n95 8gb ili Samsung i8510 INNOV8 8GB
Moj predlog je da menjaš ( e sad svako ima svoj ukus ) prvenstveno zbog bolje izrade , a ako ti je do hakovanja u tom slučaju sačekaj pa kad saznaš da je moguće hakovanje. U svakom slučaju po meni je N95 obična i 8GB ružna dok je po meni innov8 mnogo lepši i ne bi mi bilo žao da nosim toliku ciglu kad bih imao para   jer mi je prvenstveno dizajn bitan
  jer mi je prvenstveno dizajn bitan

jer mi je prvenstveno dizajn bitan
  jer mi je prvenstveno dizajn bitanNokia Lumia 630
						- Sensei
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Po meni licno ne isplati se se ta zamjena...ali ako bi cisto da imas novi telefon, jer ti je stari dosadio, mijenjaj, ali opet znaj da neces dobiti mnogo(skoro pa nista) u odnosu na stari...
Mirko BGD, nije nikakav problem instalirati aplikacije uz pomoc sertifikata, tako da ti samsunzi se itekako ubrajaju u smartphone-ove!

Mirko BGD, nije nikakav problem instalirati aplikacije uz pomoc sertifikata, tako da ti samsunzi se itekako ubrajaju u smartphone-ove!

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
						ja bih samo da pitam jos nesto , kad bi poredili ova dva fona u dva sengmenta koji ima prednost, a to su baterija i rad navigacije...ostalo je sve napisano, znaci samo kojem duze drzi baterija i na kojem bolje radi navigacija ? 
ako moze i poredjenje zvucnika, od ljudi koji su se sreli sa oba...jer se testovi rade kad izadju, posle se obnavlja softver i sve dolazi na svoje mesto...

ako moze i poredjenje zvucnika, od ljudi koji su se sreli sa oba...jer se testovi rade kad izadju, posle se obnavlja softver i sve dolazi na svoje mesto...