Sta preporucujete...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Naravno da ces uzeti sta hoces(mada se tesko mozes odluciti).Ja ne znam sta ti hoces i ne zabranjujem ti da se divis a ni da kupis sta hoces(niti mogu,niti zelim a nisam rekao da sam najpametniji)samo mi je smesno da se neko divi specifikaciji.To su samo brojke i slova.Ja prvo skocim pa kazem hop ili prvo neka izadju pa da vidimo.Dobro pamtim a ako se podsetis malo videces odusevljenje specifikacijama pre izlaska mnogih telefona da bi posle 3 meseca koriscenja pocela razocaranja.
Reci,gde sam ja napisao da w960 i p5 nisu dobri?Sta ima da hvalim?Slike na sajtu sam pohvalio i rekao da mi se svidjaju ako su odgovarajuce.Specifikacije w-960 su ok a za p5 sam rekao da sam ocekivao vise sa obzirom da je to model koji nece jos dugo biti u prodaji.Do sredine iduce godine bice mnogo slicnih modela a ovo je top model SE.A ako se pojavi kada ti kazes,sve to pada u vodu,telefon je vrh i izvinucu se na ovim komentarima.Ako neko zna kada izlazi zasto ne objavi,pa nije to strateski bombarder ili neka nova bomba.(briga 500 000 zaposlenih kad izlazi p5 kao da im je to jedino vazno).U svim casopisima koje sam procitao nigde ni reci da ce se ovako nesto pojaviti u ovoj godini.Mozda ipak treba da kupim naocare 16 novembra ako ga ne vidim na sajtu ili mi Spyker ne dojavi.Ima jos 7 dana.Uzgred,proverio sam pp i nema nista.Ili si ljut ili pricas napamet.
LG G2 Black,16GB

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Niti sam ljut niti pricam napamet, ja samo kazem onako kako je receno na nezvanicnom se forumu, na kome je clan i Eldar, i lepo pise da je predstavljanje novih telefona tada i tada, ja sam to isto ovde napisao... Ako nije tako, oni su krivi za davanje pogresnih informacija, a ja za sirenje istih, ali recimo pogledaj novi w880, do juce niko nista nije znao, i odjednom se pojavi, sa ok specifikacijom i super izgledom :)
iPhone + CX300

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ne znam sta te odusevljava na ovom telefonu a nije problem to da li si pogresno preneo ni da li si u pravu ili ne ,vec tvoja ishitrena reakcija ako neko napise nesto suprotno od tebe.Odmah je on -coravac,nokijas,pametnjakovic,da ne pominjem bas sve izraze.To nije lepo. Ako se tebi nesto svidi ne mora i meni i obratno.
LG G2 Black,16GB

Odgovori