Koji tablet kupiti?
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Re: Koji tablet kupiti?
Najverovatnije ce odluka pasti na Samsung Galaxy Tab2 3110. Kupicu nov uredjaj sa garancijom. Ipak mi on uliva najvise poverenja a i cena je vise nego povoljna. Da li je razlika u procesoru izmedju njega i p6200 velika pre svega mislim da li se primecuje u radu?
pratim ih ovde, svakodnavno, to mi je kao bolest
uvek naleti pokoji p6200 povoljno, preko su sad jeftini, pa dodju jeftinije u nabavci, a i ima ih dosta sa telenora

::luv phonez::
Meni je P6800 zapao za oko ali sto se prakticnosti tice, za moje potrebe, Note ili S3 bi mi bolje legli.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
meni je prvi tablet bio galaxy tab p1000. imao sam ga neka 3-4 meseca 2011te, sve do leta kada sam ga prodao jer me je pomalo tada smorio. ubrzo sam se pokajao, ali je uleteo ipad prve generacije, koji je zaista bio prelep, odlican za surf, ali gomilu svakodnevnih stvari nisam mogao da odradim bez peripetija. posto svakodnevno skidam neke filmove i epizode serija, to sa ipadom nisam mogao, borio se non stop sa plejerima, podrzanim formatima, jailbreak mi se nikako nije dopadao i skrnavio mi je izgled masine, malo po malo otisao je i on. sada ne mogu da zamislim dan bez tableta, vucem ga svuda, napravio sam mu navlaku od sivog materijala za trenerku, tj od nogavice
i vucem ga stalno gde god mislim da ce mi trebati. koristim i opciju poziva, naravno samo u zatvorenom prostoru, jer zaista izgledam kao debil sa ciglom uz glavu, vise taj broj koristim za sms i 3g net kada sam napolju, naravno, jer nema svuda wi-fi signala, sto je i normalno. e sad, da li neko voli ekran od 7, 8.9 ili 10 inca, to zavisi od ukusa, toga da li ce ga cesto nositi negde sa sobom, kvaliteta vida na samom kraju. znam samo da mi bas mnogo znaci, veze se covek tako ponekad za gadgete i tu nema spasa 

::luv phonez::
Prvo sam hteo note 2, a sada sam se nesto nalozio na tablet.
Otisao sam od nexus 7 do note 10 koji podrzava pozive
Kazu da ce note 3 da ima preko 6" ekran, sad koliko je to tacno... ali bi bio na samoj granici telefona za klasicnu upotrebu, meni taman. Glupo mi da vucem 10" na fax (i 7" mi veliko), a tablet mi nije zgodan ni u prevozu, da te napadne neko
Vidim da cu na kraju da sacekam note 3, taman da mi trenutni telefon malo zastari. Kad bolje razmislim verovatno je glupo da trenutno bacam pare.
Otisao sam od nexus 7 do note 10 koji podrzava pozive

Kazu da ce note 3 da ima preko 6" ekran, sad koliko je to tacno... ali bi bio na samoj granici telefona za klasicnu upotrebu, meni taman. Glupo mi da vucem 10" na fax (i 7" mi veliko), a tablet mi nije zgodan ni u prevozu, da te napadne neko

Vidim da cu na kraju da sacekam note 3, taman da mi trenutni telefon malo zastari. Kad bolje razmislim verovatno je glupo da trenutno bacam pare.
- DrBrMr
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
- :: nokia e7
- :: nokia 6630
Pazario, konačno! Uzeo sam nexus7 3G 32GB preko Vip-a uz najmanji paket, iskoristio ekomotivaciju da smanjim račun za 5k, tako da sam više nego zadovoljan 

cestitam na kupovini, i meni je to bio neki najuzi izbor...
napisi par utisaka ako te ne mrzi
napisi par utisaka ako te ne mrzi

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
DrBrMr kolega ako uspeš na datom modelu da pokreneš wifi tetering slobodno napiši kako si to uspeo.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Cestitke i od mene,i zeleo bih da ako mozes za neki dan da odradis review mali.. 

- DrBrMr
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
- :: nokia e7
- :: nokia 6630
Hvala na čestitkama:) Za sad sam više nego zadovoljan skoro da uopšte i ne sedam za desktop jer ga vučem svuda sa sobom po kući, sve radi i izleda jako lepo, intuitivno, skoro momentano sve otvara, nema kočenja. Baterija mi traje oko 2 dana, a stalno nešto gledam ili čitam na njemu (mail, skype, surf,yt, fb, igrice, dosta stručne literature u e formi), ispostavilo se da mi dijagonala od 7" sasvim odgovara. Baterija se puni se oko 5-6h. Eto toliko od mog review-a, budući da sam isključivo koristio symb pa dok ne uđem malo više u "štos" sa androidom ne bih preterivao
Koga šta interesuje neka pita a ja ću se truditi da isprobam i javim utiske.
VeNoM, nisam pokušavao da pokrenem wifi tetering, jer koliko sam shvatio trebalo bi da odradim root (sačekaću još koju nedelju
), a i paket koji koristim je od 1Gb.
Još jedna mala opaska na hardver, mada mi se čini da sam pročitao na nekom forumu za taj "problem"-manu, na mom modelu na sredini leve ivice rama, otprilike gde je slot za sim karticu, isti neznatno živi i čuje se krckanje. Meni naručito ne smeta jer ne utiče na sam rad tableta, ali opet...

VeNoM, nisam pokušavao da pokrenem wifi tetering, jer koliko sam shvatio trebalo bi da odradim root (sačekaću još koju nedelju

Još jedna mala opaska na hardver, mada mi se čini da sam pročitao na nekom forumu za taj "problem"-manu, na mom modelu na sredini leve ivice rama, otprilike gde je slot za sim karticu, isti neznatno živi i čuje se krckanje. Meni naručito ne smeta jer ne utiče na sam rad tableta, ali opet...

Pozdrav.
Razmisljam da kupim tablet sljedecih specifikacija: 10inchi ekran, hdmi, usb, card reader, minimalno 8 sati baterija, za nekih 250-280 eura. Posto imam mogucnost da ga nadjem u SAD, gledao sam par modela ne bestbuyu, medjutim slucajno naletih na ovaj model
http://www.eklik.rs/Asus-tablet-Transfo ... 81868.aspx
Koliko je isplativa kupovina? Da li kupiti njega ili ipak ici sa nabavkom vani. Po specifikacijama na papiru meni bolji tablet ne treba. Koristio bi se primarno za surf, citanje, gledanje videa (hdmi must have). Ima li neko iskustva sa ovim ili slicnim modelom? Kako se ponasa ekran, steka li i to? Svi prijedlozi su dobrodosli.
Hvala
Razmisljam da kupim tablet sljedecih specifikacija: 10inchi ekran, hdmi, usb, card reader, minimalno 8 sati baterija, za nekih 250-280 eura. Posto imam mogucnost da ga nadjem u SAD, gledao sam par modela ne bestbuyu, medjutim slucajno naletih na ovaj model
http://www.eklik.rs/Asus-tablet-Transfo ... 81868.aspx
Koliko je isplativa kupovina? Da li kupiti njega ili ipak ici sa nabavkom vani. Po specifikacijama na papiru meni bolji tablet ne treba. Koristio bi se primarno za surf, citanje, gledanje videa (hdmi must have). Ima li neko iskustva sa ovim ili slicnim modelom? Kako se ponasa ekran, steka li i to? Svi prijedlozi su dobrodosli.
Hvala
- gdrazen
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
- :: SG NOTE 1 N7000
- :: SG NOTE 2 N7100
Ljudi planiram da uzmem tablet sa cijenom oko 150e...znaci 10-ak e gore dole.
Tablet treba da radi pod androidom i da ima GPS.
Razmisljao sam o Prestigio Geovision 7777, ali negdje nadjoh da i nije bas neki uredjaj.
Ima li sta u toj cijeni bolje, ili tih karakteristika a jeftinije??
Tablet treba da radi pod androidom i da ima GPS.
Razmisljao sam o Prestigio Geovision 7777, ali negdje nadjoh da i nije bas neki uredjaj.
Ima li sta u toj cijeni bolje, ili tih karakteristika a jeftinije??
Imas Galaxy Tab P1000,polovan naravno.Mislim da je u toj ceni best buy.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
gdrazen, kada si rekao tu cenu,mislio si na nov uredjaj ili polovan.Jer za te pare,neces bas naci neki "kvalitetan" nov,ako se tako moze reci.Mada ti kada ga kupis on ima garanciju i bilo sta da mu se desi odneses ga na popravku i briga te.Ja sam dosta tableta vidjao tu oko 10-15k dinara,ono po specifikacijama su odlicni,nema zamerke,e pitanje je kako ce se pokazati u praksi.Ne mogu tacno da se setim,video sam odavno u "metro" katalogu neki tablet uredjaj za 9k dinara,specifikacija je tada bila ono sasvim zadovoljavajuca,ali zato naziv firme sam prvi put tada video...
- gdrazen
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
- :: SG NOTE 1 N7000
- :: SG NOTE 2 N7100
Isao bih na nov uredjaj. Ovaj prestigio mogu uzeti za cca 150e sa garanciom 2 godine...
Pa ako ides na nov,a samim tim imas i garanciju dve godine,onda ako neko kojim slucajem ne preporuci neki bolji od ovog,onda lepo uzmi ovaj i uzivaj...Za te pare ne verujem da ima bolji...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 21:34
- :: S3 Neo duos
Одг: Koji tablet kupiti?
A šta je s onim jeftinim Asusom od 16000 dinara, čini mi se da sam ga krajičkom oka vidio u ComTrade radnji u Ušću ili Delti? To bi trebalo da je neki oslabljeni Nexus 7, samo je pitanje koliko oslabljen.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Mozda da pogledas i Acer Iconia Tab A100.....sasvim solidan tablet...ja ga imam i bas sam zadovoljan sa njim...
Huawei