fannY, Ako se troumis izmedju S4,G2, i xperie Z1, ja bi isao na xperiu Z1, dobio sam fon na poklon, ubija koliko je brz, dok je ekran odlican, nema isprane boje.
^što se tiče Z1 ja sam se baš razočarao u kvalitet ekrana, model koji sam čačkao u VIP-u je bio očajan kada se uporedi sa ekranom na LG G2, ne znam zato je sebi Sony dozvolio takve propuste, neki modeli imaju dobar ekran, a neki zaista očajan.
Ja mislimd a sam definitivno prelomio u pravcu Asus TransformerBook T100 - ovo je uredjaj koji ispunjava moje kriterijume skoro u potpunosti (nema samo cellular konekciju), ali cu na tome jos da poradim
Layne_Staley napisao:Meni su, iskreno, tableti beskorisni... Al dobro, ljudi vole...
Meni je npr tablet izuzetno prakticna stvar. Posle celog dana na poslu ili u autu, najmanje mi treba jos da sedim i kod kuce da bih prelistao dnevne portale i forume. ovako uzmem tablet, legnem u krevet i lagano - prakticnije i lakse od laptopa
miodrage je napisao: Samo je mrtav Android dobar Android ;)
upravo je i meni to najveca prednost tableta... lagan je, nosis ga gde hoces... ne mogu da vucaram laptop svuda, na neki put, more, vikendicu itd... a i baterije su dosta jace, ekrani bolji... touch screen za razliku od laptop-a itd itd...
jedina mana je to sto su cellular modelima nabili cene i po 150e vise za razliku od istih wi fi only modela...
Pa dobro.. Meni na laptopu baterija traje 6-7 sati koriscenja, trackpad je kao touchscreen, tanak je, lagan, nije mi problem da ga nosim gdegod
E sad u krevetu ok, ali ipak za moj ukus tablet je suvisan
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Baraba, malo sam aludirao na to, al reko da ne budem opet trol i spamer
JA razumem u potpunosti i miodraga i luca.. Ali meni jednostavno tablet ne predstavlja neki wow uredjaj.. Lakse mi je da otvorim laptop i uradim sta zelim (ionako je stalno pored mene), osim ako to nisu novine ili tapatalk ili etc..., za to mi je sasvim dovoljan telefon..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Kako kome i kako zbog čega, meni je recimo fenomenalan uređaj jer ne moram u inostranstvo da nosim laptop od 3kg već mi je tablet od 300g sasvim dovoljan. Recimo let nisam ni osetio - malo serije, malo knjiga, malo nešto treće i eto mene na aerodromu, sleteo... Svakako to može i na telefonu ali je ipak ovako daleko udobnije. Znači ko provodi dosta vremena kući možda mu i nije toliko potreban, ali ko malo više putuje - sjajna stvar.
Tako je.. Svakome po potrebi.. Ne kazem ja da bi mi smetalo da imam jedan samo kaZem da ne bih odvojio toliki novac za tablet, pre bi kupio nesto dr.. Ali opet, to je moje misljenje
Dilema,do Nove Godine planiram tablet da kupim...ovako,moj neki izbor se sveo na sony xperia tablet z i lg g pad 8.3....moram iskreno reci,da me lg g pad privukao najvise zbog cene...nov kosta 290e...e sad opet...se razmisljam...nznm...
Sta vi kazete....
Lg g pad bi.naravno.kupio novi...a sony tablet z bih uzeo polovan...jer ipak mi se bas ne daju tolike pare za sony tablet...opet...sta znam....
bata bogdan, oba tableta su odlična. Ako ćeš tablet više koristiti kod kuće možda je bolja opcija Xperia. Međutim ja bih pre uzeo novo, a i mislim da je veličina LG-ja idealna za tablet.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Namena tableta mi je ono,vise kuci da koristim...eventualno ako negde idem bih ga nosio za sobom....mada,velicina LG mi vise odgovara...a sad...sony mi se vise svidja,ali je naravno i skuplji i naravno vecih dimenzija...opet,blagu prednost ja dajem za LG...jer bih ipak uzeo nov uredjaj u mediamarkt....uz to i garancija itd....ostaje i dalje dilema.... sta uzeti....
Od danas sam ponosni vlasnik Acer-a w700, svako ko razmislja o njemu iskrene preporuke dajem. Masina je bukvalno zver i full win mi dodje kao preporod posle Asus transformer Prime-a.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.