaju da vas zanima samo kamera(+ nesto malo app),i da smatrate dobrim mestima za izlazak servise mobilnih telefona...Samo da jos pojasnim,kada bi n73 imao makar pristojan kvalitet maske(npr. na nivou n70,sto znaci samo pristojno),i normalan joystick,smatrao bih ga boljom kupovinom od k800,jer se app za 9.1 OS ipak pojavljuju svakodnevno.Ovako je taj fon nepraktican za svakodnevnu upotrebu i zato ga ne preporucujem.Toliko.
- ninkovic_n
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39
Pa brate ja ne hvalim fon ... ali je bolji sto i sama marka telefona govori ... koji proizvodjac je poceo medju prvima da pravi fonove ... nokia ... a sonyericsson je nastao jer su obe firme propadale ... i Sony i Ericsson ... i ti ocekujes da bude bolji od Nokie ... oduvek sam imao sve vrh Nokia fonove (6630,6680,N70) i za to vreme su boli najbolji modeli ... a ujedno sam imao i K750 i W800 i Nokije su bile em pouzdanije i kvalitetnije ... tako da ti meni ne mozes da pametujes o telefonima ... imao sam 3 puta vise boljih telefona od tebe ...milan91 napisao:ninkovic_n, pa naravno svi hvale n73 oni koji hoce da ga kupe ili ga imaju,muka mi je vise da gledam glupave pisarije onih koji hoce da kupe n73 ili ga imaju,pricaju bajke o njemu ko da je najbolji telefon na svetu.

Nokia 8800 Black Edition
@ninkovic_n - mnogo lupas,brate.Prvo,dugo godina je Ericsson bio daleko ispred Nokia-e po prodatim telefonima(hocu da kazem da se stvari menjaju),drugo prvi fon sa Symbian OS je Ericsson,a ne Nokia,trece prvi fon sa bluetooth-om je Ericsson,itd.Tako da te molim da se suzdrzis od pristrasnih komentara.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- ninkovic_n
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
ninkovic_n, ma da imao si 5 puta vise,ne hvali nokiju jer nokia ima samo kvalitetne telefone,ali ne i dobre po funkcijama.Pa sta ako si imao 6680 pre ne razumem,ti si decko malo za posmatranje,necu da cutim bolje ti cuti,ja ne pametujem nego govorim ono sto jeste,ja sam u mogucnosti da kupim k800/n73 ali nisam velika budala da dam tolike pare,pre cu uzeti w810i i iPod,ili w810i i solidan foto nego da uzmem k800i ili n73,moj je problem,nije mi jasno sta si se napalio sad si ti kao neki king,a? Aj cuti bolje nego sto lupetas,nemas nikakvog dokaza ili nesto da izneses nego pricas bajke,jel ti to mama cita za laku noc.
pilgrim, tacno je sve sto si rekao,u svemu se slazem.I bolje je sto su se sklopili ericsson i sony,napravili su odlican sklop,ja ne znam ko pravi najbolje playere,mp3,dvd,divx,televizore,kamere,foto aparate... i mnogo drugih aparata,naravno to je sony.A sta nokija pravi gume za automobile
pilgrim, tacno je sve sto si rekao,u svemu se slazem.I bolje je sto su se sklopili ericsson i sony,napravili su odlican sklop,ja ne znam ko pravi najbolje playere,mp3,dvd,divx,televizore,kamere,foto aparate... i mnogo drugih aparata,naravno to je sony.A sta nokija pravi gume za automobile

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...