w880 vs ipod nano 2gb

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Video sam cenu....Koji bezobrazluk... :x :x Sta je josh najbolje...neka nam skinu tj opeljese paket i ne daju memorijsku...U fazonu ne ide uz njega na nasem trzistu...Ko svi oni silni K800 preko Telenora koji su isli bez a lepo pise da se uz original aparat dobija 64mb M2 :x :angry:

Nego zadrzi ti svoj K800...Veruj mi smorice te mp3...ko i mene...A ja svaki dan putujem po 2 sata na faks u NS...E da uzmi shuffle ako ti je do muzike...Uporedjivao sam zvuk sa dobrim sluskama na Sony-ju kojeg imam i na njemu...Mogu ti reci da je Sniffle 8) mnogo glasniji i sasvim OK,,,,A i ovo cudo od w880 nece mu pasti cena ni za 6 meseci garantujem....A i licno ne svidja mi se,,,,volim velike ekrane...Brate da vidim sta kucam
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Kako nekog moze da smori mp3??? Jedino ako ne zna da ubaci nove pesme pa stalno vrti jedne te iste... :lol:
A sto se tice cene... mislim da ni ne treba komentar... 6 meseci :lol:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Akki, hehe moj drug na mp3 od 512mb vrti sve iste pesme evo vec 3 meseca :lol: i nisu ga smorile :lol:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

E sad zna zašto ne volim SE. Pa ja ovako nešto odvratno baš davno nisam video. Nije da mi je dizajn sve u životu, ali s onakvim dizajnom može neznamkakav da bude, al' džaba. I to još za one pare :o :o :o
Sine Lulle, nadam se da se nećeš zeznuti. Tj. što reče moj ne baš preterano omiljeni lik: "...ništ' ja tu neb' diiiroooo..."!

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Volim da probavam nove stvari...Smejacete se ali jedva da imam 1gb muzike na kompu...Verujte na mp3 imam raznih budalastina koje ni ne slusam nego samo skip kada dodjem do njih...
EEEE...sto ne izadje nesto kao w900 samo da nije svivel...tj da nema kvarlivih delova/flat kablea i mehanizama....E to je bio fon w900...Ne bi mi smetao opet onoliki telefon..moze i veci samo da ima ono sto je w900 imao...
Nego ovaj w880 me nece videti garant...K550 je jos i najbolji iz cele nove serije...kad se i mom bratu svidja a taj covek nije promenio fon vec 4 godine...a pun kesha
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

skupio sam 120e i lepo mi ide skupljanje,ali me brine punjiva baterija na ipod nanou(odustao sam od sanjse-glomazna je),koliko traje baterija,pre nego sto crkne(inace u igri je i creative zen v plus,zbog radija i line-in(nano je 167e,a zen v 172e),steko sam utisak da kada dodje do crkavanja baterije,bolje je imati nano nego zen v(cini mi se da je bolja podrska,ako se o njoj kod nas moze i govoriti
tog problema nema kod w880 ali cena mu je sitnica,i odlucio sam da se ne odreknem k800,necu ja mozi bez te kamere,sada je intenzivno koristim,slikam pejzaze i svasta jos
nokia c7

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Li-ion baterije imaju vek zivota 300-500 punjenja a vremenom stare i gube kapacitet pa crkavanje odnosno znatno slabljenje mozes ocekivati za neke 2-3 godine,zavisno koliko ga budes koristio ALI... Apple je odlicno softverski opremio svoje plejere,tako da se baterija samo dopunjava po potrebi i elektronika baterije to ne smatra celim ciklusom,tako da ce ti stvarno dugo trajati jer je tako produzen zivotni vek zasnovan na broju ciklusa punjenja!!
Pozdrav 8)

Odgovori