Telefon sa odlicnom kamerom.

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Achilles, ja sam ti lepo rekao da u Nisu na crnom mogu da se nadju za nekih 270 eura. Takav telefon se prodaje kao nov sa garancijom te prodavnice uglavnom od 6 meseci. Tako da su to nekih 20 eura.
Da sam ja hteo da dam za nesto 350, a nasao ga za 270 istog trenutka bih otisao i kupio.
Za 250 nov mozes da nadjes preko oglasa (i to tesko).

Achilles
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Maj 2009. 18:02

Post od Achilles »

Znaci nisu cene te koje pisu da jesu? Pa tako recite. Pogotovo sto ovde pise da je update-ovano na danasnji datum... i to kod 15 prodavaca.

Jer ja sam gledao na 3 razlicita sajta, i svuda je cena bila preko 350 evra.

@jerkann

Ja sam mislio da taj telefon kosta koliko pise ovde na mobilnisvet.com (350 evra). Jer kapiram ogroman je sajt, valjda koliko toliko update-uju. Ja nisam ni video nigde da kosta 250 evra. Razlog zasto sam rekao malo pre "ako ga nadjem za 250 evra", je zato sto su meni iznad napisali da taj tel kosta sad oko 250E (i to dva razlicita lika). I ja samo pitam gde to, jer gde god pogledam, i na drugim sajtovima, svuda je preko 350.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Achilles, ove cene na MS su malo ne reprezentativne jer kada nazoves odredjenu prodavnicu cene se ne poklapaju.
Sto se tice nize cene moguce da je to u prodavnicama koje nisu zvanicni saradnici Nokie i jedino da ti neko javi na PP koja je prodavnica u pitanju pa da odes i proveris licno.

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Achilles, cene nisu dobre, veruj. Pazari N82 i nemaš frke :D
Nokia 5800XM

Achilles
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Achilles »

E fala to zelim da cujem lol. Sada je subota posle 15h, ne mogu ni da zovem da proverim.

Sada me zivo interesuje koliko kosta 6220 classic... jer ako je on ispod 200 evra, mozda je to odlicna kupovina lol ... mada ako je n82 ispod 300 evra, to cu kupiti 90%

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Achilles, 6220c je oko 200e,n82 oko 260-270e,n79 - 280e,n95 -280e,n95 8gb oko 310e....itd
Za n82 imas jako povoljnu ponudu preko mts-a,gde ga dobijas za 13k dinara uz mix1000 tarifu (325 min + 325 sms),sa 2 godine ugovora i 2 godine garancije na sam aparat!
D500&E71

Achilles
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Achilles »

Sto se kupovine preko mts-a, ja koliko vidim nema vise te akcije. Jedini nokijin telefon koji nude je Nokia 1680.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Achilles
Зовни Алфа копи или Мобис или неког другог ко даје телефоне уз Мтс постпејд.
Они имају много већи избор него сам Телеком.
Слобода или смрт

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ili idi na Mondo forum i potraži dilersku ponudu za mesec jun ( ako još nisu napravili, pogledaj za maj ) i videćeš da je ponuda kod dilera veća ( pa i kod samih uvoznika )
Nokia Lumia 630

Achilles
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Achilles »

Ljudi, interesuje me jel ima neki slider sa xenon blicem? Kako istrazujem, sve vise sam zaintrigiran... mnogo su mi lepi slideri.

Za sada sam nasao samo G810... i iskreno slika ne moze ni da se poredi sa N82 u malo mracnijim prostorijama.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Slide + Xenon : Sony Ericsson C905, Samsung G810 i Samsung G800.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Achilles, ali zato g810 ima opticki zoom koji je mnogo mocniji nego li digitalni na ostalim telefonima,zoomiras a slika ne gubi na kvalitetu.... :D
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Achilles, Da lepi su slajderi,samo ne zaboravi da sa njima nosis veci rizik,tj mogucnost da se pokvari flat kabl,a onda ni malo nije prijatno,jer je opravka jako opipljiva.
Ja bih ipak dao blagu prednost monblok dizajnu.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Achilles, g810 je stvarno lep telefon pritom symbian, ali ako ti je kamera na I mestu ne uzimaj ga. n82/6220c imaju daleko bolju kameru i to ti je prikazano na mnogim testovima, a i ja sam se licno uverio.
Da sam na tvom mestu uzeo bih odmah SE C905 i bio bih :lol: :lol: :lol:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Wicker Man, mislim da su i slajderi postali jako kvalitetni,u zadnjih godinu dana nema nijedan kojem je flet kabel bio mana (kao sto su to bili ranije d500,d410 itd,6270,6280...)
Mislim da su relativno retke prituzbe na flet kod n95(8gb),6500 slide,w850 (kod mene je preko 2 god i ima preko 400h razgovora i sljaka kao i prvog dana)....
D500&E71

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ja nisam cuo da se neko buni na flet kod N95 :| slajd da, al flet ne.... :) Dakle, to uopste nije mana... ddddddddddddddddddddddddddd
Nokia E71... Elegant, but deadly

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Ako ces da slikas slike a ti uzmi neki Cannonov digitalac od 15 mpx pa ti bude milina ;)

Sto se tice 6220C kod mene nema toga da pobegne fokus ili tako nesto . . . a pravi odlicne slike u mraku 8)

A onaj samsong od 8 mpx ju Boze totalno sam se razocarao u kameur . . . kamera je 8 mpx to stoji i telefon je glomazan izgleda ko digitalac ali kad sam ja isao u podesavanja kamere i da vidim funkcije . . . ja ili ne znam da rukujem sa samsongovim telefonima ili je ono stvarno istina . . . U pitanju je sledece nema nikave opcije kod kamere niti nista za autofokus niti prekoracenje zuma nista :/ Sigurno gresim al ajd. . . Ali posto ti nemas para za to onda nista od toga ( a i ne bih ti rekao da uzimas uopste)

E sad tu je cuvena zlatna nepobediva Nokia N82 i to ti je mozda najbolja opcija jer ima Wi-Fi . . . ali posto je skoro 300 eura a ne kupuje ti se polovni onda nista i od toga :unsure:

Mozda moze da ti se zalomi neki SE ali cisto sumljam oni su se nesto ugasili :(

Tako da ako budes nesto uzimao povoljno to ti je ili N82 (polovna ili nova) ili 6220C ako ti ne smeta to sto nema Wi-Fi i sto ne mozes da izdrzis bez interneta ako si u gradu . . .

Eto toliko od mene pozz ;)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Achilles
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Achilles »

Vec sam objasnio sto se tice digitalaca. Nije poenta da ja imam samo dobru sliku. Poenta je sto sa mobilnim telefonom mozes da slikas spontano neke trenutke, a ne da vucem non stop foto aparat sa sobom. Ili evo konkretno primer, bio sam na AC DC pre par dana, i nisu mogli da se unose naravno foto aparati i kamere... ali zato mobilni jesu. I video snimke koje sam napravio sa svojim k530i su katastrofalni. Tada mi je i puko film, zato sada i trazim mobilni sa boljom kamerom... jer iskreno izuzev toga ja sam sa svojim K530i prezadovoljan.

Za 6220c sam cuo stvarno odlicne stvari sto se tice kamere. Gotovo identican kao N82, stim da su na jednom sajtu rekli da losije pravi autofokus u mraku, dok kod N82 nema tih problema. Ono sto takodje fali 6220c je WI FI, a sobzirom da ja kupujem telefon jednom u 3 - 4 godine, gledam sad da uzmem kako valja. Bas ove godine kad sam bio na odmoru na zlatiboru, u hotelu ima wi fi, i bas mi je falio jedan tel takav.

Sto se tice N82, ko je rekao nista od toga? Ako procitas moj post, ja sam rekao da sam spreman da izdvojim od 200 pa do preko 400 evra ako treba. Sto ne znaci da hocu da potrosim 400 evra, ali ako ima neki super telefon malo skuplji, dacu pare na njega... a to je upravo N82.

Hvala ti na predlozima u svakom slucaju.

@ jerkann

Da, G810 stvarno nema neke posebno dobre slike sobzirom na svoje specifikacije. Ima na mobilnisvet.com direktno poredjenje sa N82, stvarno je razlika ogromna.

Ja sam do sada video da jedini slider koji ima odlicnu kameru je Samsung i8520... mana je sto nema xenon blic, ali kamera mu je generalno odlicna, zato i jeste dobio nagradu za mobilni sa najboljom kamerom za 2008. godinu. Ali on kosta preko 400 evra nov... a iskreno mislim da ne vredi da dajem 150 evra vise u poredjenju sa N82, samo da bih imao slider... jer izuzev toga nema ni jednu prednost izuzev 8gb memorije, koju mogu i sam da kupim za 50 evra... a iskreno 8gb mi nije ni potrebno, jer ja muziku ne slusam na telefonu. Imam ipod.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Achilles
Micro sd 8gb кошта 18 евра. :wink:
Слобода или смрт

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Moja preporuka kad vec neces 6220 su iskljucivo n82 ili c905 koji su allaround-eri tj svuda zavrsavaju posao 8)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Odgovori