Nov telefon do 400-500e...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Post od ..::Bobby::.. »

imao sam iphone pre mesec dana pa sam menjao za e71 ta promena mi je super pala...a iphone i omnia nisu ni slicni aparati.iphone sminka,omnia je ozbiljan telefon,jedino im je slcno to sto oba imaju touchscreen...ne znam,omnia ili innov8...omnia je taaaako lepa! 5mpx je sasvim ok.jedino sto ne znam da li je spora? :roll:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

uhhhhh omnia ozbiljna ajde nemoj se zavaravati.

Protiv:

Prvo omnia ima malu rezoluciju za tu velicinu ekrana pa se vide pixeli.
Drugo touchscreen je lepo spor i ne reaguje kao na HTC telefonima ili Xperiji.

Za:

Po meni jedino sto vredi jeste onaj scroll koji ima i xperija jer je praktican.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

iPhone daje problem sto ima mnogo bolji TS od ostalih telefona. Ako je iko STVARNO koristio iPhone (kada kazem stvarno, znaci neki duzi period, kao primarni teleon itd, dakle da se navikao), svi ostali TS telefoni ostavljaju jako los utisak. Bio sam bas u TC Usce, i mogu da se probaju innov8 i omnia, stoje jedan do drugog, omnia ima uzas ekran, ali ja ne mogu da ocenim da li je to normalan ts (koji mi je odvratan zbog visokih standarda iPhone-a) ili je los, zaista ne znam...
iPhone + CX300

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

..::Bobby::.., a da li si razmisljao o nekom htc, tacnije htc touch pro? i touch i tastatura i solidna kamera od 3,2mp. kvalitet izrade vrhunski, windows mobile, mnostvo aplikacija... i nema ga skoro niko...
::luv phonez::

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Spyker, da uzmes da koristis HD nekih 10-tak dana odusevio bi se kako je odradjen, ja sam koristio skoro ovaj novi 3g i nekako mi je lagovao. Zato mi se svideo WM jer moze sve ali bukvalno sve da se namesti.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Post od ..::Bobby::.. »

pa meni su svi wm aparati "ozbiljni" telefoni.A da ja mozda zaista uzmem Touch pro ili HD...ali ta omnia mi stvarno izgleda super. :?

Odgovori