araphel, nećeš se pokajati. Nikad note 2 ne bih prodao da mi se sa veličinom uklopio. Jeste plastika, ali se ne greje (da ponovim ponovo po ko zna koji put, plastika se manje greje od aluminijuma itd. htc se ugreje da ga jedva držiš u ruci). Ono što mi se sviđa kod samsunga je što sve uradi veoma veoma dobro. Nije kao htc, nešto uradi odlično a masu stvari zezne, ili kao apple, ovo je odlično ali boja spada ili se guli. Šta da kažem o note 2, wifi signal iz mog stana hvata 7 spratova ispod, tačnije izađem ispred zgrade. Ceo fon je tako kvalitetno odrađen.
luca, nema brige za update, pa S2 i dalje ima update, nije ti to LG ili Moto
miodrage, nije moguće da svi greše a samo si ti u pravu, tvoj mračni saputnik previše te mrači. Ja ti sve praštam kad pređeš na droid (doćiće taj dan kad tad, nikad ne reci nikad), naravno da ću te zezati dok ti dupe ne pomerim, mora jbg, al bićeš slobodan i moći ćeš konačno sa telefonom da radiš šta poželiš, i da prčkaš po sistemu, da imaš sve aplikacije koje su ti potrebne... ma samo kad m$ izbaci svoj WP fon pa se nokia naljuti jer se zapostavljaju ostali i pređe na droid, prećićeš i ti