N80 vs. N73 vs. N91 sta mislite???
ja sam koristio pre N73 N80 i sve je zivo krckalo a slajder je toliko klimav da ne bih dao za takav telefon ni 200evra... tako da govorim iz licnog iskustva a i nemam potrebe da nekog lozim ko majmuna da krcka ako ne krcka... telefon je smekerski i ima ok funkcije ali lose je upakovan i to je to... pozz 

- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Opet ja da pitam "čemu?"Stefa_91 napisao: Pa nek se jos neko ukljuci u diskusiju!!
Rupu na saksiji otkiti nećeš.
Većinu "pro" ili "contra" za ova 3 modela su ti već naveli.
Mnogi su samo glasali,22 za N73,7 za N80,4 za N91 ne moraju i da pišu eseje da bi ti bio zadovoljan

Izbor telefona je stvar ličnog ukusa,skupa potreba i želja onoga koji kupuje telefon prvenstveno!
Šta bi ti još želeo da saznaš?
Tj zašto se dvoumiš?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
@stefa_91: ma sta bre tolika dilema oko necega gde ne treba mnogo da se bira. Uzmi n73 i bicesh super zadovoljan, telefon je odlican, dobicesh i vishe od onoga sto si ocekivao, a posle kada budesh nekada imao priliku da cackash n80 videcesh da se nisi prevario.
POzz
POzz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Ok onda je moja greska! Nego nidje u exif-u nijesam procitao da pise da je koriscen macromod pa sam pomislio da si mozda zaboravio a sama slika izgleda da je van fokusa, ali izgleda da je to do kamere sto samo potvrdjuje superiornost n73 u odnosu na n80(bar sto se tice kamere).
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Mogu samo da ti kazem da je moje dosadasnje iskustvo (5 meseci) sa N91 da je odlican fon, nenadmasan zvuk, odlicna kamera (osim uvece jer nema blic), stabilan softver, brz procesor, 4Gb memorije, wifi, odlicna konstrukcija. Glavna mana mu je slab spoljasnji zvucnik. I eventualno tezina ako ga nosis u kosulji.
Od ova druga dva bih pre izabrao N80, jer mi N73 deluje kao da je jeftine izrade - kao igracka, mada priznajem da je kamera sjajna, a i ekran.
Od ova druga dva bih pre izabrao N80, jer mi N73 deluje kao da je jeftine izrade - kao igracka, mada priznajem da je kamera sjajna, a i ekran.
Motorola Moto G
Glasao za n80... ima sustinsku, veliku prednost a to je wifi... ima ekran ogromne rezolucije i slajder je, a ne ciglica kao n73...
Prednosti n73 su cista sminka i nista vise od toga (veci ekran, ali manje rezolucije
, kamera sa autofokusom, nazovi stereo zvucnici)...
pricati o nekom stereo zvuku sa tim minijaturnim zvucnicima na mobilnom po meni je glupost...
a i n80 se sasvim lepo cuje... u kamerama razlika je u nijansama, a i tel. nije fotoaparat...
nadalje n80 dosta manje i zrachi... a procesore imaju iste ako se ne varam...
n91 ne bih komentarisao jer se nisam susretao sa njim...
Prednosti n73 su cista sminka i nista vise od toga (veci ekran, ali manje rezolucije

pricati o nekom stereo zvuku sa tim minijaturnim zvucnicima na mobilnom po meni je glupost...

nadalje n80 dosta manje i zrachi... a procesore imaju iste ako se ne varam...
n91 ne bih komentarisao jer se nisam susretao sa njim...
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
ilkebgd, u temama o n70, n73, postoji kontinuitet - nije bilo prekida od 2 godine. Karakter tih tema je drugaciji - postavlaju se i nova pitanja i problemi. Teme o poredjenju modela imaju svoj "rok trajanja". Originalna dilema je vec davno razresena pa nema vise potrebe da se dodaju novi komentari.
Ako nekog zanima neki od ovih telefona pogledace odgovarajuce teme u Nokia podforumu.
Ako nekog zanima neki od ovih telefona pogledace odgovarajuce teme u Nokia podforumu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB