Nokia N95 vs SonyEricsson K850..

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

AleXx napisao:ma kakva nokia n95, glasam za SE k850i, a inace sam fan sony ericsson telefona. nikada ne bi kupio tu neku nokiu :x
za ovakvu poruku treba zabraniti pristup 4umu i njegovoj deci..

malo sale posle ovog dubokoumnog razgovora..

:P :lol: :D
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

jaaaaaa
Banned
Pridružio se: Čet, 29. Nov 2007. 04:25

Post od jaaaaaa »

daj vi se svadjate a jos skoro niko ih nije zapravo licno uporedio ja imam n95 a moj najbolji drug k850 i i svi tvrde da je moj bolji ajde nadjite na netu video rotateme nokmote i moving ball pa mi se javite ja imam rotateme i moving ball a nabavicu i nokmote kad ce to moci k850 to mogu damo n95 iphone i jos par telefona iz nserije(n82-e to je telefon sa kojim moe n95 da se poredi!!!!!)ja sam juce nadogradio software i slusao sam 3 sata muziku sat vremena igrice i oko pola sata na net i gps i jos nije ni jednu crticu istrosio!!!a doibije se i ngage aplikacija!!!pogledjajte pa se javite i kudite ga tek onda!

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Vecito isti problem,poredjenje dumb i smart telefona.To su potpuno razliciti telefoni i ne mogu se porediti.Mogu se porediti neke opcije(da li je bolja kamera na ovom ili onom ili zvuk)ali smart telefoni su mnogo kompletniji i za mene su uvek bolja kupovina.Posto me kamera ne zanima mnogo pre bi kupio i N81,E65,N73 od k-850.
LG G2 Black,16GB

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

ja sam komotno mogao da uzmem n95 ali sam se odlucio za k850,zato sto mi aplikacije na n95 nisu potrebne alizato jesu dobra baterija,kvalitetna izrada,brzina i monoblok,a to n95 nije mogao da mi pruzi-ovo znam iz licnog iskustva zato sto sam fon koristio pra dana(od buraza jos letos)
kamere su tu negde,vredi cekati sledecu verziju firmwera koja bi trebalo da donese neka poboljsanja(uvak tako bude) pa uporediti sliku sa n95 i sliku sa k850-u najgorem slucaju za k850 mogu da budu istog kvaliteta,video mi je super na k850,na komp nemam naviku da gledam video,cak ni sa fotoaparata i kamere
ova 2 fona kupuju ljudi sa razlicitim potrebama i imaju razlicite vrline,zajednicka im je recimo samo vrhunska kamera
nokia c7

Odgovori