Do 270 eura?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
tombraider
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 21:51

Post od tombraider »

Jedina mana po meni kod nokie 6600 jeste, slab zvuk (ali ne ocajan nego dosta tih), kratko trajanje baterije i nedostatak FM radija. Imam ga tri meseca i jako sam zadovoljan njime. :P
Ukoliko ti ne smetaju navedene mane (subjektivno misljenje), kupi ga slobodno neces zazaliti.
Ostale telefone koje si naveo nisam koristio, tako da ti ne mogu dati adekvatne
informacije.

Pozdrav

Rigobert
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 28. Jan 2005. 19:48

Post od Rigobert »

Ne znam za Bluetooth adapter ali razmisli i o citacu pisacu mem. kartica . Bolje je resenje ukoliko prebacujes vecu kolicinu fajlova ,jedino ako te mrzi da se cimas sa vadjenjem kartice .Svakako najbolje resenje je kombinacija ova 2 .:P

Rigobert
Novajlija
Novajlija

Post od Rigobert »

1.Prvo ono najvaznije Da :P Menja se boja(pozadina) pri promeni teme. :P
2.Koliko ja znam kamera na 6230 je dobra otprilike kao na 6600 medjutim 6600 ima Symbian vidi 4.
4.Symbian nije nimalo bez razloga toliko hvaljen :P Covece mos da radis skoro sve sto ti padne na pamet :P Na primer (posto si 90 i verovatno imaš tako nekog glupog ortaka,nemoj se vredjas ja sam 88 :P ) dodje ti ortak i počne se hvali kako može da snima klip 15 min na svom neko fancy telefonu ,a ti skineš Cam pro i snimaš kolko oćeš.

misko2005
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Jan 2005. 21:44

Post od misko2005 »

1. Strava strava strava
2. Ok
4. Da,svi moji ortaci su glupaci... ozbiljno. Da ih pitas sta je Symbian rekli bi sta lupas.

Znaci mob je stvarno super... :)
Kupujem u marti,tu pocetkom,mozda 10-og ili tako....

E a dali moze kad se mob poveze sa kompom preko BT da se veza prekine ili pukne bez mog prekida?
Znaci nesto slicno ko na dial-up.... :)
I jel bolje BT ili IR?
Koje su mane/prednosti?
I have nothing to say...

Rigobert
Novajlija
Novajlija

Post od Rigobert »

Može pri prenosu većih fajlova zato sam ti preporučio čitač pisač mem. kartica.Svakako je bolji bluetooth-brži prenos podataka,možeš sa veće udaljenosti
da prebacuješ podatke.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ha....pa bolji je BT...dosta brz...prilichno pouzdan....
A IR je smrt..prvo dok ga povezesh..pa onda nikad ne znash kad ce da ti pukne...pa ovo pa ono...
Veruj mi bolje ce ti zivci proci ako uzmesh BT..... :mrgreen:

misko2005
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Jan 2005. 21:44

Post od misko2005 »

Da li kad utaknem slusalice i pustim mp3,da li se cuje na slisalicama i zvucniku ili samo na slusalicama??? Posto sam na nekim forumima cuo da se utakanjem slusalica ne iskljucuje zvucnik nego se zvuk cuje na oboje....

Ako se cuje i na jednom i na drugom,da li ima neki program ili nesto da se podesi da bi se culo samo na slusalicama?

:)
I have nothing to say...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne...zvuk se chuje iskljuchivo na slushalicama..... :wink:
A i nisam ni video da neshto moze da pushta istovremeno na slushkama i zvuchniku.... :roll: :mrgreen:

Odgovori